- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да си направя сайт?
Аз гледам и как изглежда, и какви функции има. Всичко или нищо![]()
Чувал ли си за Joomla?
http://www.joomla.org/
и за кво възраждате теми от 2,3 години ?
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ня някого може да му потрябваПървоначално написано от Jus7DreamBoy
Joomla няма и 1 проецнт защита !!!Първоначално написано от dimitar_ak
Искате безплатен сайт?Иксате безплатен хост?Искате безплатен домейн?Искате безплатен e-mail.Влезте тука и ще ги имате www.maxamuss.co.cc ,но да ви кажа честно много искате![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ползвам Joomla от 3 години и още не е пробита. Въпрос на инсталация и администриране.
проблемът ми е че искам да си направя сайт. Потърсих тук таме нещо пожече което ми трябва и разбрах че ми трябва " WEB PAGE MAKER" теглих няколко версий но никоя неможеше да се инсталира на моя комп не разбирам много много и затова немога да ви кажа какви грешки показва или някакви такива неща искам да попитам има ли друг начин да си напражя сайт освен с тази програма моля ви помогнете ми благодаря предварително
Използвай DreamWeaver. Далеч по-ефективна програма е. WPM е ...малоумна бих казал и лишена от всякаква функционалност за създаване на сайт. Ще ти отнеме да я разучиш, си си заслужава.
до колкото разбрах един хубав сайт трябва да се направи с програма.Ами нали може да се направи например и с google.sitest. Kакво емнението ви за тях?
Гръмни се ти... кфо да ти гледам тъпия флаш? Мислиш ли, че начинаещ ще почне да ти прави флашове...слабоумник. И спри да си рекламираш тъпите сайтове, вече си досаден.Първоначално написано от MaGuSs
++ и мен ме дразни ....Първоначално написано от GregoryHouse
А иначе най-лесно вземаш 1 безплатен хостинг един домейн .tk или co.cc които също са безплатни слагаш Wordpress(безплатна система за сайтове) Слагаш една готова тема която си харесаш има адски много в интернет и вече имаш напълно безплатен сайт!
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не е задължително да се направи с програма. Може и в Notepad да си го напишеш, но програмите обикновено улесняват процеса.Първоначално написано от batetoo
Влез в този сайт отнема само няколко минути http://alle.bg/
Първоначално написано от Tennnnn
Програми и всякакви такива подобни системи не ви добавят нито 1% защита.Порграмата е правена от човек.Човека си има логика.Тази програма като се разпространи между 7 000 000 хора,1 да е хакер и да "разбере" логиката,постне ли я ,Първоначално написано от GregoryHouse
всичките 7 999 999 ползващи я ,ИЗГАРЯТ.Точно заради това е нужно ,човек сам да създава своите сайтове.без помощта на прграма или готова система.Точно тези от Максамус груп изучават това и вече имат опит в тази област.Иначе ,който си е простичък ще използва готови програми и ще ходи да се хвали пред всички ,които си нямат и на идея кавко е това Web designing или Web Developer.Тези хора седят по цяла нощ и си блъзкат главите само въху едни букви и числа и вие драги ми разбирачи ,ако ми кажете ,че с няколко клика в тези програми можете да създадете сайт за 1500лв. аз ще ви клекна на колене!
П.П.Програмите имат лоша структура на кодиране.Те кодират така,че трудно един човек ,който разбира от Web Design ,може да го промени.Добре това е в +.Я сега си представете,че ви е умръзнало да "правите" сайтове с програма.Понаучили сте нещо така HTML,CSS,JavaScript,имате голям проект ,който сте го направили на програма и сега искате да го промените.Та вие сте начинаещи и не ви дават и 1% шанс ,вие да можете да прочетете буквално да прочетете кода на програмата.А да не говорим за готовите системаи,дето почти всеки на 500 души може да я хакне !
1)големия разбирач се обади.Флаш ше ми вика.Мойто момче.Моя сайт няма нито един mb флаш и за твоя информация това се нарича JavaScriptПървоначално написано от GregoryHouse
2)Един начинаеш какъвто бях аз преди, започнах с html и css ,а не с някакви измислени програми.
3)Слабоумник ще викаш на някой друг,който смяташ ,че знае по-малко от тебе.
4)Ще си рекламирам сайтовете където си искам,когато си искам,защото никаде не пише ,че това е забранено.
5)Досаден съм ,защото завиждаш ,че аз съм с нещо над теб
6)Учи Психология и Логика.Къде си блял в часовете?
7)Аре сега ме остави да си напиша реферата за Интернет зависимостта...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Посетете този сайт: www3klikbgcom . Ще Ви изработят сайт безплатно.
hora ,vii ste napalno na4inae6ti.az imam sait .napravete si sait s wix.com publish i posle otidete v nego kopiraite skripta i go postawete v html creator i vzemete free domein i redi
да,съгласен съм с горното мнение,научи първо език за програмиране например HTML ,с него се работи много лесно,но все пак трябва да знаеш таговете.
а3