.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Guest
    Оф такива теми са ужастни живеи такъв какъвто си се родил ебаси какво е това живота е добър за този които следва съдбата си всеки пол си има предимства и недостатъци за това си търсим и половинки за да ни допълват и ние тях аз мога да напиша 100 примера за това че е по-добре да си момче някои пък ще напише 200 че е по-добре да си момиче и нестигаме до никаде все едно спора левски срещу цска всеки си държи на неговото!Просто си живеите живота

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И съм отлична студентка, умна и красива. А, да и мноооого скромна. Жена-мечта. Ама съм заета!
    Ni6to li4no, no ne si li4i 4e si skromna, a i ako ne se luja sum vijdal tvoi snimki i ne mislq 4e si krasiva (li4no mnenie, a i ne si moi tip). Nito puk mislq 4e si jena-me4ta, no kakto i da e...
    да кажа бе направо жена мечта си е ако е такава за каквато се представя!
    Kazah 4e tva si e li4no moe mnenie. Ne sum kazval 4e ne e po princip, kazah 4e spored mene ne e. I moga da se predstavq za jena-me4ta, ama nito ednoto nito drugoto e vqrno. Mom4e sum i spored mene ne sum mom4e-me4ta (vupreki 4e baq hora sa mi kazvali ne6to podobno, az ne mislq 4e e taka)
    Вкусът другар НЯМА!
    Харесвам се на самата себе си, харесвам с на приятеля си............не ми пука дали ще се харесам на 17 годишен....мъж! Знам ви аз-права черна коса до кръста, готини дрешки, слаба и висока. Аз си се харесвам и толкова. мисля, че е най-важно човек да се чувства добре във собствената си кожа.
    За скромността беше иронично. Знам си цената и н скромнича излишно. Скромността е качество, присъщо на тези, които нямат други качества!
    П.С.Не си ме направил на нищо. Не ти харесвам и толкова. Аз като не харесвам няко-премълчавам си го. Не е много културно да казваш на 1 жена 5 години по-голяма от тебе, че е грозна!

@Erica, ne sum kazval 4e nqma takiva muje (i za brusneneto i za parite) ima, no sa mnogo malko, mnogo po-4esto edna jena e zaradi parite na muja otkolkoto muja da e zaradi parite na jenata.
    И пак казвам можем да поспорим доста специално по темата...за парите и кой кого използва...Но няма смисъл,а пък ако в действителност си на 17 години-както каза кремчето въобще няма смисъл...
    A qui

Фен
    Град
    Reality
    Малии как съм пропуснала тая тема незнам...

Мъже, само едно ще кажа - не се учудвайте, че жените си имат едно на ум за вас! Личи си отношението и "уважението" към жената дори от една тъпа тема...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    i vapreki vsi4ko..po-dobre e da si Jena
    Да,това е най-добре.

Мъжете колкото и да обиждат жените и да претендират че са по силни...мъжете си падат жените да са по крехки създания от тях и не могат без тях. И жените колкото и да недоволстват от мъжете и те не могат без тях. Просто така сме създадени...да се привличаме

P.S: Аз съм щастлива че съм жена и никога не бих искала да съм мъж...все пак една жена може да жегне мъж само за 1 секунда и той вече да и лази в крачетата искайки нещо...ами вие мъже...дори и да ви се кефим и харесваме...1/2 ден не ви мръдва (НАЙ-МАЛКО) за да ни обичате така както вие си знайте:P:P:P

Супер фен
    sporat e napalno bezmislen
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Mnogo qsny che e po hybavo e da si maj.Ne zabravaite che ima jeni na koito 1/4 ot meseca sa v cikal i gi boli korema i samo sa oplakvat ot bolki.Jenata ako sa ebe na lqvo i na dqsno e k*rva apak maja ako ebe na lqvo i na dqsno nikoi nisho nqma da my kaje takache ai mlakvaite s tva che e po hybavo e da si jena !!!

kakvoto i da si govorim po dobre e da si jena

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    8. Ново червило ? това ти вдъхва ново желание за живот.

п.с.:хубуу е да си мъж
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от sexita
    50 Причини да си доволна, че си Жена

1. Безплатни питиета

2. Безплатни вечери

3. Безплатно кино (разбираш нали)

4. Можеш да прегръщаш приятелка без да се чудиш дали тя те мисли за обратна.

5. Можеш да прегръщаш приятелка без И ТИ да се чудиш дали си обратна.

6. Знаеш Истината за това, дали наистина Размерът има значение.

7. Глоба за превишена скорост? Какво е това?

8. Ново червило ? това ти вдъхва ново желание за живот.

9. Ако си правила секс с някой и не му се обадиш на следващия ден, това не те прави черен като дявол.

10. Презервативите за теб не са толкова важни за удоволствието от секса.

11. Ако бързаш за ?Дързост и красота?, можеш спокойно да си го кажеш на висок глас.

12. Ако не правиш достатъчно пари, можеш да обвиниш огледалния таван, например.

13. Можеш да се изкачиш до върха, правейки си кефа в легло.

14. Можеш да съдиш Президента за сексуално отношение към теб.

15. Можеш да преживееш цял живот без да си вземала групов душ.

16. Брат Пит

17. Не е необходимо да пърдиш, за да се забавляваш

18. Никога не е необходимо да се чудиш дали оргазмът му е истински.

19. Никога не е нужно да търсиш къде да скриеш ножичката си за косми.

20. Никой не умира като си свалиш обувките.

21. Ако разбереш, че човекът с когото излизаш те превъзхожда в някаква област, не е необходимо да късаш с него.

22. Ако разбереш, че човекът, с когото излизаш те харесва наистина, не е необходимо да късаш с него.

23. Силните усещания са ?на една ръка разстояние? ? само до най-близкия парфюмериен магазин.

24. Ако забравиш да се обръснеш, не е необходимо никой да научава.

25. Можеш да поздравиш съотборник, без да е необходимо да го шляпаш по задника.

26. Ако ти се появи пъпка, можеш да я скриеш.

27. Не е необходимо да се бараш толкова често между краката, за да си сигурна, че всичко си е там, на място.

28. Ако не си много интелигентна, някои хора ще го намерят за очарователно.

29. Ако си наистина тъпа, хората ще мислят, че го правиш нарочно и че е много шик.

30. Имаш уменията да се обличаш сама.

31. Можеш да говориш с хора от другия пол без да е необходимо да ги събличаш мислено.

32. Ако се ожениш за някой с 20 години по-млад, поне си знаеш, че си идиот.

33. Ако си сложиш одеколон, не е необходимо да се преструваш, че е афтършейв.

34. Най-вероятно никога няма да срещнеш някой познат докато пикаеш на алеята.

35. Можеш бързо да приключиш всяка свада като се разплачеш.

36. Приятелите ти няма да те помислят за ненормална, ако ги попиташ дали имаш спанак на зъба си.

37. Има моменти, когато шоколадът наистина може да реши всичките ти проблеми.

38. Ако не си много атрактивна, винаги можеш да излъжеш с грим.

39. Сервитьорите гейове не те притесняват.

40. Никога няма да съжаляваш, че си си продупчила ушите.

41. Напълно можеш да характеризираш някоя само по обувките й.

42. Никога няма да се почувстваш излъгана от Уондърбра.

43. Нямаш косми на гърба.

44. Знаеш коя е твоята чаша по червилото.

45. Можеш спокойно да плачеш без да казваш, че ти е влязла прашинка в окото.

46. Ако не си силна в спорта, никога няма да си задаваш въпроса за стойността ти като човешко същество.

47. Имаш извинението да се държиш като кучка поне веднъж месечно.

48. Не е необходимо ти и приятелите ти да се натряскате до козирката, за да си споделите нещо

49. Можеш да обличаш дрехи на съпруга си и това не означава че си обратна.

50. Можеш да мразиш Памела Андерсън така както само една жена може.
    ХИихихиххихиххииххи, радвай се за тия глупости
    LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!

ебати тъпата тема.....и двата пола си имат предимства и недостатъци.няма смисъл да спорите.
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от demons_of_my_soul
    I wъпрели всичко по добре е да си МЪЖ
    И аз така мисля и ви казвам защо -
    1. Не им идва.
    2. Не ги боли при 1-я секс и свършват всеки път.
    3. Не си развалят фигурата с деца.
    4. Не ги боли при раждане.
    5. Няма да изглеждат "курви" ако изчу**т повече от 3.
    6. Не се очаква от тях да чистят, готвят, перат, и т.н.
    7. Докато са непълнолетни им се позволява всичко (от родителите - брат ти е момче, той може да излиза, може да пие, може да пуши, може да спи при приятели...)
    8..... Мога да измисля поне още 10 причини, че е по-добре да си момче...

ПС. Аз съм момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си