- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скъпи дрехи = Гъзар...?
браво на теб, подчовек!Първоначално написано от LuniChkaa
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
то не може да има никва база за сравнение между мен и теб.
наистина ти си идиот пък аз неПървоначално написано от tuzaro
![]()
... за да не те съдят за цените на дрехите ,режи си етикетите .....хахахха
не се бъзикам в моя клас имаше хора които ти ровят и ти търсят етикетите ......разбирате ли за какво става дума ....
освен ако не държиш всички да знаят.....но ако найстина ги копуваш заради качеството а не заради гъзарията или да доказваш на някой нещо....ги режи
НЕ МИ ПУКА КОЛКО СТАРА Е ТЕМАТА НА МЕН МИ БЕШЕ НА 2-РА СТРАНИЦА :-P
имам и маркови и евтини неща ,иииии всичко много зависи .....имам чуството ,че е въпрос на късмет на какво качество ще попаднеш .........
Грешно мислене моето момче ...![]()
![]()
![]()
Първо .. аз лично не знам кой от тука ти е казвал гъзар ... ??![]()
Пък и това, че носиш маркови дрехи поне по моите разбирания не те прави гъзар!!!
![]()
Не са важни само дрехите ...
![]()
Второ .. аз наричам "безвкусица" не евтините дрехи .. а дрехите, които не са съчетани правилно ... вади си изводите ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
има мнага маркови дрехи,които изобщо не са стилни и дрехи с нормални цени,които са елегантни.Не винаги това,което е по-скъпо е по-хубаво.Качеството вече е отделен въпрос.Когато някой те види за първи път едва ли ще се вглежда в марката на дрехата,която носиш и едва ли скъпите дрехи ще те направят по-готин като човек.
ще вметна само едно:в магазините втора ръка има много маркови дрехи![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
оригиналните маркови дрехи стават, след като нося аз някоя дреха и после я продам![]()
емм..к____ви има дет си купуват дрешки и от Теранова,като всички знаем ,че там има неща за по 10-25 лв..има и някфи и с дрехи дет не са маркови..обаче нали се фръцкат и мислят за много важни и това ги прави такива
бтв нз къф ти е проблема да си гъзааар?!!
Скъпи дрехи добре даже супер но трябва и да са качествени защото повечето не са нито хубави нито качествени.Например баща ми на скоро имаше рожден ден и с мама решихме да му вземем анцунк и маратонки от адидаса в мола вав варна и какво се оказа анцуните едни супер гадни материи супер грозни по мое мнение а маратонките не бяха лоши като дизайн но бяха супер фалшиви и направо като ги видяхме излязохме .после изкахме да вземем топка за подарак на едно лапе отиваме по марковите спортни магазини а те супер фалшви.Точно това казвам че е супер да са маркови но и хубави не завиждам на никой и не сички дрехи са ми маркови но все пак разнообразявам си дрехите имам и скъпи имам по-ефтини.А когато отидох в очилище с очила версаче последен модел сички, а те не са хубави незнам си какво така че сички завиждат на хубави неща но те не трябва да ти бъдат фиксидея важното е да са хубави кавествени и и удобни,А дали са скъпи и маркови или обикновенна българска марка няма значение.
Да ви имам дертовете,сериозно.
По темата: Има огромна разлика м-у марковите дрехи и евтините дрехи.
Най - вече разликата в качеството и цената.По мое мнение 90% от евтините дрехи,които се внасят тук са пълни боклуци.Не боготворя марковите дрехи,но винаги,когато си купувам не оставам разочарована нито от качеството,нито от нищо.Отделно за това,че много хора в България нямат финансовата възможност да си купуват по-скъпи дрехи и нищо чудно при тези ниски заплати,където в Швейцария, примерно,го няма този проблем.Нищо лично.![]()
^ Не,че нещо ама темата е от 2007 година ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Щом темата не е заключена,може да се пише в нея,нали?![]()
Щом темата е от преди 3 години не се пише в нея ...Не може модераторите да си играят да заключват 1000 теми,само защото са стари ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Вече е заключена.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!