- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За гримирането (на4инаеща съм)
Здр на вси4ки,които посещават този раздел
Аз съм на 15 год.Никога не излизам от къщи без малко сенки и 4ерен молив.Понякога слагам и гланц.По принцип съм твърдо против пудри,фон дьотен...Просто ми е интересно как то4но се прави така 4е лицето да изглежда толкова гладко с тях.Кое как се нанася.И все пак не мислите ли,4е е много вредно за кожата на лицето да бъде подлагана на това?Ж заглавието на темата съм написала,4е съм на4инаеща.Така е.Мога да гримирам о4ите си...но за поставянето на пудри..руж...нищо незнам.Та може ли да ми обясните вие слагате ли си такива козмети4ни продкти и как по-то4но го правите и защо?
аз не слагам![]()
Първоначално написано от Say It Right
Аз специално първо слагам крем за лице чакам малко па попие и отгоре нанасям фондьотен след това попивам отгоре със салфетка за да не изглежда мн лъскаво лицето и ако искаш отгоре нанасяш пудра аз мн рядко слагам в повечето случаи предпочитат руж на скулите но може да сложиш пудрата и пак руж на скулите![]()
А що се однася дали е вредно то всичко е вредно но какво да се прави а специално за фондьотена знам че предпазва кожата и ако след това почистваш хубаво лицето си няма от какво да се притесняваш
![]()
По пеинцип аз нямам проблеми с кожата на лицето си и използвам само пудра, за да изглежда цвета на лицето равномерен. Не ползвам фон дьо тен и руж или го правя мн раядко. Най-важно е да избереш продукт с цвят близък до този на кожатата ти, за да не изглежда като маска.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
И аэ попринцип не съм спец и не съм много эапоэната.От време на време си слагам по малко пудра,но много рядко.
Ето тук в линковете има эа ружа и эа фондьотена.
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=34&id=5221
http://www.tialoto.bg/article.php?id=3684
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=34&id=3934
[size=7][b][u]fosse cos
Не си слагам поради две прични:
1.Нямам нужда (твърде млада съм,та да имам какво да прикривам !)
2.Вредно е (няма смисъл да си съсипвам кожата с тия боклуци)
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1.Не си съсипвайте кожите на млади години!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Аз ако има повод слагам всичко и руж и пудра и фон дьо тен ..значи първо си измивам лицето задължително с почистващ гел..след това слагам коректор ако има нужда , върху коректора и на цялото лице и шия слагам фон дьо тена , отгоре пудрата и най накрая по скулите малко руж ..така се гримирам аз..на една снимка където съм гримирана така наистина ме попитаха как ми е толкова гладка кожата , но всичко зависи и от начина на слагане ..задължително на дневна светлина се гримирай ,а за очите е дълга и широка хах Wink
Първоначално написано от VaNicHkaa
Аз ако има повод слагам всичко и руж и пудра и фон дьо тен ..значи първо си измивам лицето задължително с почистващ гел..след това слагам коректор ако има нужда , върху коректора и на цялото лице и шия слагам фон дьо тена , отгоре пудрата и най накрая по скулите малко руж ..така се гримирам аз..на една снимка където съм гримирана така наистина ме попитаха как ми е толкова гладка кожата , но всичко зависи и от начина на слагане ..задължително на дневна светлина се гримирай ,а за очите е дълга и широка хах Wink
miSs^SixTy написа:
sexa_na_kompleksa написа:
Не си слагам поради две прични:
1.Нямам нужда (твърде млада съм,та да имам какво да прикривам !)
2.Вредно е (няма смисъл да си съсипвам кожата с тия боклуци)
+1.Не си съсипвайте кожите на млади години!
+1
Попринцип и аз не слагам фон-дьо-тен, пудра, руж.....Но веднъж когато ходих на гримьор, гримьорката каза че е хубаво да се слага фон-дьо-тен тъй като хубавите фон-дьо-тен-и имат слънцезащични фактори, а слънцето е вредно за кожата през цялата година(мнението на професионалиста...). След това си купих фон-дьо-тен, но не го използвам много често![]()
Напълно против съм фон дьо тени и подобни шитз. Особено ми е смешно някои мацки като си вземат три пъти по-тъмен фон дьо тен и хууубавичко се намацат с него. Приличат на некви зомбита в гръцки театър преди 2000 години. (Да поясним, тогава са играели с набиващи се на очите маски, за да ги виждат заедните редове). Най-смешното е контраста между врата и лицето![]()
. Освен това са вредни каквото и да пише по шибаните козметични продукти. Извинявайте, ама как си представяте на рекламата на един фон дьо тен да кажат: "Добре си помислете преди да ползвате този продукт. Той съдържа всякакви преработени шитз и на това отгоре пречи на кожата ви да диша. В резултат - кръвообращението в лицевата облас се намалява, но не ставате бял като вампир, а просто ускорявате появата на бръчки"
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
By FaRaOnA
слагам си да,без тях не излизам,6тото имам пъпки и малко белези и просто де доста ми помагат за прикриването им..просто слагам малко фондютен на едната бузка,после другата,после нослето,бради4ката,около устните,4елото и така,ама не мн 6тото си ли4и и на дневна светлина изглежда ужасно,отгоре слагам малко пудри4ка,особено на нослето,където са ми белезите,пудрата просто я нанася6 насякаде,без да размазва6,а така просто с допир до кожата и си готова,но ако има6 4исто и гладко лице,не ти трябват тези не6та,за6тото наистина вредят за кожата
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
kato bqh na 10 - 11 si bqh kupila edin (dosta sk1pi41k be6e). "ne be6e vreden za kojata" i az si slagah. ~^~ s1vet ot men ne si s1sipvai kojata 6te s1jalqva6 kato men az sega imam p1pki i kojata mi e mazna. a ako naistina misli6 4e ima6 nujda znam kak se slaga po mn efektiven na4in koito prikriva vsi4ko i kojata stava kato bebe6ko dupe. sloji si malko na dlanite i raztrii "za da se stopli" posle nanesi na liceto.
mn gotiinaaa pri4esskaaaaa
az ot dosta vreme slagam grim no ne polzvam fon dio ten a mislq 4e i ti si tvurde malka za da si uvrejda6 kojata taka! ako puk ima6 nqkfi pupki po dobre e da izpolzva6 anti bakterialen korektor ! a puk ako nqma6 e absurdno da po4va6 da si slaga6 fon dio tenpo dobre si slagai samo leko ruj dostatu4no 6te ti e
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
zna4i pyrvo da ti kaja 4e syvremennite fonduteni ne s1d1rjat tolkova vredni ne6ta, a procedurata e slednata ...
pyrvo ako iska6 da ti e gladka kojata trqbva da q eksfolira6 s podhodq6t eksfoliant za tvoq tip koja ,sled tova si slaga6 krem za lice,posle e fondutena i go matira6 s pudra.rujyt se slaga na nai-izpyknalata 4ast na liceto kogato se usmihne6 (skulite).emi tva e .
+1Първоначално написано от mia
Аз лично те съветвам да не използваш пудра и фон дьо тен ако нямаш нужда(ако нямаш пъпки или петна по лицето).Не си застарявай кожата от сега.Ако питаш мен се откажи и от черния молив.Ако го слагаш отдолу,можеш да постигнеш същия ефект и със тъмни сенки,като ги нанесеш точно под миглите.Така хем няма да се размазваш,хем очите ти ще изглеждат по-големи![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Слагам си фон дю тен,коректор и пудрапосле руж,спирала и глос.Понякога и бронзиращи пудри
![]()
Смятам,че да се гримират очите със моливи и сенки,като лицето е в натуралния си вид,без грам основа...е меко казано грозно![]()
![]()
![]()
Естествено,гримът не трябва да се личи ... Подбирай си качествени продукти ... Аз в момента ползвам Rimmel Recover с витамини А и Е.Изключително лек,незабележим и лесно премахващ сеСлива се перфектно с кожата.
![]()
Много е важно да имаш силен измивен гел за лице.Вземи си нещо на Clean&ClearСега съм с лилавия.Доволна съм.
След всяко премахване на грима кожата трябва да е максимално чиста
![]()
И аз такаПървоначално написано от Sweet__baby
![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!