- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- не се грижа за кожата си!тоалетно мляко?
Въпроса е,че както тя мисли на дерматолог да иде,тя жената ще и препише нещо което наистина ще и подеиства,и в рецептата ще включва почистваш гел(1)след това силен крем(2)и за завършек нещо успокоявашо (ОТ ОПИТ)и от опит щи излезне 50-60-70 лв..зависи от лицето много,но под 50-60 в никакъв случайПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
aham,e toгава няма да ходя,изоб6то кфо да праа?кой да послу6ам от вси4ки ви,с кфо да се мажа и абе кфо да праа
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от monityY
Добре няма да ти обивам надежтата иди може пак да ти препише нещо до 10-20 лв
УСПЕХ
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Иди Иди Мони![]()
♫ Beautiful.. ♫
Дай ми пълномошно
♫ Beautiful.. ♫
Ама ти си голяма лигла. Нямаш пари за лицето си, но имаш пари за пиърсинг, а те са поне 20 лева.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
някой в оная тема каза 4е бил около 5 лвтака4е 5 имам
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
5 лева...с пистолет и обеца-менте. Само от пистолета може да ти се прецака много ухото...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Как искаш да ти препоръчаме нещо, като ти дори не знаеш какъв тип ти е кожата?![]()
Виж ТУК
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
mislя 4е е мазна,ма не съм сиг,не мога да 4ета вси4ко което ми даде,нямам време сега,но така което попро4етох за мазната кожа мисля 4е мойта е мазна![]()
Еми може да си вземеш някакво матиращо кремче и гелче за измиване на лицето. И хидратиращ крем! Най-важна е хидратацията.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
oooo bojeeee....kak iska6 da ti prepora4ame ne6tu sled kato ti dori ne znae6 kakav tip e kojata ti???![]()
moqt tonik e na L`oreal i e 14.50lv,ama e za suha koja![]()
Just haters make me famous! εĭз
А моята кожа каква е???
ето снимка![]()
img62. imageshack. us/img62/845/dsci0505dd0.jpg
сега ще ползвам един суперхипер ексфолиращ гел на clean&clear
о, боже, и ти смееш да даваш съвети на хоратаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
дерматологът (дерматоложка ж.р.) е лекар, занимаващ се с кожни проблеми и заболявания
козметикът е човек, които прави различни процедури на кожата, но не я лекува...той прави само "козметични" (външни) промени на кожата, а не лекува заболявания
такова нещо като козметолог![]()
![]()
не съществува
към авторката: аз не съм се мазала с нищо против акне и черни точки...никога не съм имала много....не намирам смисъл, ако наистина не е интензивна появата на пъпки да се мажеш с глупости...вземи си някакъв тоник, по възможност без спирт и почистваи лицето сутрин и вечер....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....