.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от LuniChkaa
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    пфф тва че една дреха е по ефтина не означава че е некачествена аз имам едни дънки който ги взех за 30 лева вече една година ги нося но не са се истъркали ..
    виж от кога е темата, мое ли да си толко тъпа...
    ем явно може
    браво на теб, подчовек!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

пфф тва че една дреха е по ефтина не означава че е некачествена аз имам едни дънки който ги взех за 30 лева вече една година ги нося но не са се истъркали ..
    виж от кога е темата, мое ли да си толко тъпа...
    ем явно може
    браво на теб, подчовек!
    не се различавам от тебе

Град
    hate city plovdiv, майна
    то не може да има никва база за сравнение между мен и теб.

то не може да има никва база за сравнение между мен и теб.
    наистина ти си идиот пък аз не

... за да не те съдят за цените на дрехите ,режи си етикетите .....хахахха
    не се бъзикам в моя клас имаше хора които ти ровят и ти търсят етикетите ......разбирате ли за какво става дума ....

освен ако не държиш всички да знаят.....но ако найстина ги копуваш заради качеството а не заради гъзарията или да доказваш на някой нещо....ги режи

НЕ МИ ПУКА КОЛКО СТАРА Е ТЕМАТА НА МЕН МИ БЕШЕ НА 2-РА СТРАНИЦА :-P

имам и маркови и евтини неща ,иииии всичко много зависи .....имам чуството ,че е въпрос на късмет на какво качество ще попаднеш .........

Мега фен Аватара на Hilary_
    Грешно мислене моето момче ...

Първо .. аз лично не знам кой от тука ти е казвал гъзар ... ?? Пък и това, че носиш маркови дрехи поне по моите разбирания не те прави гъзар!!! Не са важни само дрехите ...

Второ .. аз наричам "безвкусица" не евтините дрехи .. а дрехите, които не са съчетани правилно ... вади си изводите ...

има мнага маркови дрехи,които изобщо не са стилни и дрехи с нормални цени,които са елегантни.Не винаги това,което е по-скъпо е по-хубаво.Качеството вече е отделен въпрос.Когато някой те види за първи път едва ли ще се вглежда в марката на дрехата,която носиш и едва ли скъпите дрехи ще те направят по-готин като човек.

Град
    Пловдив
    ще вметна само едно:в магазините втора ръка има много маркови дрехи
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    hate city plovdiv, майна
    оригиналните маркови дрехи стават, след като нося аз някоя дреха и после я продам

емм..к____ви има дет си купуват дрешки и от Теранова,като всички знаем ,че там има неща за по 10-25 лв..има и някфи и с дрехи дет не са маркови..обаче нали се фръцкат и мислят за много важни и това ги прави такива

бтв нз къф ти е проблема да си гъзааар?!!

Голям фен Аватара на stelit0
    Скъпи дрехи добре даже супер но трябва и да са качествени защото повечето не са нито хубави нито качествени.Например баща ми на скоро имаше рожден ден и с мама решихме да му вземем анцунк и маратонки от адидаса в мола вав варна и какво се оказа анцуните едни супер гадни материи супер грозни по мое мнение а маратонките не бяха лоши като дизайн но бяха супер фалшиви и направо като ги видяхме излязохме .после изкахме да вземем топка за подарак на едно лапе отиваме по марковите спортни магазини а те супер фалшви.Точно това казвам че е супер да са маркови но и хубави не завиждам на никой и не сички дрехи са ми маркови но все пак разнообразявам си дрехите имам и скъпи имам по-ефтини.А когато отидох в очилище с очила версаче последен модел сички, а те не са хубави незнам си какво така че сички завиждат на хубави неща но те не трябва да ти бъдат фиксидея важното е да са хубави кавествени и и удобни,А дали са скъпи и маркови или обикновенна българска марка няма значение.

Да ви имам дертовете,сериозно.
    По темата: Има огромна разлика м-у марковите дрехи и евтините дрехи.
    Най - вече разликата в качеството и цената.По мое мнение 90% от евтините дрехи,които се внасят тук са пълни боклуци.Не боготворя марковите дрехи,но винаги,когато си купувам не оставам разочарована нито от качеството,нито от нищо.Отделно за това,че много хора в България нямат финансовата възможност да си купуват по-скъпи дрехи и нищо чудно при тези ниски заплати,където в Швейцария, примерно,го няма този проблем.Нищо лично.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Не,че нещо ама темата е от 2007 година ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Виждаме това,няма нужда да ни уведомяваш.

Щом темата не е заключена,може да се пише в нея,нали?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Щом темата е от преди 3 години не се пише в нея ... Не може модераторите да си играят да заключват 1000 теми,само защото са стари ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вече е заключена.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си