.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Може.. да има някакви комплекси, да го е срам от нещо, може да не го е правил преди.. , може да мисли , че е рано , или пък да ти покаже , че не иска само секс от теб и че те има за нещо повече от някаква с която да го направи примерно..има куп възможни причини, Питай го след време
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Град
    О-в Тамбокту
    По добре попитай него той ще ти даде най-правилният отговор А може найстина да се е претеснявал ако е девствен или пък да има някаква болест причини много но коя е точната той си знае

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Може да е девствен и да го е срам...или да е болен от нещо....
    Да и аз мисля,че е това.Ти (авторката на темата)сигурна ли си,че той не е девствен?Може да има някви проблеми с "половия му орган ",не болест,едно момче беше казало за някаква пъпка,която имал,...притеснявал се е от нещо! Пък може и да не иска да го правите,да мисли че е рано,или да си има приятелка,но да не е от вашия град и да не се виждат често,и която и ти не си виждала...Може пък в теб да е причината,да е чул нещо и да иска да избегне секса.....Единствения начин е да му дадеш малко време и да го притиснеш на кръстосан разпит

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

_много _обичам_кучета_
    Guest
    може да му е малка пи*к*та или да има някаква болест може да е девствен или .. причините са безброй абе момиче попитай него както те посаветваха по рано във форума успех

Може да има спин , сифилис или някаква друга венерическа болест.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    миииииии има много причини...

трипер, сифилис, гонорея, гъбички, хламидии и т.н.
    nai-umniqt otgovor koito pro4etoh mislq go sa6toto

Може да не е имал презерватив...може да има някакви проблеми(болест,инфекция или нещо такова)..а може и да си има друга причина.Като се видите си поговорете и го попитай какви са били причините

Дано тя да го зареже заради това. Май само аз помня темата И...но няма значение. А ако имаше СПИН, щеше ли да излиза с нея изобщо? И то без да И каже...ами ако имат ранички в устата? А сифилисът в по-сериозната си фаза се предава и само чрез физически контакт, така че не е това.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    2 prichini 1-ta ot koqto e che nqmal prezerwatiw i za towa shtql da se razplache.. ENTELEGENTNI JENI BRAWO

Re: защто не правихме секс?

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    от izvestno vreme izlziam s mnogo simpati4no mom4e,predi malko ve4e se usamotihme.napravi mi neveroqten minet pri koito svar6ih dva pati
    no do sex ili svirki ne stignahme. use6ta6e se 4e mnogo me jelae6e.i se be6e vuzbudil.kaza 4e ima dve pri4ina da ne pravim sex no nqma da mi gi kaje(kaza go mnogo tajno ,sqka6 6te6e da revne vseki moment)!kakvo msilite stava.pomislih da si ima gadje i da mu e guzno da izneveri-no sa ni vijdali navsqkade puk i vijdam 4e e lapnal mnogo po men.be6e mu adski gadno kato si me izprati i me gleda6e adski milo i naistina misleh 4e 6te se razreve.ta kajete kakvo moje da ima?????????????????
    Можеби образа на бившата му все още го преследва и измъчва !

Изнасили го , ще му хареса !
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    страх го е кво толквоа смешно има в тва ?!

Момиче съм ! ! !

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Може да има гъбички или нещо подобно и да не иска да ти ги лепне....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си