- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко пари бихте дали за чанта?
Еми сега си купих за 25лв. Попринцип повече не бих дала
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Бих дала най-много 40-50 лева но ако чантата ми харесва и повоче купувала съм си чанти за 98 -80 лева просто защото ми харесват и са оригинални такаде много държа на чантите защото трябва да се връзват с всичките ми облекла въобще що се отнася до чантите съм много капризна
ako si govorim za ranica - 20 kinta stigat, no inache chantichkite ot estestvena koja sa si glezotiika i moje da struvat i povechko.
зависи дали си заслужава и каква е
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Една мешка 8-17 кинта. Толкова давам. От две години съм с една мешка и се надявам да съм още поне толкова с неяКАто мога да дам въпросните пари за бира...
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Meшки убер алес!Събират от 3,а при правилна подредба и 4 пвц-та бира.Първоначално написано от Sarabi*
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
ami imam 4anta za 40 lv i nqkfa manni4ka deto e samo za glanc ogledalce pari i GSm i tva ne pobira daje bih dala 500 lv pove4e NE
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Не помня колко пара съм дал за чантата, нито кога съм я взел. Май беше 7 клас...или след това...абре няма значение. Универсална е. Става за риболов и за нощни флаконни походи. Екстра е и не се е късала...само на едно място де...щото носех ножове за готварския ми час в колежа.
Това лято си я "облицовах" с всевъзможни тагове и надписи от авери...а скоро ще добавям и нашивки+значки.
![]()
Първоначално написано от FernandoTorres`fan
същото!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mi 30 lv max pove4e ne davam ako 6te i da mi izbode o4ite ot hubost / e de 6e q zema ako e tolkoz hubava makar i 50-60 lv da e ama prosto nqq smisul da sa mn skupi kato gi kusam/ - az govora za 4antite ti messanger bag/az im vikam po6talionski 4anti ama aide sega da sme kulturni![]()
/
Като ходих до Пума да си купувам обувки и дрехи си взех една наистина много лачена и готина раница на пума за 200 лева.
оу, сега съм хвърлила око на едни шаренки плетени на Бенетон...едва ли ще се изхвърля, но все пак...знам ли, ако нещо ми харесва адски много и ме "грабне" го купувам.
Най-много 20-30лв
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
до 15лв!!!! даже 15 не бих дала,трябва да е мнооогоо хубава.тая година имам много 4анти но реших да си взема една която ми хареса за 12лв
аз пък не съм си купила чанта тая година и тея дни ще пообиколя да си харесам, не знам колко пари ще е, но едва ли ще над 20лв, мисля че и за 10 има хубави, само че аз малко трудно харесвам нещо и... накрая може да продължа с найлоновите![]()
Взимам си един плик от фантастико и толкова
Раници ще носим... как не
Всяка година си купувам нова чанта,и винаги са ми били по 80 кинта....Не знам,чантеите са ми просто слабост!!! Сегашната ми е може би най-яката до сега ии пак е 80 и е на Converse обаче.Мисля,че марката опровергава цената!![]()
20лв за мен са нормално за чанта,ако е по-хубава може и до 30.
Ми моята е 80 кинта ма си заслужава...
60лв най-много. Понякога ми се иска и повече, но като нямам възможност....за тези, които ще ме нападнат, че съм лигла и харча парите на наште- работя и си изкарвам аз пари!