- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- не се грижа за кожата си!тоалетно мляко?
зма4и,мажа се със салицилов спирт,от няколко месеца и г/д ми помага за пъпките,но други никакви грижи не правя за лицето сикажете колко струва тоалетното мляко,за6тото снам 4е всяко 2ро,да не кажа 1во моми4е използва това не6то,което е минималното не6то което може6 да направи6 за лицето си,за какво се използва и колко стува,по колко пъти на ден да се мажа и как?салициловия спирт да го използвам след като се намажа с мялкото или преди? clean & clear или каквото там се казва6е,се забравям,е за 4ерни то4ки нали?то колко струва и с него как да се мажа и как да го комбинирам с тоалетното мляко и спирта? това не6то с/у 4ерните то4ки,разбрах 4е помага и сре6ту белези от 4ерни то4ки,6тото съм ги стискала и имам малко по носа (дуп4ици) та ако се мажа с него примерно всяка ве4ер мисля 4е бях разбрала от едно моми4е 4е трябва да масажирам лицето си и след време то опъва и стяга кожата и белезите из4езват,както и самите комедони.. та как да комбинирам тези три не6та? съжалявам за тъпите въпроси,но е крайно време да се образовам на тема "лице"
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
olele 4e mnogo vyprosiii ujs xa zna4i toaletno mlqko ima na vsqkakva cena kato zapo4nem ot 2 leva do kadeto si iskash za cena popitai v kozmeti4niq magazin ili v apteka taka za clean & clear az imah no svyrshi trqq pak da si zema stryva 6.99 abe 7 leva to e eksfoliant za lice poqsnqvam majesh i raztrivash liceto si snego ama hubava s krygli dvijeniq 1 2 minuti max sled tova si izmivash licetoo i ako imash chuvstvitelna koja si sloji nqkuf podhranvash i hidratirash krem tova e ot men ako ima6 dr vaprosi pitai
No matter where you go, there they are...
da,ostaналите дето съм ги писала в на4алото,как да комбинирам салициловия спирт с тоалетното мляко и тфа другото?и наистина ли тфа за 4ерните то4ки помага?а за белезите от тях? аа и колко пъти на денд а се мажа с тоалетно мляко и как?и салициловия спирт да го слагам след като се намажа с clean & clear ли? и с него колко пъти да се мажа на ден? и само 1,2 минути ли да масажирам?аз бях разбрала най малко 10,та да се опъва кожата да се махат тия белези? е тия въпроси как ти се струват?може6 ли да отговори6![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Тоалетното мляко се използва за премахване на грим. Втеляваш се - само ще навредиш на лицето си, ако използваш всичките тези неща.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Така..Първоначално написано от monityY
Много въпроси започвам от clean & clear казваха че много помага,голяма реклама да,ама НЕ...струва около 10 лв,аз май го зех за 8,90 ли
но нямаше много,много ефект....не ти го препоръчвам..Тоалетното мляко е с различна цена,може и от 2лв до 10-15(ако си като някой във форума
)аз не използвам за лице,само за тяло(и съм много доволна),а дупчиците,те едва ли скоро ще се махнат,но ги чисти,мажи ги с крем против черни точки,защото пак ще се напълнят с мръсотия и следователно пак ще имаш черно точки!Ако ли пък тея дупчици са под очите и покрай носа,това са разширени пори(НЕ ГИ БАРАЙ)тях само ги чисти....
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
тогава какво да използвам и как?6тото пък да не полагам никфи грижи стаа съвсем гадно..някъв крем ли кфо? не казвам за акнето а принципно да по4иства лицето,ина4е тфа за комедоните крем4ето или балсам кфото е там него 6е си го зема и със спирт 6е си се мажа,ама нз как да ги комбинирам и как да се мажа и по колко пъти на ден...охх по добре да млъквам 4е запо4на ли да изреждам въпрос след въпрос,ло6о 6е ви стане (то ве4е май ви стана
)
1. po4isti liceto si s toaletnoto mlqko sled tova namaji tam kadeto ima6 pupki s saliciloviq spirt
2.da clean & clear pomaga premahva cherni to4ki kakvi 10 min shte tyrkash be momi4e ti shte si protriesh kojata 2 min max ne pove4e! sled tova nanesi krem za belezite tova ne sa belezi a prosto porite ti ne sa se svili clean & clear shte pomognew porite da se sviqt i taka da se premahnat t.n. ot teb "belezi"
3.toaletno mlqko moje da polzvash vecher kato si premahne6 grima ot liceto i izcqlo kato si po4isti6 liceto s nego sled tova nanesi salicilov spirt i lqgai da spi6)))))))
4. da moga da ti otgovrq na vsi4ki vyprosi i da fasulska rabota![]()
![]()
![]()
![]()
Когато върху кожата има нещо мазно, спиртът дори няма да достигне до нея. Няма смисъл...слага се спиртът и след 10 минути се слага нещо мазно, за да не се изсушава кожата.
clean & clear ми изгори лицето,сега щи напиша какво пише отзад на него...Препоръчва се използването веднъй дневно,а при чувствителна кожа и по-рядко!В случай на раздразнение прекратете употребата..избягвайте контакт с очите!!!
Много е силен,може би ще то го махне,а може и да ти изгори кожата,както на мен след това почервеня и почна да ми се лющи цялото лице,ако искаш подложи се на това,не го препоръчвам!Но мога да ти го дам,безплатно у нас е и е почти пълно![]()
♫ Beautiful.. ♫
оба4е пак малко ме обърка,нали съм тъпаПървоначално написано от _crazy_baby_
зна4и да видим какво съм разбрала,сутрин като стана се мажа със тоалетно мляко,после изплаквам?слагам спирт,после без да изплаквам?слагам клеан анд клеар и по4вам да масажирам на ляво и на дясно,особено там където са ми 4ерните то4ки? след като масажирам макс 2 мин,изплаквам лицето си с вода и съм готова?съ6тото не6то се повтаря и ве4ер преди лягане? и последно клеан анд клеар помага за комедоните,а за белезите не разбрах,те са ми по носа и комедоните и белезите,малки дуп4ици са,в резолтат на стискане на комедоните ми се появиха и такам... 6е помогне ли клеан анд клеар и за тях освен за комедоните или не6то др да купувам 6тото аз разбрах 4е помагало?е дано не те затрудня
![]()
П.П въпросите са към вси4ки
Ем...
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 8:57 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
_crazy_baby_ написа:
greshish moni
kum avtorkata da vlqe zashtoto pushakyt zapushva tvoite pori na liceto i sledovatelno ot tam se poqvqvat cherni to4ki pupki ili o6te po zle akne no s dobra higiena i s dobro po4istvane vsqka vecher s podhodqsh losion nemislq 4e shte ima6 problemi s tova ako izobshto ima6 az syshto pu6a i podyrjam dobra higiena no mamka my chernite to4ki ot nosa mi ne se mahat .....
Ами и аз имам и си зех на скоро от Avon крем и като никога да подейства!Сега щи обесня какво е безцветна тубичка и на нея някакво разтение в сиво пише на нея liiv botanicals (за почистване и подмладяване на кожата)беше 5,90 в новия каталог пак го има,потърси го,аз сутрин и вечер си мия лицето с вода,после със сапун и това(пише как се използва)След това остава кожата да подиша 2-3мин и слагам одеколон на цялото лице(може спирт или ракия)ако крема е подействал почва да щипе,цялото лице(което е хубаво)Оставаш 5мин така и се мажеш с крем здраве,ако имаш пъпки по тях иначе не(или както искаш).....Така на мен ми действа вчера черните точки бяха потъмняли,ама направо излезнали,вечеера направих така и гледам че се махат!УСПЕХ,НАДЯВАМ СЕ и на теб да подеиства
♫ Beautiful.. ♫
е вси4ки казвате разли4ни не6та,ех мн ме объркахте![]()
apff otkazvam se sry zabolqha me prysite ve4e![]()
![]()
Отиди на козметик или дерматолог, ако имаш сериозни проблеми. А ако нямаш такива, защо ще си мажеш лицето с глупости?
Ем това е от мен,в последното мнение(преди това)написах какво права и че действа много,много добре,clean cleara не ми подейства,ти реши кое от двете ще опиташ..предцени дали лицето ти може да издържи на clean...и ако искаш опитай това е от мен,не се стряскай имаш много варианти![]()
♫ Beautiful.. ♫
е иамм комедони и белези малко,от време на време и 2,3 пъпки с връх4е и ги стискам и минават,а и нали се мажа с спирт,но той мн изсу6ава кожата,а т.е мойта кожа май е мазна денезнам..ама исках тоалетно мляко или някаф крем е така просто да си поддържам лицето,а за клеан енд клеар ви питах за да знам ако действа да си го зема,за козметик нямам пари,с направление дали 6те стане ?
Козметиците не са към здравната касаИначе за дерматолог ще стане с направление, но пак ще ти трябват пари за препарати за лицето ти.
Аз ходих и тя ми преписа лекарства за 50-60 лева,който майка не зе,и ме изпрати на специален козметолог ем има подобрение,но без лекарствата не става иначе дерматолошката е най-добрата в пловдивския окръг,просто има с месеци напред запазени часове.....Но ще дадеш много пари,на мен прегледа ми беше безплатен,защото беше с направление,иначе козметолошката първия път ми зе 25лв и след това по 10 всеки пък,но чистеше имаше голям ефект \Първоначално написано от `Death`Whore``
/
♫ Beautiful.. ♫
бтв си4ки казват 4е от парната баня,се отпу6вали порите на лицето и се махали 4ерните то4ки,аз ходя на парна баня и си седят![]()
е аз имам пари да си зема клеан енд клеар и тоалетно мляко или някъф крем с който да си поддържам кожата,само да питам лекаря какъв да е,просто да ида като за консултация да я питам тия не6та дето вас ви питах,може да ме осветли по добре,6тото тука секи казва не6то разли4но и аз тотално се обътках а дерматоложката 6е я питам кое как да комбинирам и как да зимам и така,6том може да се земе направление за нея и няма да ми земе пари 6те отида другата седмица сиг..Първоначално написано от `Death`Whore``
ми те не се ли изтискват за да се махнатПървоначално написано от monityY
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
да и остават белези,мн весело а?Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Охххне си само ти така,и аз бях то не бяха пъпки,не бяха чени точки,не бяха раздразнения по лицето,лунички и на всичкото отгоре от многото грижа положена от козметолошката ми излезнаха едни по лицето като балончета вътре с бяло
ама сега се пооправих малко вече от 2 години насам нямах никаква надежда,ама сега с това което написах деиства и най-накрая видях малко слънце и за мен \
/
♫ Beautiful.. ♫
aide be pari na komputar i da si plashtash neta imash za kozmetika za tvoqta krasota 10 lv nqmash tei li....?
daне бе за6то да ги давам като както казаха ве4е мога да отида на дерматолог с направление и да не пла6там ни6то