- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-подходящата поза?
мисионерската е ок,но дори и да пробвате друга не виждам каква ще е толкова разликата...важното е да сте възбудени и той да е внимателен с теборгазъм едва ли ще получиш още от първия път...
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Пробвала ли си, че даваш съвети? Ако направо е върху него, най-вероятно след няколко секунди болка ще стане, ще си обуе гащичките и толкова по въпроса. Нормално е...представи си кое ще е по-качествено - да си пробиеш сама ухото или друг да го направи?Първоначално написано от sexita
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Barbie написа:
И аз съм за мисионерска... За мен тя е и най-щадяща - във всяка друга поза (освен може би понякога на задна) рано или късно ме заболява, протривам се... В мисионерска мога да издържа и да изпитвам удоволствие много дълго. Така че, мисионерска - с леко повдигнат таз и крака около кръста му - за мен така е най-безболезнено (с крака на раменете му като ме превие на пет понякога изпитвам зверски болки). Освен това я намирам за много романтична поза.
Взе ми думите от клавиатурата...![]()
+1Първоначално написано от Barbie
на мен 1я път ми беше с възглавничка под дупето,за да е по-безболезнено и в мисионерската.. колкото до 2я ти ?с , нем не достигнах до оргазъм..
в мисионерската удоволствието е голямо но не стигам до оргазъм,до него стигам само когато съм отгоре
+1 за мисионерскатаА до оргазъм първият път едва ли ще стигнеш,поне при мен при първия път не изпитах..
Moqt 1-vi pyt az bqh otgore i ne boleshe za razlika ot prednite opiti(misionerskata)Първоначално написано от `Death`Whore``
Мдаа...Първоначално написано от `Death`Whore``
sexita, за първи път...отгоре...тва е като приказките, че е по-хубаво при аналния секс мацката да е отгоре за да 'контролира' нещата!Няма такова нещо като контрол...или се стягаш супер много, когато си отгоре, или се отпускаш и му ебаваш майката на момчето!
Най-малкото което е...когато момичето е отгоре се врътка напред назад, нагоре надолу ала бала....ама не може да усети дали момчето го боли или не...
(макар че наистина в тази поза, проникването е наистина дълбоко и е готино!)
Първоначално написано от brain_stew
Йеа датс райт , фак ми...
ай уил...Първоначално написано от Skullbreaker
![]()
Трудно ще повярвам, че можеш да умираш от болка по време на мисионерската, а да не усетиш нищо, когато си отгоре. Може просто да си била овлажнена повече от предишните пъти и да си си го вкарала по-качествено, отколкото той се е опитвал.
Приятелят ти е свиня, ако се е опитал с първите вкарвания да го навре до шийката на матката ти.
Тогава защо даваш съвети??? Идеята е да се каже в коя поза ще боли най-малко.
Мила, и на мен 1 приятелка ми беше казала същото. И когато реших да пробвам беше ужас. 1 на ръка, че ме боля и не се стигна до въпросното "забиване", а другото е, че ме беше страх. 1 см не можеше да влезе и просто усещх преградата, която той не може да преодолее, а мен ме е страх да го сторя. Първит ми път описах как беше и почти не усетих болка!Първоначално написано от sexita
Защо всички момичета лъжат за това? Толкова ли е гадно, гнусно и срамно?Първоначално написано от sexita
parviq pat bqx otgore no i misionerskata stava![]()
+1 Мисионерската мисля , че е най-безболезнена и задоволяваща![]()
мисионерската ;]
свирката
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
---
Аз в мисионерската го направих ,беше добре,колкото може да се каже добре за първия път.Първоначално написано от az ...
На челна стойка е най-добре![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Получила си вагинитПървоначално написано от krem4et0
мускулите на вагината се свиват и нищо не може да влезе, това е от страх- отпуснеш ли се минава.
И аз съм за мисионерската. И плюс за позата е, че ако те боли може да се отпуснеш на леглото, докато при ездачката няма такава опция мисля.
Моят първи беше с мисионерска и даже ме хвана оргазма![]()
+1Първоначално написано от Aleandra
Или ако момичето иска да контролира болката си първия път ( ако има такава де ;р) може да е отгоре![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и аз съм за мисионерската![]()