- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Извънземни в България
тва не е никакъв феномен,баба ми и дядо ми живеят там в Царчина,дядо е бил пазач на мините и е започнало да се говори, че там има злато и дошли иманяри започнали да копаят и той се е криел в гората за да не го хванат,след това 1 месец по-късно,дошли военните и обградили местността,уволнили пазачите и сега се говори,че са намерили следа от друга цивилизация и военните са прекратили изкопноте работи,защото се е сменил министара на мвр и държавата нямала пари това е "оригиналната версия",а дядо ми казва,че са намерили златен орел,който е бил радеоактивен и е повлиал на всичките уреди на военните и затова,ако сега отидете при така наречената дупка ще видите една голяма скала и цимент,целият тунел,които е бил изкопан е запечатан с цимент никой не знае защо и сигурно няма и да разберем.Но много хора от Царичина са виждали странни светлини в небето късно вечер,които отиват към дупката....да много странно и до някаде страшно е това какво всъщност са намерили военните,защо са спрели да копаят и как само за 1 ден всичките военни си трагват от Царчина,странно но факт и не си мислете,че си измислям,няма за каво да ви лъжа и аз знам,че всичко е възможно такаче:Истина или не,Вие преценете сами(така винаги завършват бтв документитеПървоначално написано от gotinia_niki
)
Юлиян Вучков и Васа Ганчева са неоспоримо доказателство, че извънземни в България има.![]()
Ууу и мене многу ме е страаах :shock: :( :shock: :( :shock: :( :shock: :( но има хора които казват че ако са с лоши намерения до сега да ни нямя на тоя свят...може и да са прави хората но самата мисъл за съществуванито им е малко плашеща :shock: :shock: :shock: :( :(