- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НАЧИНИ ЗА РАЗГАЗИРАНE
Ами, казвайте какви знаете; От 7 месеца не пия газирано, винаги съм имала свръх плосък корем, но наистина не се подувам така, откакто не пия газирано; Просто понякога ми се пие нещо различно от вода, например Cola Light
Знам за лъжичка захар, ама се губи диетичното в цялата работа; или салфетка - мн некачествено става
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
за6то не я разгазира6 по нромалния на4ин?4ерез разкла6тане,или пий натурален сок или от тия разтворимите,степ4ета,те не са газирани,макар и нито едно от тия не6та да не са полезни,от време на време може
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ами ако е в бутилка може да я раздрусваш много яко на няколко пъти да я оставяш за малко да се отгазира и тогава пий. ама се разваля целия вкус!
едва ли ще ти стане от 1 кола нещо! на мен когато ми се пие пия и нищо не ми става!
майката на една фр слагаше вода![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Абе, като толкова ти се пие - пий, просто не прекалявай и няма да имаш проблеми![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
и все пак по-добре са от водаПървоначално написано от rali4ka91
![]()
naturalen sok cappy
На мен Куинс ми харесват...
Аз обиковено си разгазирам със сол като съм болна.Или преварена...
alternativite kato naturalen sok ili stepove ne mi vyr6at rabota; studeniq 4ai go piq postoqnno kato namerq na firma, koqto go pravi sugarfree, oba4e mn mi se pie koli4ka :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за разгазирване знам че се прави със сол или със захар....но тогава се губи вкуса на напитката, абе не ме кефи. Аз също не си падам по газираните неща и за тва пия вода, нат.сокчета или от тея разредените...много рядко посягам към газираното, щото и на мен ми се подува корема а т'ва никак не ми харесва
mi az sum za razkla6taneto ama ako ti se pie piknq (s izvinenie !)![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
izsipva6 polovinata sydarjenie ot kolata naprimer v ne6to, slaga6 kapa4kata i po4va6 da klati6
az puk kat se naqm ako mi e podut korema piq 1 voda s hlebna soda i se origvam kat grizli bace![]()
za tetra 4uvali li ste![]()
Блях!Супер гадни са разгазирани.По-добре ги пий газирани или някакъв сок!
А иначе захар,"тръскане"![]()
И стига се лигави от половин лъжичка захар нищо няма да ти стане......ама ако толкова се притесняваш слагай захарини(ама нз дали се разгазирва) или кафява захар
![]()
Леле.......кви са тея диети и ограничения.Не знам дали ви се е случвало,но аз преди като се побърквах нещо,взимах захарта,една лъжичка и си ядах захар от захарницата![]()
с клечка от смрадлика като се разъбрка и се разгазирва.Първоначално написано от maroon
Хъм дори незнам какво е газирано винаги съм пиела сокчета и темподобни.Само един път си взех фанта попринцип мразя газирано но всичките ми френдове пиеха и аз да не остана по назад е все пак я разгазирах като го разклатих и си сложих малка кафява захар.Иначе съм съгласна с Mimka_sweet от едно захарче на прах нищо няма да ти стане ако пък това смяташ че ще напълнееш ползвай кафява захар аз правя така и действа хем разгазирва(защото понякога ми се налага да пия като ме церпат и такива) пък и не вреди на фигурата.казвам го защото посещавам курс за модели и е много важно в какво състояние е фигурата ми тъй че нищо не ти вреди малко захар ако толкова се притесняваш ползвай кафява захар или въобще не пии аз правя така и всичко си е на шест.