.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Град
    Dreamland Varna
    Еми сега си купих за 25лв. Попринцип повече не бих дала
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Бих дала най-много 40-50 лева но ако чантата ми харесва и повоче купувала съм си чанти за 98 -80 лева просто защото ми харесват и са оригинални такаде много държа на чантите защото трябва да се връзват с всичките ми облекла въобще що се отнася до чантите съм много капризна

Град
    СофиЯ
    Току-що си купих - за 25 лв :P

ako si govorim za ranica - 20 kinta stigat, no inache chantichkite ot estestvena koja sa si glezotiika i moje da struvat i povechko.

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    зависи дали си заслужава и каква е
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Една мешка 8-17 кинта. Толкова давам. От две години съм с една мешка и се надявам да съм още поне толкова с нея КАто мога да дам въпросните пари за бира...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си падам много по чантите.

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Една мешка 8-17 кинта. Толкова давам. От две години съм с една мешка и се надявам да съм още поне толкова с нея КАто мога да дам въпросните пари за бира...
    Meшки убер алес!Събират от 3,а при правилна подредба и 4 пвц-та бира.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

ami imam 4anta za 40 lv i nqkfa manni4ka deto e samo za glanc ogledalce pari i GSm i tva ne pobira daje bih dala 500 lv pove4e NE
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не помня колко пара съм дал за чантата, нито кога съм я взел. Май беше 7 клас...или след това...абре няма значение. Универсална е . Става за риболов и за нощни флаконни походи. Екстра е и не се е късала...само на едно място де...щото носех ножове за готварския ми час в колежа.
    Това лято си я "облицовах" с всевъзможни тагове и надписи от авери...а скоро ще добавям и нашивки+значки.

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Абе ако ме кефи и 50 ще дам, ама над 50 просто няма смисъл

същото!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

mi 30 lv max pove4e ne davam ako 6te i da mi izbode o4ite ot hubost / e de 6e q zema ako e tolkoz hubava makar i 50-60 lv da e ama prosto nqq smisul da sa mn skupi kato gi kusam/ - az govora za 4antite ti messanger bag/az im vikam po6talionski 4anti ama aide sega da sme kulturni /

Като ходих до Пума да си купувам обувки и дрехи си взех една наистина много лачена и готина раница на пума за 200 лева.

Мега фен Аватара на Blab
    оу, сега съм хвърлила око на едни шаренки плетени на Бенетон...едва ли ще се изхвърля, но все пак...знам ли, ако нещо ми харесва адски много и ме "грабне" го купувам.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Най-много 20-30лв
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

до 15лв!!!! даже 15 не бих дала,трябва да е мнооогоо хубава.тая година имам много 4анти но реших да си взема една която ми хареса за 12лв

Guest
    аз пък не съм си купила чанта тая година и тея дни ще пообиколя да си харесам, не знам колко пари ще е, но едва ли ще над 20лв, мисля че и за 10 има хубави, само че аз малко трудно харесвам нещо и... накрая може да продължа с найлоновите

Взимам си един плик от фантастико и толкова
    Раници ще носим... как не

Всяка година си купувам нова чанта,и винаги са ми били по 80 кинта....Не знам,чантеите са ми просто слабост!!! Сегашната ми е може би най-яката до сега ии пак е 80 и е на Converse обаче.Мисля,че марката опровергава цената!

Град
    Пловдив
    20лв за мен са нормално за чанта,ако е по-хубава може и до 30.

Ми моята е 80 кинта ма си заслужава...

Мега фен
    Град
    София
    60лв най-много. Понякога ми се иска и повече, но като нямам възможност....за тези, които ще ме нападнат, че съм лигла и харча парите на наште- работя и си изкарвам аз пари!

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Цитирай Първоначално написано от the_black_angel
    20лв за мен са нормално за чанта,ако е по-хубава може и до 30.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си