.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101
    ИСКАЙТЕ АБОРТ Оле съжалявам те

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    абе идиоти преди да ме обиждате помислете малко! Може с помоща на родителите да го отгледа! И не мисля че е все още сперма!
    Ето както казах техните родители са умни!!! И бебето ще се роди!!! ЧЕСТИТО И КЪСМЕТ!!!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Преди 2 часа с много страх говорихме с родителите ни.И моите и неините решиха да се роди бебето(първоначално помислиха че се шегуваме ама след като разбраха истината много ни се караха но трябаше да му мислимю).Ние неможем да направим нищо Обещаха ни да ни помагат с гледането за да завършим образование.Немога да си представя че ще стана 15 годишен баща Ама сме много глупави трябваше да му мислим преди 3 седмици сега неискам да мисля за напред.А този където е написал коментара че не разбирам нищо.Да прав си не разбирам много,но знам достатачко че ще ставам баща. Даваите ми съвети за по напред какво трябва да прави тя за да мине всичко добре докато се роди. Благодаря предварително
    Щом това сте решили добре. Ами можете да започнете да четете литература. Ако приятелката ти има достъп до интернет може да посещава http://www.bg-mamma.com/ както и форума на сайта. Много ще ви помогне.
    Успех!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Няма да те критикувам. Каквото станало - станало. Квото и да правиш не можеш да се върнеш назад, но съм сигурен , че си начил добър урок, както и приятелката ти. Имате свестни родители - ценете ги и им помагайте с каквото можете. Сега е момента да покажеш, че си мъж на място,защото най-вероятно приятелката ти ще има проблеми в училище, ще отнесе доста язвителни подмятания - бъди до нея и я подкрепи. Научи се да бъдеш ОТГОВОРЕН!!!
    Успех
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    А защо не е пила противозъчатъчни?
    6toto razvalqt zabite
    --->ina4e mnoo tapo ne6to ste napraili i ako nema go gledate kat horata /na 15 4ovek i hamster ne moje da gleda/ aborta e edinstvenoto re6enie

za sajalenie
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

а ве няма кфо да чакаш бе тъпчо казвай там н а ваще да абортира момичето иначе след някой месец памрерси ще сменящ

еди коя си
    Guest
    Много глупава постъпка!Сега не ми се мисли какво ще и е на момичето в училище като е бременна на 15 години!Според мен трябва да направи аборт, но вие си решавате след като сте решили да гледате дете на 15 години и да се обвържете с таква огромна отговорност ваша си работа! Станалото, станао въпреки, че има още време....

Guest
    На къде отиде света......

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от еди коя си
    Много глупава постъпка!Сега не ми се мисли какво ще и е на момичето в училище като е бременна на 15 години!Според мен трябва да направи аборт, но вие си решавате след като сте решили да гледате дете на 15 години и да се обвържете с таква огромна отговорност ваша си работа! Станалото, станао въпреки, че има още време....
    И аз мисля така.Постъпката е доста глупава Трябва да се мисли когато се правят тези работи,но за по-сигурно да отиде на Генеколог

Момиче съм ! ! !

а бе всеки нормален не би оставил бебето

ем вии сте си виновни нито ти зн нито тя как да се пазите като сте без презерватив ся тряя кажете на ваще и те да решат ко да праят с вас
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    Hard Rock Cafe
    vie ste bahti kretenite... zemete kontraceptivi, t.e. tq.. mai ne ste pomislili.. ili da se izhvarli6 navan.. da vi iba glupacite smotani, tapi lapeta kirilivi ! :@ drugiq pyt in vitro probvaite, po nadejdno e xD

А всъщност вашите родители дадоха ли ви право на избор. Все пак твоята приятелка ще износи и роди детет, а не те.
    Ако не се чувствате готови да станете родители им обяснете. Не подкрепям аборта, но съм на мнение, че всеки има право на избор. А ако вие не сте готови за едно дете, те трябва да се вслушат и във вашите желания.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    in ur dreams
    Такава отговорност на 15? О Боже дано сега ви дойде акъла в главата!

ако това дете се роди много ще ми е жал за него с такива родители ..........

Голям фен
    decata sa golqma radost. dano da imate bliznaci
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Struva mi se absurdno....gadene sled 3-4 dena..malko stranno mi se vijda...Ina4e aborta e edinstveniq izhod vapreki 4e e dosta vredno za 15 godi6no momi4e...Iztanqvane 6iikata na matkata..moje da dovede do ve4e sterilitet...
    На мен също. Майка ми е получила съмнения за бременността си с мен едва в 4-тата седимица. Просто е имала доста нередовен цикъл. А иначе болки, гадене и труги симптоми е усетила с мен и кака ми чак към края на 2-рия месец. за 10-12 дни подобни симптоми са невъзможни!
    Говорете с родителите си пак. Вие не може да се справите. те са до време. Знаеш ли колко е издръжката на 1 бебе? Те знаят ли го?
    За Свищов, който е сравнитлно евтин град не пада под 1000лв месечно. 1000 лв само за това бебе!!!!!!! А за вас, за тях?
    А и как ще си възпитате детето-да забременее(стане баща) на 15 ли?
    Интересно ви било.
    Ей сега гаранция, че няма да скучаете!!!!

Ерих фон Манщайн
    Guest
    според мен сте сгрешили че сте го правили без презевъртив сега ще си носите последствията

Супер фен Аватара на maybelline
    Нека изпие 2 аспирина и малка чаша оцет и да легне да си почине - вероятноста да пометне (спонтанен аборт) е много голяма.

Guest
    Да не ни дадоха избор особено нейните родители.Казаха че е било опасно да прави аборт,но ние с нея мислим да има кажем че тя иска аборт а не бебето.Ндявам се да ни разберат.Надявам се че има още време за аборт.

Re: Твърде малки за деца

Цитирай Първоначално написано от savoy
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте.

Аз съм момче на 15 години преди 2-3 седмици правихме секс с приятелката ми.Тя също е на 15 и двамата многог го искахме правили сме го няколко пъти но винаги с презерватив но точно преди тези 2-3 седмици тя искаше да го направим без презерватив че и е било любопитно.Добре аз се съгласих и го направихме но преди 3-4 дни тя ми каза че я боляло корема и и много и се гадило на моменти веднага отидохме и купихме 2 теста а бременност за да бъден сигорни какъв ще е резултата.Оказа се че е бременна и двамата го възприехме много трудно и сега незнаем какво да правим.Ако кажем на родителите си е ужасна идея защото моите родители ако разберат че момиче е бременно от мен не ми се мисли.А тя ако каже на техните ще стане много лошо и за мен и за нея.И двамата сме малки за дете!А знам че и аборта е много опасен.Затова моля ви дайте ми някои съвет.

Положението е много сериозно и не историята е истина!

Дайте ми съвет как да постъпим.Не се майтапете и не говорете глупости. Само молим за съвет.

Ами незнам много кофти се е получило! Но ще ти дам съвет- не правете аборт! Това е човешки живот все пак. Знам, че ще ви е трудно, но е станало и няма връщане назад!Говорете с родителите си (неискам да ви стряскам, но със сигурно ще ви се карат) и отгледайте детето! И внимавайте следващият път!
    -10
    bratle ti misli6 li kakvo pi6e6? edna jena e napulno godna da rajda sled 24
    bebeto 6te e kekavo, preebavat si jivota, tq moje da umre, bebeto moje da umre, moje da nqma pove4e deca i t.n. i aborta e po-bezopasen v slu4aq, i tva ne e 4ove6ki jivot. 4ove6ki jivot e kato se rodi bebeto. predi tva e nekuv zarodi6.

po temata: kazvate na tehnite, abort po vuzmojnost s injekciq, ako ne - normalen. Kolkoto po-burzo go napravi aborta, tolkova po-maluk e riska za neq.

edit: um, sorry, ne bqh is4el vsi4ko. Iskaite da napravi abort.

Цитирай Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
    )}]кажете на родителите си.ако направите нелегален аборт,които ще ви излезе доста скъпо рискува после да няма деца!заслужавате си един хубав пердах.Но родителите винаги мислят наи-доброто на децата си !ще ви помогнат успех.А ако искате да направите таен(нелегален)аборт бързо започваите да събирате пари! легалния е с родител и цените са горе долу 100-200 лв не мога да ти кажа точно..
    постъпката ви е Много глупава !!!
    +10

Guest
    MALUMNICI STE !!! Biva be ami q si predstavete che vi se rodqt BLIZNACI kakwo pravim togava??? Are marsh na abort.. tiq vashte roditeli ne sa dobre na po 15 deca da gledate...A s vas kakwo stawa .. preebavate si jivota ot tam i na deteto koeto nqma da ima nikakva vina za tova che vie ste MALUMNICI !!! Deeba takiva kato vas mnogo be draznqt nestiga che bez prezervativ ami i v neq svurshil daje i hapcheta ne pila............ kato ne vi e qsno pitaite be chete ako iskate .......

Guest
    +10 NEZABAVEN ABORT!

Град
    Бургас
    Мн глупава постъпка от страната и на двамата ти моеше да откажеш нали уж знаете че има рискове...а ся върветв при ваще и каайте преди да е станало късно
    OnLy God CaN Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си