.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от gotinia_niki
    Гледах някво предаване на бтв документите дет приказваха за няква дупка с много силна енергия и че в нея имало някво тракийско намерено съкровище и бил гроба на първото разумно двуполово същество на земята и секви такива глупости, няква жена на около 30-40 год разказваше как е видяла как кацнал косм.кораб и разни такива неща после били ходили при баба ванга бе направо секви измишльотини, но е направено толкова реално, че едва не ме накараха да повярвам Става дума за т.нар. филм "Феноменът Царичина", 100 процента го има качен някъде и който иска нека му хвърли едно око.

http://zazz.bg/play:4eb0ff86 - тва вече е пълна глупост личи се че снимката където се вижда "извънземното" е правена от някой, който разбира фотошоп
    тва не е никакъв феномен,баба ми и дядо ми живеят там в Царчина,дядо е бил пазач на мините и е започнало да се говори, че там има злато и дошли иманяри започнали да копаят и той се е криел в гората за да не го хванат,след това 1 месец по-късно,дошли военните и обградили местността,уволнили пазачите и сега се говори,че са намерили следа от друга цивилизация и военните са прекратили изкопноте работи,защото се е сменил министара на мвр и държавата нямала пари това е "оригиналната версия",а дядо ми казва,че са намерили златен орел,който е бил радеоактивен и е повлиал на всичките уреди на военните и затова,ако сега отидете при така наречената дупка ще видите една голяма скала и цимент,целият тунел,които е бил изкопан е запечатан с цимент никой не знае защо и сигурно няма и да разберем.Но много хора от Царичина са виждали странни светлини в небето късно вечер,които отиват към дупката....да много странно и до някаде страшно е това какво всъщност са намерили военните,защо са спрели да копаят и как само за 1 ден всичките военни си трагват от Царчина,странно но факт и не си мислете,че си измислям,няма за каво да ви лъжа и аз знам,че всичко е възможно такаче:Истина или не,Вие преценете сами(така винаги завършват бтв документите )

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Юлиян Вучков и Васа Ганчева са неоспоримо доказателство, че извънземни в България има.

Ууу и мене многу ме е страаах :shock: :( :shock: :( :shock: :( :shock: :( но има хора които казват че ако са с лоши намерения до сега да ни нямя на тоя свят...може и да са прави хората но самата мисъл за съществуванито им е малко плашеща :shock: :shock: :shock: :( :(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си