- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защто не правихме секс?
Може.. да има някакви комплекси, да го е срам от нещо, може да не го е правил преди.., може да мисли , че е рано , или пък да ти покаже , че не иска само секс от теб и че те има за нещо повече от някаква с която да го направи примерно..има куп възможни причини, Питай го след време
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
По добре попитай него той ще ти даде най-правилният отговорА може найстина да се е претеснявал ако е девствен или пък да има някаква болест причини много но коя е точната той си знае
![]()
Да и аз мисля,че е това.Ти (авторката на темата)сигурна ли си,че той не е девствен?Може да има някви проблеми с "половия му органПървоначално написано от sasha_90
",не болест,едно момче беше казало за някаква пъпка,която имал,...притеснявал се е от нещо!
Пък може и да не иска да го правите,да мисли че е рано,или да си има приятелка,но да не е от вашия град и да не се виждат често,и която и ти не си виждала...Може пък в теб да е причината,да е чул нещо и да иска да избегне секса.....Единствения начин е да му дадеш малко време и да го притиснеш на кръстосан разпит
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
може да му е малка пи*к*та или да има някаква болест може да е девствен или.. причините са безброй абе момиче попитай него както те посаветваха по рано във форума
успех
Може да има спин , сифилис или някаква друга венерическа болест.
nai-umniqt otgovor koito pro4etohПървоначално написано от exploitedteen
mislq go sa6toto
![]()
Може да не е имал презерватив...може да има някакви проблеми(болест,инфекция или нещо такова)..а може и да си има друга причина.Като се видите си поговорете и го попитай какви са били причините![]()
Дано тя да го зареже заради това. Май само аз помня темата И...но няма значение. А ако имаше СПИН, щеше ли да излиза с нея изобщо? И то без да И каже...ами ако имат ранички в устата?А сифилисът в по-сериозната си фаза се предава и само чрез физически контакт, така че не е това.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
2 prichini 1-ta ot koqto e che nqmal prezerwatiw i za towa shtql da se razplache.. ENTELEGENTNI JENI BRAWO
Можеби образа на бившата му все още го преследва и измъчваПървоначално написано от gazarka
!
страх го е кво толквоа смешно има в тва ?!![]()
Момиче съм ! ! !
Може да има гъбички или нещо подобно и да не иска да ти ги лепне....![]()