.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    screwtheroses
    Guest

Сестра ми... гтгнщгт

хммм има един много голям проблем при мен... та направо ще карам направо - спах със сестра си но преди да почнете да разправяте, че темата е ебавка или че съм ненормален ще кажа, че това ми е доведена сестра и не сме една кръв

ами всичко започна преди няколко месеца(аз съм на 18, тя - 17), когато се целунахме за пръв път, а преди 3 дни спахме заедно.. имаше ремонт в нас и трябваше да спим на едно лего, а тя е мила,сладка и красива... и има невероятно тяло! направо не издържах и .... тая част ще ви е спестя не е толкова важно в момента... а до преди това въобще не мислехме и да го правим.. някак си извратено изглеждаше, ноо...

та работата е там, че се обичаме и въобще не знаем не знаем какво да правим.. дали да кажем на наще ??? ама това не ми се струва добра идея като се има на предвид, че наще са женени, а и въобще не знаем как ще го приемат. последните няколко месеца постонно се крием от тях ..

иначе като изключим това ще наще са женени и се брят и сестра няма никакво проблеми и бихме могли да бъдем най-нормална двойка ама точно това ни спира

дам все още не ми звучи правилно колкото и да се обичате
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Град
    О-в Тамбокту

Re: Сестра ми... гтгнщгт

Цитирай Първоначално написано от screwtheroses
    хммм има един много голям проблем при мен... та направо ще карам направо - спах със сестра си но преди да почнете да разправяте, че темата е ебавка или че съм ненормален ще кажа, че това ми е доведена сестра и не сме една кръв

ами всичко започна преди няколко месеца(аз съм на 18, тя - 17), когато се целунахме за пръв път, а преди 3 дни спахме заедно.. имаше ремонт в нас и трябваше да спим на едно лего, а тя е мила,сладка и красива... и има невероятно тяло! направо не издържах и .... тая част ще ви е спестя не е толкова важно в момента... а до преди това въобще не мислехме и да го правим.. някак си извратено изглеждаше, ноо...

та работата е там, че се обичаме и въобще не знаем не знаем какво да правим.. дали да кажем на наще ??? ама това не ми се струва добра идея като се има на предвид, че наще са женени, а и въобще не знаем как ще го приемат. последните няколко месеца постонно се крием от тях ..

иначе като изключим това ще наще са женени и се брят и сестра няма никакво проблеми и бихме могли да бъдем най-нормална двойка ама точно това ни спира
    Щом ти е доведена сестра не виждам защо да не кажете на вашите и да се обичате без притеснения

АКо ви е кеф давайте не сте една кръф ко ти пука
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Аз не бих им казала. Успех в любовта. Ако ”връзката” ви издържи повечко време - тогава може и да им кажете. Засега съветвам да не научават.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6tom ti e dovedena sestra nqma problem da se obichate no nqkak si si milsq 4e ako nqkoi den se razdelite moje da se namrazite i togava stava zle A po vaprosa dali da kajete na va6te spored men zadrajte malko 6ot ne se znae kak 6e reagirat...parvo dobre go obmislete i se opitaite da im nameknete po nqkakav na4in

Град
    Асеновград, България
    Ами попринцип, щом не сте една кръв, проблем няма, но все пак ми свучи някак странно, незнам дали бих го направил. Щом се обичате, не мисля, че това трябва да ви спре. За начало можете да спестите на родителите си тази информация, поне докато видите докаде ще стигнете. Ако пък решите, че трябва да знаят, кажете им по много деликатен начин, за да не си създадете проблеми.
    Успех!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Аз не бих им казала. Успех в любовта. Ако ”връзката” ви издържи повечко време - тогава може и да им кажете. Засега съветвам да не научават.
    i az mislq sa6toto
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Vie po mejdu si nqmate nikakva vruzka rodninnska , nqma NIKAUV PROBLEM. Vuprosa e samo kak 6etgo priemay va6te- vie po- dobre gi poznavate, sami trqbav da precenite dali da im kazvate \/

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    i az mislq sa6toto
    Da suglasna sum \/

Guest
    Абе зимайте се. Няма лошо. Всичко е нормално. Родителите ви няма сигурно да имат проблем. Те може и да са го очаквали, че ще се случи един ден. Че това е чудесно. Много сложности в една връзка ги пропускате, защото сте си едно семейство. По-скоро бих се притеснявал приятелите ви и другите роднини как ще гледат на вас, но не е нужно да знаят.

ебете се и да не ви пука аз мисля да изчукам братовчетка ми не бих слизал от нея 1 седмица

Мега фен Аватара на Blab

Цитирай Първоначално написано от screwtheroses

мен малко ме озадъчи, но както и да е...sexita извади законите...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Чл. 23. Забранено е встъпването в брак с роднини по права линия, с роднини по съребрена линия до четвърта степен и по сватовство до трета степен, между осиновител и осиновен, както и между единия от тях и съпруга или роднините по права линия на другия.

3. ЛИЦА, МЕЖДУ КОИТО ОСИНОВЯВАНЕТО
    СЪЗДАВА ОТНОШЕНИЯ НА РОДНИНИ ПО ПРАВА
    ЛИНИЯ И НА БРАТЯ И СЕСТРИ.

Съжалявам,ама това е против закона.Не трябва да встъпвате в брак...ако вашите изобщо приемат новината...
    Eдва ли искат да се женят... Според мен просто искат да имат една хубава връзка. Пък след време може чувствата да охладнеят и тогава да се задоволят с приятелство. Знае ли човек

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Чл. 23. Забранено е встъпването в брак с роднини по права линия, с роднини по съребрена линия до четвърта степен и по сватовство до трета степен, между осиновител и осиновен, както и между единия от тях и съпруга или роднините по права линия на другия.

Съжалявам,ама това е против закона.Не трябва да встъпвате в брак...ако вашите изобщо приемат новината...
    awe ti suvsem ne si nared purvo ne stiga 4e hodish s tur4in ami i tova koi e kazal neshto za brak sa kato se obi4at neka budat zaedno nema losho ne sa kruvni rodnini puk koi znae po natatuk kvo she stava ta za mom4eto koeto eba sestra si az bih kazal na vashe miasto 4e se obi4ate uspeh
    M2O Musica allo stato puro!

Panther
    Guest
    Това не важи в случая, освен ако единият от родителите изрично не е осиновил детето на другия. Втория брак е нещо различно от осиновяването.
    Така че законово могат и да се оженят дори.
    Но нямам предствава как биха го приели родителите им. Ама че каша сте забъркали ...

Guest
    razbra li ma ovtzo turska

Град
    SOFIA

Edva li pri tqh e imalo osinovqvane ot strana na edin ot drugiq roditel, taka 4e nqma problem ;P

Мега фен Аватара на koalka
    Дори и да не е от твоята кръв...гадно е, каквото и да казваш.Не казвайте на вашите и по-добре приключете с това, че големи проблеми ви очакват.

каде отиди ве?? кав е тоя филм ? брак.. омГГ.. никой не е казал, че ще се женят или каквото и да е.. първо един бог знае дали ще се стигне до брак, второ и да стане никой няма да тръгне да ги обвинява, а даже и да има такива идиоти (в което се съмнявам) хората могат да си бъдат заедно и без брак има много такива семейства, така че недей да хвърчиш толкова на високо

пп: изчакайте малко да видите, как ще потръгне връзката ви и тогава вече може и да им кажете, за сега ви саветвам да не им казвате Успех!

screwtheroses
    Guest
    ами аз и "сестра ми" говорихме и взехме единодушно решение да кажем на наще какво е положението и да ги насилим да се разведат

Guest
    това беше шегичка.. сега сериозно
    ами мерси за мненията... нещо много съм объркан...
    иначе родителите ни не са някакви уграничени и консервативни и може би... де да знам как ще го приемат ако им кажем.. ама ни е страх да им го кажем

Мечтата ми, хиляди красиви доведени сестри.
    Ще оправя всеки ваш проблем. Подхождам с разбиране към всеки и всичко. Знам всичко и при проблем само питайте мен.

Guest
    deba izruda !

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от nekaduren

awe ti suvsem ne si nared purvo ne stiga 4e hodish s tur4in ami i tova koi e kazal neshto za brak sa kato se obi4at neka budat zaedno nema losho ne sa kruvni rodnini puk koi znae po natatuk kvo she stava ta za mom4eto koeto e** sestra si az bih kazal na vashe miasto 4e se obi4ate uspeh
    Не мога да разбера какво толкова ви интересува кой с кого ходел Ако ще и с арабин да ходи нейна се работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си