.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Guest

Защо момичетата гълтат или не гълтат ?

Искам да разбера защо повечето момичетата гълтат сп****та на момчетата или защо не гълтат .....

Голям фен Аватара на Devilka
    Защото на едни им харесва да гълтат,на други не им харесва.

Guest
    Ми щото може и да е вкусна , не ти ли е минавало през ум

onzi69
    Guest

?

велик въпрос!може би им харесва вкуса и обратното но определено удоволствието е върховно

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    някои гълтат защото им харесва вкуса,други се чувстват едва ли не длъжни да го направят.Трети гълтат,защото няма къде да се изплюят.Четвърти,за да угодят на гаджето...което е тъпо.
    Аз съм от негълтащите.Не ми харесва вкуса на спермата,горчи и плюс това не ми се струва никак яко да ям сперма.
    Въпрос на вкус,както се казва
    права си,
    аз спадам към ...знам ли според настроението
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    някои гълтат защото им харесва вкуса,други се чувстват едва ли не длъжни да го направят.Трети гълтат,защото няма къде да се изплюят.Четвърти,за да угодят на гаджето...което е тъпо.
    Аз съм от негълтащите.Не ми харесва вкуса на спермата,горчи и плюс това не ми се струва никак яко да ям сперма.
    на мен пък не ми горчи... и нямам проблем, гълтам и тва е...
    peace

аре бе ше гълтам - да си я ядат сами като не искат да отива на пода

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от your_fantasy
    на мен пък не ми горчи... и нямам проблем, гълтам и тва е...
    peace
    всяка сперма си е с идентичен вкус.Аз по принцип съм гнуслива..
    И аз съм гнуслива, ама не и от това. Спермата е много готин. поне на моя мъж!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    каквото и да си говорим спермата си има специфичен вкус неможе да се определи като сладко солено или като ягоди или некфи такива,..
    на някой им харесва на други не - въпрос на вкус
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Каквото и да си говорим, ако момчето/мъжа е на место преди да се изпразни ще пожаже... или каквото и да е на момичето/жената, за да не пострада ^_^
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    3ti variqnt ima li?kato se izprazni6 v ustata i,nqma na4in ili da q izpliue ili da q glutne,az sum gultata ujasno e,izob6to e ujasnno da ima6 sprema v ustata
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    3ti variqnt ima li?kato se izprazni6 v ustata i,nqma na4in ili da q izpliue ili da q glutne,az sum gultata ujasno e,izob6to e ujasnno da ima6 sprema v ustata
    На 14 и гълтала. Майко, мила!

ми явно е отворените и готините момичета
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Град
    Sofia
    Мойта гълта.. което е яко ... . .. .
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

onzi69
    Guest

:)

ma ,em li4no mnogo pati sa mi galtalki spermata!no ne vsi4ki momi4eta go pravqt taka 4e da haresa na mom4eto!ako govorim za spermata dali e polezna ili ne opredeleno DA tq e 4is beltak i aminokiselini taka 4e ne e nito otrovna nito otvratitelna (razlikata s beltaka na qiceto e v 1 aminokiselina) spomaga za po dobro hranosmilane a za kojata e kato podmladqva6t krem ot tuk atatak e li4en izbor na momi4eto.A za vkusa zavisi ne ot 4oveka a ot hranata s koqto se e hranil 4oveka 4 moi biv6i priqtelki sa go pravili kato samo edna go e pravila kakto trqbva drugite prosto sa go lapnali i 4akat da se svar6i emi to trqbva malko zasmukvane to4no v momenta ta da stane varhovniq moment o6te po dobar are deca 4udetese i probvaite nqma ni6to li6o da se probva a i ni6to ne gubite samo moje da spe4elite

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    На 14 и гълтала. Майко, мила!
    Ама е пт Сф то там са така знам от приятелките си

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз съм от негълтащите ...
    Не ми харесва, не съм от гнусливите, но от това определено ми става гадно .. може би не толкова от самата сперма, колкото от това, което правя, като си го представя и... бляяяяяяяя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Аз пък гълтам защото ме е срам да плюя Не мога да плюя пред друг човек, дори да е костилка от череша, или да е при зъболекаря.. Не могаааа! Не е културно! Пък и имаш ли чувства към партньора си - харесваш всичко.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    О-в Тамбокту
    Ami vapros na izbor az lichno ne galtam mrazq vkusa na spermata ai me e gnus ot neq

Град
    Свищов
    И какво правиш, когато зъболекаря ти каже плюй?
    Абе всеки да си решава. Аз го намирам за страхотно и го правя. Който не иска-няма и да го прави!

Абе който иска да гълта който иска да не Не съм гей да кажа свое мнение за вкуса на спермата

Ти направо ще ме умориш някой ден...
    Вземи си записвай къде какво пишеш,че ставаш смешна вече...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    права си,
    аз спадам към ...знам ли според настроението
    И аз така като тебе...според настроението и според това доколко съм възбудена
    A qui

Guest
    za gulta6tite 6 po4na da proizvejdam borkan4eta s sperma ida si gi adete kato bebe6ki purenca

Град
    BG SOFIA
    За6тото им харесва да гълтат \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си