хммм има един много голям проблем при мен... та направо ще карам направо - спах със сестра си

но преди да почнете да разправяте, че темата е ебавка или че съм ненормален ще кажа, че това ми е доведена сестра и не сме една кръв
ами всичко започна преди няколко месеца(аз съм на 18, тя - 17), когато се целунахме за пръв път, а преди 3 дни спахме заедно.. имаше ремонт в нас и трябваше да спим на едно лего, а тя е мила,сладка и красива... и има невероятно тяло! направо не издържах и .... тая част ще ви е спестя не е толкова важно в момента... а до преди това въобще не мислехме и да го правим.. някак си извратено изглеждаше, ноо...
та работата е там, че се обичаме и въобще не знаем не знаем какво да правим.. дали да кажем на наще ??? ама това не ми се струва добра идея като се има на предвид, че наще са женени, а и въобще не знаем как ще го приемат. последните няколко месеца постонно се крием от тях ..
иначе като изключим това ще наще са женени и се брят и сестра няма никакво проблеми и бихме могли да бъдем най-нормална двойка

ама точно това ни спира