.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

въпросче за солариума

zdr iskam da vi popitam dali kato sam istinala moga da hodq na solarium i sled kolko vreme hodene 6te imam nqkakav rezultat za6toto az dosega sam hodila samo 1 pat mersi predvaritelno

Повече от фен
    Град
    София
    Можеш нищо нема да ти пречи само да не заразиш некой

един съвет ако искаш ме послушай: солариума е много вреден за кожата по добре не ходи! когато си е сезона си прави естествен тен,(лято един вид).недей да се подлагаш на такива нездравословни процедури!

Можеш да ходиш споко. А за въпроса ти за колко време ще имаш резултат, това зависи и от солариума. От стоящия(аз го предпочитам) се хваща по-бързо тен, но и по-бързо избледнява, а от лежащия се хваща по-бавно тен, но е по-дълготраен. Това все пак зависи и от това колко минути стоиш, но не трябва да е над 12-15 минути, защото иначе става вредно за кожата, пък и първите дни е по-добре да стоиш по-малко минути. Също така след 3-4 посещения е хубаво да направиш пауза, защото при прекаленото често посещаване става вредно за кожата. На мен започва да ми се проявява загара след третото посещение на стоящия солариум.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

mersi za savetite

Da moje6, estestveno!
    nz zavisi, az sym s mn bqla koja i 4ak sled 4tiq p1t stava i posle se pravi pauza, za6toto e mn vredno, a i ve4e idva zima za kyde ti e ten

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си