Цитирай Първоначално написано от MeGiTyY
Цитирай Първоначално написано от elli4ka93
MoiTo MneNie E Che tva ne ti e istinska priqtelka.az ako bqh na tvoe mesto shqh da i zabiq noj v garba i da vidi tq kakvo e i posle nqmashe da se zanimavam s neq.no ako ti iskash da si ostanete fr ne i kazvai koe momche si haresva6 i deistvai no ne po dobre q ostavi spored men a i 4estno nz zashto q tarpish i ne ottapvai za6to ti i otstapva6 nafakai i hubavo taka e nali?
emi ne bih q preebala tolko vreme sme fr i ne bih q preebala..nenzam ne 4e otstupvam prosto mi e jal za neq...i za tfa go prava I tq taka izbiva kompleksi na men mi e se taq de a tfa mom4e e prosto edno sladko mom4e ni6to pove4e Tq za pove4eto mi gadjeta vuob6te ne znae6e phphxaphxapxa az na neq ni6to ne i spodelqm de..am sega taka se polu4i i az si vikam ex3a 6te e taka 4-ta da sme no tq e nekfa nenasitna ...A dneska biv6oto i gadje mi pisa deto tq razpravq 4e mn go obi4a i mi vika6e da izlezem nqkoi den ...2-ta se vidim ( a toi na neq dori ne i govori) no az mu kazah 4e neiskam...zaradi neq....az sa kato si predstava..kvo li govori na tfa mom4e za mene Kato sno6ti s koi sum bila s koi kvo sum prila sekfi gluposti...i tfa me izdrazni...No sa po4vame daskalo i nqma se vijdame mn mn
=D> =D> pone ti si i vqrna fr.ti si znae6 kakvo da pravi6 no pone hubavoto e 4e si ima6 1 na um.ina4e az nz nz samo za6to o6te se zanimava6 sas neq e tova mi e mn int