.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Първият път-болезнен или приятен?

temata e banalna,no iskam da vi popitam nqkolko neshta za purviq put...az vse oshte sum devstvena i se pitam kak trqbva da stane vsichko po bezbolezneno-burzo ili bavno!!! vajen li e prezervativut?

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Град
    Село.София
    Не съм чувал за сега първи път да е безмолезнен но може да се намали болката ако човека който е срещо теб знае какво прави ... не мисля че важен кондома ... иначе до колкот съм чувал някой се отварят първо с пръст да не ги боли после ама това незнам до колко е достоверно...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

abe zadaljilno s prezervativ
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

hahahah =D> =D> =D> =D> =D>

Град
    Sofia
    Абе това да се отварят с пръст е малаумно де ама иначе си боли ама болката може да се намали с говорене и успокояване
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Мега фен Аватара на koalka
    Презервативът не е толкова важен, важно е ти да си максимално влажна.Най - добре е да го направите бавно, за да те боли по-малко.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Презерватив-задължително.
    Болка-малко или много ще има.
    С пръсти или не-важното е да е мил, да си възбудена, а самото вкарване да стане изведнъж. така боли за секунди.

И аз съм девствена , но един ми е обяснявал как се отдварят девственици . И поне той изплзвал пързо пръвсти за да се поотпусне момиче и псоле при вкарването да боли по-малко и да стане по-лесно..

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    "Най е важно да е влажно!"
    @dark angel оня дето ти обясняваше аз съм го учил
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    М да бе ти си го учил бил...... дай да сравмин той е отварял 8 девственици , а ти си още девствен....... Кой води класацията сега ?!

Град
    Намайнатасистан
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    М да бе ти си го учил бил...... дай да сравмин той е отварял 8 девственици , а ти си още девствен....... Кой води класацията сега ?!
    НА теория ще ме бие в шестък....и съм девствен щот не искам иначе и аз щях да съм с опит да се разберем....сега се гръмни

awe xora ne pri vs boli zavisi ot mn ne6ta samo da vi svetna ne 4e imam opit ama poznavam xora s i 4estno ne vseki boli ne e re4eno 4e edna sedmica 6e xodi6 kato raz4eknata ama e vuzmojno vse pak po dobre si izberi nqkoi s pove4ko opit kato tozi s 8-te devstvenici

PRI VSEKI E UNDIVIDUALNO.BARZO ILI BAVNO,S PRASTI ILI BEZ E VAPROS NA LI4EN IZBOR.

НА теория ще ме бие в шестък....и съм девствен щот не искам иначе и аз щях да съм с опит да се разберем....сега се гръмни
    Едно е теорията ,едно е практиката. На теория всеки всичко може . Обаче бас хващам че пред него нямаш шанс на практика.......

Re: Първият път-болезнен или приятен?

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от black_rose_fr
    temata e banalna,no iskam da vi popitam nqkolko neshta za purviq put...az vse oshte sum devstvena i se pitam kak trqbva da stane vsichko po bezbolezneno-burzo ili bavno!!! vajen li e prezervativut?

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Мен не ме боля,беше ми приятно
    Темпото...ами първо бавно,после ти ще решиш дали да се забързате.Момчето няма да ти откаже
    А преерватива...дамм...нека го има...
    Ще се чувстваш по-спокойна и няма да пуснеш тема утре...закъснява ми,бременна ли съм... :P
    веднъж и аз да съм напълно съгласна с казаното от теб

Задължително презерватив(ако не искаш после да се чудиш дали си бременна и защо ти закъснява)! На мен ми беше приятно и не ме боля,но все пак всеки организъм е различен..а и зависи от това колко се отпуснала и доколко момчето те е предразположило и възбудило за това

Едно е теорията ,едно е практиката. На теория всеки всичко може . Обаче бас хващам че пред него нямаш шанс на практика.......
    Защо го защитаваш толкова тоя човек? 8 девственици? И какво толкова?
    вариант 1 отворил е тебе
    вариант 2 влюбена си в него
    вариант 3 искаш да надцакаш Quasar с типично селския манталитет "Моето е най-хубаво!"
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от nofi
    Защо го защитаваш толкова тоя човек? 8 девственици? И какво толкова?
    вариант 1 отворил е тебе
    вариант 2 влюбена си в него
    вариант 3 искаш да надцакаш Quasar с типично селския манталитет "Моето е най-хубаво!"
    Чакай, чакай аз още съм девствена и катеогрично не съм влюбена в този пък и ми е малко големичък (5 год по голям е ) и просто така натривам носа на Quasar......

Град
    Намайнатасистан
    Ми не просто исках да кажа че аз го бях затапил с едно обяснение как се отавярят ама глей докъде стигна...айде мир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си