.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Страхът е от неизвестното, защото не знам първо - дали съществуват, и второ - ако съществуват, с какви цели идват точно на нашата планета, как са устроени и т.н. И аз си мисля, че е прекалено егоистично да смятаме, че единствено на нашата планета има живот, като имаме в предвид, че Вселената има огромни размери..
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    Страхът е от неизвестното, защото не знам първо - дали съществуват, и второ - ако съществуват, с какви цели идват точно на нашата планета, как са устроени и т.н. И аз си мисля, че е прекалено егоистично да смятаме, че единствено на нашата планета има живот, като имаме в предвид, че Вселената има огромни размери..
    проблемът е, че тези извънземни могат дори в момента да са тук, но по техните стандарти ние да не сме живи или да не сме разумни изобщо

и второ, евентуалната комуникация - представи си как се опитваш да говориш на един октопод в аквариума, например

така че да - те вече може да са тук
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Шумен
    Тоя репортаж като са го давали по ТВто и не можах да го гледам...нз къде отивах. Като се върнах и баба ми го разказа. Сега го прочетох и съм на същото мнение: Въпросните "Великан" и "Джудже" най-вероятно са някои анти-ромски настроени хора, а може и психопати, които се навличат като кукери и *дран* по вратите и прозорците на хората. Разбира се в Аспарухово има и българи и хората вече се объркват - всеки видял нещо...какво е не се знае и...чакат Извънземните да ги отвлекат... И кви са тия извънземни , дето оставят бележки на български език бе ?
    Сигурно има такива същества, не съм такава егоистка че да мисля че сме сами във Вселената, ама това НЕ са извънземни...
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Гледах някво предаване на бтв документите дет приказваха за няква дупка с много силна енергия и че в нея имало някво тракийско намерено съкровище и бил гроба на първото разумно двуполово същество на земята и секви такива глупости, няква жена на около 30-40 год разказваше как е видяла как кацнал косм.кораб и разни такива неща после били ходили при баба ванга бе направо секви измишльотини, но е направено толкова реално, че едва не ме накараха да повярвам Става дума за т.нар. филм "Феноменът Царичина", 100 процента го има качен някъде и който иска нека му хвърли едно око.

http://zazz.bg/play:4eb0ff86 - тва вече е пълна глупост личи се че снимката където се вижда "извънземното" е правена от някой, който разбира фотошоп

Цитирай Първоначално написано от moncho
    Това Европа беше спътник нали
    не съм много информиран за това какво точно са открили на Марс
    и всичко е възможно защо не
    учените търсят живот в наща слънчева система
    все още не разполагаме с технологии да изучим и изследваме по далечни системи и галактики къде може и да има някакъв житот дори и примитивен
    И мисля че скоро няма да разполагаме с технолигии с които да изследваме по далечни системи и галактики

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    проблемът е, че тези извънземни могат дори в момента да са тук, но по техните стандарти ние да не сме живи или да не сме разумни изобщо
    и второ, евентуалната комуникация - представи си как се опитваш да говориш на един октопод в аквариума, например

така че да - те вече може да са тук
    С червеното съм съгласна 100%, обаче за това, че може вече да са тук..не знам, не мога да повярвам

http://vbox7.com/play:cd30a723

ей го..

според мене има извънземни ама едва ли е тва

хаха глупаци какво се връзвате за извънземното дори не съм ви исчел темата просто знам че говорите за Извънземното-Батман или Пружинкото или както му казват там мангалите от циганската махла на Аспарухово ( Варна) не вярвайте на тези простотии

много е готин извънземния , ходихме вчера на кафе в Авангард и много добре се държи пада си само по бой над мангали.....

лелеее тъпи хора колко много има .... ....
    ......................................

na4i az sam ot Shumen i naskoro bqha pisali vav vesnika 4e imalo izvanzemni v Shumen i vav Varna i tiq izvanzemni sa tarisli nqkakva jena a nqkfi dr izvanzemni sa otvlqkli 17 godi6no momi4e i sa q varnaloi bremenna tiq izvanzemni sa bili mn visoki i negovorili .. daje imalo nqkvi cigani i vsqka ve4er nqkoi 4ukal na prozoreca im i nz si kfo daje vikaha i policiq tfa unuva .. az kat razbrah ve4erta ne sam spala men mn ma e strah ot takiva ne6ta no dali ima edin gospod znai

^ Дали не са били изнасилвачи?

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Стига сте се филмирали, бе хора И да има извънземни, те надали са опасни, много по-опасни са ненормалните типове, които се разхождат навън, а не малките зелени човечета

Правилно.
    А и да има извънземни те далеч не са зелени и с антенки,както малките дечица си мислят...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не трябма да се страхуваме от извънземните.Ако не им правим зло и те на нас няма да направят нищо лошо!

правси сигорно извън земните со попечени и от нас

Guest
    Of samo gluposti ! Nqma izvanzemni a i ne se intaresuvam ! No ako ima i napadnat mislite li 4e babadji 6te dopusne tova ?

Град
    Sofia, Bulgaria
    В България всички са извънземни!
    ...

абе хората вселената няма край сигорно има милярди галактики ,кой знае какви същества има и колко за по-напред или по-назад от нас ,такаче неможе да се отрича че те съшествуват , и защо когато чуете ИЗВЪНЗЕМЕН се сещате за някое недобронамерено зелено човече с голяма глава.Те може и да са идвали тук , но едвали с лоши намерения.

Град
    ПлуТоН
    Цитирай Първоначално написано от moncho
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    , а не малките зелени човечета
    ами може и да не са зелени
    може да са като хората може да има и сред нас от тех ....

аз съм най-голямото извънземно обаче

Град
    Sofia, Bulgaria
    naj- sladkoto
    ...

Цитирай Първоначално написано от qvniq
    абе хората вселената няма край сигорно има милярди галактики ,кой знае какви същества има и колко за по-напред или по-назад от нас ,такаче неможе да се отрича че те съшествуват , и защо когато чуете ИЗВЪНЗЕМЕН се сещате за някое недобронамерено зелено човече с голяма глава.Те може и да са идвали тук , но едвали с лоши намерения.
    точно.. мен не ме е страх от тях, мен по би ме био страх ако ги няма..я си представете ние сами в цялото тва огромно безкрайно нещо-Вселената +тва ако е имало некви извънземни, които са стигали до планетата ни, значи те са много по-напреднали от нас.. и без проблем могат да си ни избият кат мравки, но явно не искат .. защо-не знам така че .. споко хора! мен по ме е страх от човеците, щото ако некой ненормалник пусне някоя атомна бомба.. свършено е с нас, ма вие па за извънземни се притеснявате.. ние хората по-скоро ше се избиеме взаимно, от колкото някои извънземни ..

Аз го гледах този репортаж по БТВ .. колко е вярно не знам, ама доста страшничко си беше

Винаги съм казвал ,Да дойдат пред мен да се представят и докажат за извънземни и тогава ще повярвам,........
    В тоя филм има едно много смислено изречение дето казва един от актиорите,,Някой неща съществуват при нас открай време,въпреки,че ние неможем да ги видим и обясним това са като микровълните,виолетовите лъчи,,........или нещо такова...ето го и филма по действителен случай е:http://zamunda.net/details.php?id=89043&comments=1

Guest

.......

ем аз мисля че съществуват,има време всичко да се докаже- и аз мисля кат тоя пич като ги видя тогава ще съм убеден че има.

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Аз също вярвам,че има такива същества.Все пак няма как да сме единствените в космоса и по планетите.Може и да има,може и да няма-всеки има различно мнение по въпроса все пак.Аз лично си мисля,че не са опасни за хората и дано наистина да е така.

Простотии! Те извънземните ще тръгнат точно нас да нападат! А пък ако съществуват, да дойдат при мене, та да им повярвам.
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Град
    Where streets have no name

Re: Извънземни в България

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Naskoro mi kazaha 4e po BTV davali reportaj za iv1nzemni v bg , ima li nqkoi koito znae pove4e ? Neznam no mene mn me e strah kolkoto i sme6no da zvu4i

Заглавията на темите трябва да са на кирилица!
    Кремчето
    Ми те сиг са ме видели да се разхождам в тъмното и са решили,че съм от друга планета. Няа такива екстри като извънземни. Те трябва да са наистина мн тъпи,че да дойдат точно в България. Може и да са ни посетили,но после съм сиг,че са се изнесли набързо с всичките си антенки и слузища.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си