.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

пиърсинг на хру6тяла на у6ето

колко пари г/д стува една дуп4ица там? и каква е болката?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    imam 2 на хрущяла и ми взеха същите пари както и за стандартните дупки и мен ли4но не ме боля изобщо

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    imam 2 на хрущяла и ми взеха същите пари както и за стандартните дупки и мен ли4но не ме боля изобщо
    На мен ми взеха 5 кинта за хрущяла.Не боли хич ама ми е леко гадно като спя на тая страна

Оппс не исках да слагам цитат извинете ме

Супер фен
    Каква била болката.......ми за всеки различно! Спрете с тея тъпи теми!
    Какво ти коства да попиташ някоя приятелка или да идеш до някое студио(тука за цената говоря)?!?!?

Мега фен
    Град
    София
    Эависи къде си пробиваш,цените са раэлични.
    А иначе ,каэват че боляло много,но не е така.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Оппс не исках да слагам цитат извинете ме
    Можеше да го редактираш
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Дупчи се в студио с абокат-не давай да те дупчат с пистолет.Ще ти вземат повече пари но поне ще знаеш че всичко ще е ок

Град
    Sofia, Bulgaria
    a nqkoi kaza 4e mu ubivalo kato spal na edna strana,az obicata ne moga li da q maham dokuto spq?ne vqrvam da zarasne za 1 no6t dupkata,6toto na u6ite si slagam obici dosta rqdko,i ni6to mi nqma na dupkata..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ми като е нова дупка първите няколко седмици/месеца не е хубаво да я сваляш.Аз имах една нова дупка на чиято обица ми падна топчето.Цяла нощ я вардих да не се обърне ами да е запълнена чак към 5 заспах(бях на парти) и в 6 като станах обицата беше излязла на половина и другата половина си беше абсолютно зарстнала та го дупчих пак.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    a nqkoi kaza 4e mu ubivalo kato spal na edna strana,az obicata ne moga li da q maham dokuto spq?ne vqrvam da zarasne za 1 no6t dupkata,6toto na u6ite si slagam obici dosta rqdko,i ni6to mi nqma na dupkata..
    Ами аз не я махам щото съм свикнала ама ти както си решиш.И на мен не ми се вярва да зарастне

Guest
    Az iskam da popitam,ako re6a da si mahna obicata ot hru6tqla,dali 6te odtane beleg?blagodarq predvaritelno

Хахаха, не боляло и убивало, докато спиш. БОЛИ МНОГО И НЕ МОЖЕШ ДА СПИШ НА СТРАНАТА НА ПРОДУПЧЕНОТО ПОНЕ 3 МЕСЕЦА. От личен опит ти го казвам.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Хахаха, не боляло и убивало, докато спиш. БОЛИ МНОГО И НЕ МОЖЕШ ДА СПИШ НА СТРАНАТА НА ПРОДУПЧЕНОТО ПОНЕ 3 МЕСЕЦА. От личен опит ти го казвам.
    зна4и да не се дуп4а ок..

Щом си толкова страхлива, да.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си