- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имам мания да седя пред компютъра :((((
Mоля ви кажете кво да правя имам няква мания да играя на компютърни игри.Станах на 17 години ама се още акъла ми е на пишлеме !Искам да спра ама няма се играя и играя знам че е адски вредно за очите и направо се побърквам от мисълта да сложа очила ама не седя пред компютъра
Занимавам се със спорт и това ми помага но искам въобще повече от 1 час да не прекарвам пред монитора .Kaзвайте хората който не седят пред комп как го праите тоз номер ?На ден правя струвам и се 5-6 часа седя
![]()
Я кажи кои игри играеш че и аз да се зарибя![]()
АЗ СЪМ ЛУДА НЕ МЕ ЗАКАЧАЙТЕ ЧЕ...
Намер си гадже тя/тои ще си свърши работата (даже не си го и помисляи говоря за ходене на кафе и такива работи кат за начало)
![]()
ай кажете искам сериозни мнения, не да се ебавате
5-6 часа,че никакъв проблем нямаш аз седя от 11 до 11 освен ,ако не излизам
,абе докато съм си в нас 90% от времето ми е пред компа.Нямам идея как да престанеш освен наистина да си попълваш времето с нещо друго
охх въпрос на самодисциплина е. вземи си един пясъчен часовник и с него...
бтв и аз съм така - адиктед ту дъ писиама и през ум не ми минава да се отказвам
![]()
![]()
![]()
Намери си хоби, бре. Някакви други интереси нямаш ли?
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
ами на пример истриваш всички игри и си спираш нета за известно време поцял ден компа ще ти е изключен и ще спреш![]()
![]()
напомни ми че миналият месец една седмица не съм мърдала от нас почти и не съм спала почти седмица щото савсем бях се зарибила по компа.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не знам ама и аз съм голяма маниачка...не мога без компа..![]()
Амиии..компа през прозореца..хехе..
Захвани се с нещо.Хоби нямаш ли си?Запиши се за някои спорт..Излизаи с приятели...Наблегни на ученето(ваще мн ще се израдват).Просто си измисли някакви ангажименти
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
занимаваи се с нещо по-интересно
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Не бой се и аз съм така.Само където не играя.Игрите ги преодолях като форматирах харда и ме мързеше ги свалям.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Споко и аз съм когато съм втора смяна до обяд съм на компа понеже няма време да излизам.После до 7 на даскало докато се прибера става 7:30 пребирам се в нас оставям си чантата и изчезвам някъде навънка пребирам се към 9 часа сядам да уча и после съм на компа такаче няма страшно.Честно казано преди бях яката зарибена първа смяна връщам се в 2 и хоп лепвам се на компа и стоя поне до 6 часа освен ако не гледам филм или нещо подобно.Вече седя много рядко и то по малко по е приятно да си навън някъде или да вършиш нещо приятно
направо без компа не мога да дишам![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Емиии е тфа е истината!Първоначално написано от namina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз седя по супер много време пред компа и не смятам да се отказвам. Просто така ме кефи. Играя и много игри. Но наистина ако не си способен на самоконтрол, триеш игрите и спираш нета за няколко месеца ( за да не може пак да ги изтеглиш). От скука ще си намериш какво да правиш. После гледай като си пуснеш нета да не започнеш на ново само![]()
Memento moriendum esse!
Мии и аз имам такава мания ама като почнахме даскало и се по малко седя![]()
и аз съм такаПървоначално написано от find_m3
![]()
не виждам проблем![]()
az sedq pove4e ot tebe... ako e za vupros![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ми като си в 4ата намери си приятели и си уредете сре6та някъде на кафе или не6то друго забавляваите се пове4ко и така.ако иска6 се заеми и с о6те един спорт,ввместо да си губи6 времето в безмислени игри.ако иска6 замини на село или по4ивка за една-две седмицинапример преедложи на ва6ите да си направи6 ремонт на стаята 6те разсее пук е и приятно.това са моите сужети ако са ти помогнали хубаво!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !