- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко пари бихте дали за чанта?
Нафлуудихте в съседната тема, ето - сега имате място да си кажете: колко давате за чанта?![]()
10-20 лева,но в никакъв случай повече ! Тази година ще си ходя със старата раница.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
новата ми е за тип "messenger bag" за 7 кинта, рядко давам над 15, и без това ги късам за отрицателно време.![]()
Мен много ме радват чантите от типа messenger bag.![]()
До 20 лв, даже и толкова ми се струват много ...
[b][i]Je t'aime au-del
нали! адски са удобни.. особено за нокаутиране на хораПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Абе ако ме кефи и 50 ще дам, ама над 50 просто няма смисъл
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от Deus ex machina
![]()
![]()
sorry ako iskate mi otgovarqite ama kakvo predstavlqvat tiq 4antiПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
a apak az davam do 20 lv i daje mi se vijdat mn ...
Първоначално написано от mia
![]()
ммм аз не давам пари за такива нещаот 5ти клас нагоре не ходя с ученически чанти
а иначе доколкото помня не съм давала повече от 20 лв за раница
![]()
.!.
Ами около 20-30 лв., не си заслужава да давам повече, така или иначе и аз бързо ги съсипвам![]()
30... 40, ако е вече най-прекрасната чанта на света, но не повече.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ми към 10-20 лева![]()
The pain is undividable part of the life.
Незнам зависи от чантата
Ами за повече от 15 лв не съм си вземала раница. - 11-12-13-14... тази година си взех една за 15 ама наистина мн яка![]()
Най-много бих дала 30, но още не съм си харесала чанта за толкова... а и не ходя много с чанта, особено на даскало, защото ми тежи на рамотоиначе имах една чанта за 7-8 лева, която се премята през едното рамо, обаче много ми тежеше, когато я натъпчех с учебници...
До 20 лв, не повече. Сегашната ми чанта струва 13.50, но много ме кефи.![]()
Do 20 leva.Sega6nta mi 4anta struva 17-18.
На мен новата ми чанта е от Nike за 150лв,много е хубава![]()
![]()
30 Може би, незнам.Ако се влюбя в някоя, бих си я взела дори и да е повече от 30!
20 лв за чанта е пре достатъчно!! Сегашната ми чанта за даскало е точно 20 кинта и е много яка, а дамската ми чанта е цели 8 лв и пак е гоцка
оп, пък аз имам много дамски и пак не винаги успявам да си ги вържа на дрехите.. трагедияяяяяяяяяяяяяяяя![]()