.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: СЕРИАЛИ!

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D

СЕРИАЛИ!

Нека тук да си обсъждаме телевизионните сериали: като се почне от ню скул бозите от рода на "Ориндж Каунти",мине се през латино-класиките и се стигне до олд скула сериалите("Далас" )

Аз имам големия проблем,че не мога да ставам преди 12 часа,което автоматично означава,че изпускам сериала "Марина" от 11! Ако някой го е гледал днес,моля да каже какво стана в днешната серия.

За щастие хванах "Дързост и красота",във вчерашния епизод (1858!) не се случи нищо скандално - Бриджит и СиДжей се скараха,защото си бяха уредили среща(на хавайска вечеря),а СиДжей изпрати приятеля си Скот,вместо него.Последва лек скандал между Бриджит и СиДжей,но накрая нещата се оправиха.От цялата работа осъзнах,че много ми липсва Сали Спектра...

Вчерашната серия на "Приятелки и съпернички" беше доста емоционална. Улисес и Офелия се събраха.(благодарение на Найели,Химена,Лаура и най-вече на Тамара,дъщерята на приятеля на Дон Роберто Де Ла О,която всъщност е влюбена в Улисес). Найели пък искаше да проведе някакъв сериозен разговор с приятеля си Джони Тринидад,след като го отблъсна,когато той се опита да я целуне... След това изключих телевизора и дълго си мислех как може Найели да е толкова зле...

Вие сте!
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

за теб "Ориндж каунти" е боза,"Далас" е скука,ама доколкото виждам доста доста интересни тв сериалчета гледаш,извинявам се...сапунки
    П.П. Пожелавам ти дълги години живот и запас от здрави нерви,за да изгледаш "Дързост и тъпостта"

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

сутринта ме събуди "Дързост и красота" и го слушах и аз
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Ti druga rabota nqmash li,che cql den sledish vsichki vazmojni seriali?
    Next Time I`ll be True...

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    ОС -боза-да го духаш!
    Харесвам ос, секса и града, приятели ии али макбийл- най много...

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    гледам само Криминални уравнения и Малкълм
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    ОС -боза-да го духаш!
    тъпа кошницо,ОС е тъпо почти колкото теб. върви сега да се подготвяш,че новата учебна година почва,четвърти клас те зове.

вас не ви разбирам,всички сте адски ограничени и се водите по течението. всички казват,че сапунките са глупави и вие се водите по чуждото мнение,за да не се отличавате. на мен пък повечето ми харесват... както и да е,вие сте комплексирани роботи и никога няма да се насладите на удоволствието да преживявате житейските обрати заедно с култови личности като Бобчо,Доня Перфекта,Амадор,Себастиан Бланко,Алисия Гуардиола,Наталия,Себастиа н,Аполония Серано,Доня Карлота и Стефани Форестър,Сали Спектра,Ерик Форестър,Брук Лоугън и т.н.

Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    ОС -боза-да го духаш!
    тъпа кошницо,ОС е тъпо почти колкото теб. върви сега да се подготвяш,че новата учебна година почва,четвърти клас те зове.

вас не ви разбирам,всички сте адски ограничени и се водите по течението. всички казват,че сапунките са глупави и вие се водите по чуждото мнение,за да не се отличавате. на мен пък повечето ми харесват... както и да е,вие сте комплексирани роботи и никога няма да се насладите на удоволствието да преживявате житейските обрати заедно с култови личности като Бобчо,Доня Перфекта,Амадор,Себастиан Бланко,Алисия Гуардиола,Наталия,Себастиа н,Аполония Серано,Доня Карлота и Стефани Форестър,Сали Спектра,Ерик Форестър,Брук Лоугън и т.н.

Ти ме разби честно
    Ако тя трябва да ходи в четвърти клас,то ти трябва да ходиш в пенсионерския клуб-да можеш спокойно да си обсъждаш "важните" житейски обрати на доня Перфекциозна

абе кво са карате ве някои хареста едни сериали др не тай че я мир и спокойствие
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Re: СЕРИАЛИ!

Вчерашната серия на "Приятелки и съпернички" беше доста емоционална. Улисес и Офелия се събраха.(благодарение на Найели,Химена,Лаура и най-вече на Тамара,дъщерята на приятеля на Дон Роберто Де Ла О,която всъщност е влюбена в Улисес). Найели пък искаше да проведе някакъв сериозен разговор с приятеля си Джони Тринидад,след като го отблъсна,когато той се опита да я целуне... След това изключих телевизора и дълго си мислех как може Найели да е толкова зле...
    тоя сериал го даваха преди 6-7 години по бтв! т'ва е класика , но естествено не по - голяма от "Дързост и красота"... ВЕЛИК ФИЛМ!

Град
    току-що Чуи замина с Марина и Фредерико без да се сбогува с мама Лупе...мама Лупе е много тъжна.

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    имаше преди дързост и красота,дааваха един сериал докато свят,светува голяма лудница беше.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    комедиийни - приятели (!! ), само за снимка, малкълм, женени с деца, дарма и грег, луд съм по теб (!! ) ...

имаше един сериал Джоун - много го гледах
    Отчаяни съпруги
    OC го развалиха...
    Живот или нещо подобно - по gtv ама нещо са го махнали май

от сапунките признавам само "Грозната Бети" и "Дивят ангел"
    и двата са някак забавни, заради това.

хъхъ..

Град
    на ОС гледах само първия сезон и имаше няколко добри серии,тоя Раян беше ебати джигата,обаче тоя тъп квартал го направи педераЗт.

Мега фен Аватара на Blab
    току-що Чуи замина с Марина и Фредерико без да се сбогува с мама Лупе...мама Лупе е много тъжна.
    ама Рикардо и цицестата грозница тръгнаха след тях

аз пък обичам да гледам сериали...всякакви... ставам с Ноел и Марина
    харесвам... "Prison break" ...и откакто гледах 17-те хакнати минути от 3-ти сезон тръпката ми се върна..."Vеronica Mars" ми я спряха, "Supernatural", "Smallville", "One tree hill"..."Grey's anathomy"...
    "Приятелки и съпернички" беше готино....и едно по Нова с тази дето играе болна( от рак ли беше...) в "Приятелките"...май "Лудо влюбени" се казваше....."Вдовицата в бяло" е класика, засякох няк'ъв римейк, не им се е получил...."Дързост и красота" - ...кат' хвана някой епизод виждам все нови и нови екземпляри, ноооо "Брук е бременна" дали ще я държи 12 месеца ......"Далас" смътно си го спомням..."Богати и жестоки" ме кефеше...оу и "Сънсет бийч"...и "Любов на скорост"(и другите с Маноло Кардона).....
    започва "Монита"...

Град
    be_true,бих ти стиснал ръката ако те познавах!

Рикардо простреля Чуи между другото... ще подкрепям духовно него и мама Лупе. [-o<

и аз си ставам за марина.
    дрр. гледкам О.С., Хавайски бряг,приятели ии такам - стига толкова няма цял ден да вися пред тлевиора я
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Guest
    azz sy6to mn haresvam serial4eta (sapuneni serial4eta) . gledam dyrzost i krasota , marina , liubov bez granici , raneni du6i, eliza( ama toi mi stana bezinteresen i ne go gledam ot izvestno vreme),belisima,bez svqn (povtorenieto ot 1 4asa ve4erta) ;]

Вече не гледам сапунки единствената сапунка която гледам и си заслужава е "Непокорните"това единствената сапунка която гледам и бих гледала още безброй пъти защото е точно като за нас тийновете занимава се с наште проблеми а не е пореднота сълзлива сапунка .Иначе много харесвам оТХ Вероника Марс и ясновидката Тру.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Оф дееба и идиота!ще гледам каквото искам...колко си ограничен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си