- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Oцветяващ балсам ....
здрКосата ми е естествено кестенява, боядисвах я с бои и сега тъкмо си ми е ест цвят
Сега искам да я оцветя с тези Oцветяващи балсами
Колебая се между тези на Lady in Color и този Prestish . Нз пише че не уврежда косата и се отмива след 6-8 измивания. Някои от вас позвал ли е и как ще ме посъветва :P Уврежда ли косата
Който може да отг ще съм многоо благодарна
![]()
![]()
![]()
Lubovta e nai-tragi4noto ne6to,koeto sa6testvuva na tozi svqt i v jivota.Lubovta e rojba na izmamata,rajda razo4arovanieto.Lubovta e uteha v bezute6nostta,edinstveniq lek sre6tu smarta,za6toto tq e neina sestra!!!
emii probvai ne mislq 4e 6te ti yvredi kosata a i naistina se otmivayspex dano se polu4i gotin cvqt [-o<
![]()
aa gluposti vzemi si na palete te sa v paket4etA I sa mnogo po dobri ot tezi bokluci na prestij.ima golqm izbor ot 4erveni cvetove i sa mnogo dobri ako iska6 da si napravi6 vremenno 4erveni ki4uri,a sym gi polzvala ama da ti kaja trqbva da ti e svetla kosata za da hvanat dobre teq 6ampoaniii![]()
Ползвах един на Палете, червен (номер 8 мисля, че беше), първоначално цвета е хубав, но след няколко дни, дори да не си мия косата избелява и почва да бие на оранжаво.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Преда съм се правела със оцветителя за коса на престиж не мисле че оврежда косатаПървоначално написано от E^L^I^N^A
![]()
ами на мен ми се иска да ми е стане по тъмно кафяво некво таковамислех и за 4ервени кичури
Искам да знам като се отмие балсама после си остава само моя цвят или не ... ?
П.С. Мерси мнооогоо досега на тези които са отг![]()
Lubovta e nai-tragi4noto ne6to,koeto sa6testvuva na tozi svqt i v jivota.Lubovta e rojba na izmamata,rajda razo4arovanieto.Lubovta e uteha v bezute6nostta,edinstveniq lek sre6tu smarta,za6toto tq e neina sestra!!!
Да, обикновенно до месец избелява напълно, остава ти естествения цвят.
Обаче ако си боядисвана...след като се отмие балсама няма да падне и боята. Иначе на боядисана коса хваща.![]()
вчера бях на фризиор и ве4е косата по която имах боя е изрезанасега си е само моята \
/ и искам малко да я потъмня за 15 да съм по различна :P нали няма да я увреди ?
Многооооо страшно много ти благодаря![]()
![]()
![]()
![]()
Не, не е вреден. Ама само да ти кажа, че цвета си избледнява постепенно, не е изведнъж като се измиеш да падне.
За нищо.![]()
и с риск да стана нахална някаква определена марка ще ми препоръчаш ли![]()
ми аз съм ползвала само на палете и на вип'с престиж, но от палете съм много по-доволна. Цената на едно пликче е околоо 1,50-2 лева.
Ти какъв цвят искаш? :P
еми тя ми е светло кестенява :P исками се не6то по тъмни4ко, например натурален 6околад или тъмно кафяво :P
az polzwam edni nemski nqkfi... uj se izmiwali ot 6-8 pyti...nema brat4ekosata mi e tymno rusa,naprawih q 4erwena,sedmica na more izkarah posle sumati mieneta i pak ne pada! prosto ostana edna po bledo 4erwena ili oranjewa nqkkfa ddz... ne padat izcqlo :/ (ama moje i do kosa da e nz :/ ) a ina4e ne mislq 4e uwrejdat kosata..na tfa det go polzwam (sry ne pomnq markata) si pi6e 4e ima aloe i podhranwa... nqma nqkfi tam gadorii w nego
![]()
Сега и аз да попитам...Моята коса също е светло кестенява и не е боядисвана 2-3 години вече.Чудих ако пробвам с този оцветяващ балсам да я направя малко по светла дали ще се получи нещо???
Эдравеите.А от въпросните балсами оцветители има ли в русата гама?Косата ми е кестенява с руси кечури,но ми се иска да я направя руса поне эа малко.Моля ви,кажете ми нещо повече,эащото не съм эапоэната.Мерси предварително.
Эдравеите.А от въпросните балсами оцветители има ли в русата гама?Косата ми е кестенява с руси кечури,но ми се иска да я направя руса поне эа малко.Моля ви,кажете ми нещо повече,эащото не съм эапоэната.Мерси предварително.
da ima gi
Мерси.А може ли да ми препоръчате някакви фирми?И дали 100% ще стане върху кестенявата ми коса русо?
Мерси![]()
мацки мелси за идеята![]()
моята коса е тъмно кестенява ама с такъв балсам оцветяващ бих си направила луси кичури,само че пакетчето незнам какво количество е и дали ще ми стигне,а пък не съм виждала тука по нашите парфюмерий.
та до 2 лв. ли беше 1 пакетче?
няма любов
Моля ви момичета отговорете ми на няколко въпроса.
1.От теэи оцветяващи балсами има ли в русо?
2.На коя фирма и от къде да го эакупя?
3.Косата ми е кестенява,дали ще стане русо?
Благодаря ви много![]()
1.има в русо и на мен ми трябва русоПървоначално написано от ирЕН
2.палете и на вип'с престиж,откъде незнам...освен от парфюмерия
3.би трябвало да стане
няма любов
ммм според мен на кестенява русо няма да се хване, е зависи какво е кестенявото но пак ме съмнява...
цаката на тия балсами е ако искаш да си потъмниш естествения цвят на косата или да го подсилиш, не стават за изрусяване.
mhm i az iskam da si naprava ne6ty s tiq ocvetiteli ama to4no taka li se kazva OCVETITEL ZA KOSA?
На Веп`с престиж никъде не са ги чували....то балсам оцветител ли е ?
Никъде не ги бяха чували..каже и някакви други ,с които мога да си направя косата малко по-светла,само да не е баш боя. Плс![]()
a az da pitam,moqta kosa e mn svetlo kestenqva bie na ruso,oba4e iskam da si mi ba6 rusa,ta tiqbalsam4eta mogat li da postignat takav efekt v smisel ruso ba6 ruso
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Здравейте,аз ползвам такъв шампоан оцветител(или балсам оцветител и така го наричат),но черен....супер доволна съм и мн. се харесвам.![]()
Моят е на Palette и е страхотен,придава блясък и мекота на косата има и за изрусяване на коси,но ти препоръчвам първо да пробваш на кичур от косата за да видиш как ще стане.....Цената е около 1.50-2.00 пакетчето,за дълга коса ви трябват 2 пакетчета![]()
Успех момичета!!!
Никога не се страхувай от бъдещето и не съжалявай за миналото - живей за деня!!!!!