- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- "на колко години майка ви ви е родила"
Малко се издразних от въпроса "На колко години майка ви ви е родила",защото възрастовата граница започваше от 15 години.Майка ми ме е родила на 13 ("баща ми" я е бил изнасилил).Има ли и други,които са били родени преди майките им да навършат 15?
Защо се ядосваш такаНе трябва!!Да го беше написала в по-старата тема и да обясниш не да отваряш нова!Съжелявам!!!!!!Но ние не сме виновни
![]()
Без лоши 4уства но ще помоля да заклю4ат темата
![]()
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Първоначално написано от малинка
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
AnTiBuLLsHiTs Не е смешно!Такива като теб са ми много противни и да знаеш ли мисля 4е са противни на много хора!!Престани да се присмиваш а се виж сам себе си!![]()
![]()
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Аз невидях нищо смешно незнам защо се смеешПървоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
![]()
Сега ще ви обясня защо се смея.Първо какво ни интересува,че баща ти е изнасилил майка ти? И си се пръкнала ти? Майка ти е можела да направи аборт.! Не съм ви виновен че ви е кофти семейството,чесно да ви кажа не ми и пука.Сега ще кажате че съм идиот и т.н. Второ да ти говори нещо за авторитет на семейството? Трябва ли да споделяш,че майка ти е била изнасилена? Въпреки,че ако майка ти и баща ти са женени? То ме съмнява той да я изнасилил? и т.н Или тя се е напила и си вдигнала краката?а?
Трето ме съмнява да си родена на 13.Щото ако си родена на 13 това показва че ти липсва ъкъл т.е не показва а обяснява.
Сега всички ще ме напсуват ама да знаеете,че неможе да ме нахраните защото не съм гладен.![]()
И след сърцераздирателната драма .. да се похваля,че семейсвтото ми е идеално и мога да се присмивам на който искам.
И така ето ви обяснение защо съм говедо: "Защо ми писна всеки да проси съжаление!!" Нямай човек на които не му е лесен живота.И аз съм човек и си имам проблеми ама не се жалвам тука нали? А се старая да ги преодолея. За това мога да се смея колкото си искам..
Айде със здраве "копеле".
Знеш ли през кое ми кой ме мрази а? Важното е че има кой да ме обича.Другото не ме интересува. А й как може да мразиш някой без да го познаваш а ?Първоначално написано от M!M!T()
Сори че ти разбих представите за мъж мечта.Няма какво да се гледам.Не мислиш,че е малко банално а? Щом съм го казал значи съм го мислил -> че няма да променя мнението заради "катеричка" .
![]()
Ne si i razbil fantaziite!Az sam bra4et i !!A jenata me4ta e do men!!Nqma kvo da govorim sorry 4e te razbih!!!!
Родила ме е на 25 години
AnTiBuLLsHiTs, как може да не притежаваш капка състрадание.Тва, че твоето семейство е свестно, не значи, че трябва да се присмиваш на тези, които са по-зле от теб.Знаеш ли колко хора дават пари и предметни неща за благотворителност и тва е понеже са хора със сърце.Ако всички бяха като теб, този свят на къде ще отива?Много си зле!
Леле разплаках се.Kак може да съм такова коравосърдечно копеле.Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
Понеже тая иска да страдаме заради нея,което е филм 100% с недобре измисле сюжет... А знаеш ли аз на колко просяци съм давал стотинки а?
Ти давала ли си?Т'ва че сте заблудени и не виждате истината си е ваш проблем бе.К'во ме интересува мене??
Леле аз съм утайката на обществото аз съм некво деграде недостойно за уважение а ти каква си? Поне не си вдигам краката на всеки срещнат за да направя нещо.Я бтв кажи на колко си години??
Оф айде стига,че ме мързи да пиша.И да коравосърдечен съм,защо да не съм? Какво ще ме накара да се разцивря като ученичка?? Тъпо е просто разберете го.
Мойта майка ме е родила на 26 години.
Плюс това няма нищо смешно.
Твоята не е виновна за нищо,нито пък че са я изнасилили.
Според мен е нормално да родиш след 18 години,преди това...абе не е хубаво!![]()
Моята е била на 20г
Аз не мисля че майката на авторката много ще се зарадва след като(ако де)види темата.Това си е семейна тема,не е нужно всички да ти знаят за живота![]()
Абе айде стига бе...
Мо'е ли толкова тъпи хора да има?
Ебати, как ще издрънкваш на някакви непознати, че майка ти е била изнасилена на 13 бе? И че те е родила от тая история?
Ако изобщо е истина, щото ме съмнява, че човек, чиято майка изобщо е била изнасилена ще го разгласи това...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако наистина се беше случило, нямаше да го разгласяваш. А ако се е случило...не се гаври с това.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Еми ако не е някоя ебавка - кофти наистина. А и според мен не е много нормално да родиш на такава възраст, но всеки сам си решава...
Сега по темата: Майка ми ме е родила на 23
Кофти ситуация....едва ли ти е лесно....дете от нежелана бременност...Но все пак щом майка ти е решила да те роди, значи те е искала и сигурно не съжелява. А ти като разказваш историята на появяването си искаш да изясниш защо разликата в годините на теб и на майка ти е толкова малка ли? А дали на майка ти й е приятно да разпраряш на ляво на дясно?
Мен мама ме е родила когато е била на 25 (а брат ми когато е била на 23).
Men pyk sa me pryknali na 26I na6te mai sa bili sgodeni ama ne sa mislili za svatba i tn... mama e bila v 3-ti mesec na svatbata im
![]()
You're a looser. But I'm not.
А мен на 37![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
na 26(vtoro dete sym)
temata mi se struva ebavka
Майка ми ме е родила на 26.
Обаче аз още не мога да схвана смисъла на темата.Нали вече имаше такава?
...
И защо нападате.Ти ,например,мила,вероятно не си осъзнала ,че хората живеят по някакви морални правила най-малкото.И ако те не се 'спазват' ,то тогава се считаш за не особено нормален.И единственото ненормално нещо,което виждам тук,ако е истина,е това ,че майка и я е родила на 13.Първоначално написано от M!M!T()
A каква е тая нужда от откровения не мога да разбера.Не е повод за гордост мисля...;/
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ami ne e garanciq 4e kato e imala ranno rajdane jivota i e provalen.maika mi me e rodila na 21 edinstveno dete sum i a jivota i e provalen i sega sudi ba6ta mi za poboi i drygi takiva i sa razvejdat.daje da vi kaja predpo4itam da me e bla otgledala sama ...ama tatko ne q e pyskal...kakto i da eotklonih sa ot temata i da jivota e gaden ama se opravq nakraq i na vseki my se vru6ta...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ъъъ..ми на 28...ме е родила...мисля,4е темата е ебавка...аз съм на 13 бе да му се невиди...как може моми4е на 13 да роди бебе???
...писна ми от тия ебавки...ало..моми4енце...на колко си години бе???
...Дееба как ме нервите ве4е с тия глупости...
![]()
На 20![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..