.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    това беше шегичка.. сега сериозно
    ами мерси за мненията... нещо много съм объркан...
    иначе родителите ни не са някакви уграничени и консервативни и може би... де да знам как ще го приемат ако им кажем.. ама ни е страх да им го кажем
    Iz4akaite da vidte dali 6te vi se razvie dobre vruzkata i togava USPEH !

Guest

Re: Сестра ми... гтгнщгт

Цитирай Първоначално написано от screwtheroses
    хммм има един много голям проблем при мен... та направо ще карам направо - спах със сестра си но преди да почнете да разправяте, че темата е ебавка или че съм ненормален ще кажа, че това ми е доведена сестра и не сме една кръв

ами всичко започна преди няколко месеца(аз съм на 18, тя - 17), когато се целунахме за пръв път, а преди 3 дни спахме заедно.. имаше ремонт в нас и трябваше да спим на едно лего, а тя е мила,сладка и красива... и има невероятно тяло! направо не издържах и .... тая част ще ви е спестя не е толкова важно в момента... а до преди това въобще не мислехме и да го правим.. някак си извратено изглеждаше, ноо...

та работата е там, че се обичаме и въобще не знаем не знаем какво да правим.. дали да кажем на наще ??? ама това не ми се струва добра идея като се има на предвид, че наще са женени, а и въобще не знаем как ще го приемат. последните няколко месеца постонно се крием от тях ..

иначе като изключим това ще наще са женени и се брят и сестра няма никакво проблеми и бихме могли да бъдем най-нормална двойка ама точно това ни спира
    qkoooo

nz nz ama na men mi zvu4i izvrateno ..no ot dr stana kat poglednem 4e ste dovedeni brat is estra za6to da ne moje

Za kazvane na va6te ne ama produljavaite 6tom ste po4nali 6te e mn interesno kato "skusate"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Za kazvane na va6te ne ama produljavaite 6tom ste po4nali 6te e mn interesno kato "skusate"
    В това положение скъсване няма. Няма как да разкараш другия. Заедно си остават за цял живот. Не можете да се измъкнете.

Guest
    probwaite.. ako wi izgonqt shte trugnete po sobsstweniq si put

Guest
    si4ko 6te ti e ok ako va6te priemat vraskata vi.

Голям фен
    sas sigurnost
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    LuNaTa
    nz moje da ste dovedeni ama vse pak e nenormalno za men..kakvo shte otidete pti vashte i shte im kajete"mamo.tate nii se obichame"i kvo sha stane...ne mi se misli..nz kakvo shte pravite ama e mn kofti polojenieto vi
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си