- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Твърде малки за деца
Знам,че всички ви го казват,но това е много глупава постъпка от ваша страна.Трябва да кажете на вашите колкото е възможно по-бързо.Не му мислете дали ще ви се карат или не-просто им кажете
Заедно ще обмислите ситуацията и ще решите какво да правите.Но аз ви предлагам да направите още един тест за бременност,може да сте сгрешили с първия
.
Първоначално написано от Анонимко
и доколкото знам теста се прави две седмици след половия акт
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
пич, когато бях на твоите годинки, имам предив кгоато нямах сериозна приятелка, давах на момичетата едни хапчета- пустинор се казват. да ги пие до 48 след като си се испразнил вътре. не помння вече как ставаше. от 3 години си имам сериозна приятелка и не и давам такива работи. обачр за хапчето- ебава мамата на половата система на гаджето ти. но нищо .. след 6 месеца всичко е на ток и жица ! няма страшно. ако имаш некви въпроси shadow_2bgg yahoo com 5 години DJ и имам кви ли не преживявания. За тези които ше кажат-хвали се - не сам влязал с профила си точно за това, и давам друг е-маил адрес !Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от .:Darkness:.
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
A ti si mnogo golqm nali![]()
една приятелка даде 50 лв за 2 изжекции и беше в 1вия месец. не знам какви точно, ама се интересувайте и не губете време щото...
И наистина, кажете на родителите си, те винаги мислят най-доброто за децата си [-o<
Аз пък ей сега,като прочетох абсолютно всички постове...и се замислих...най-вече за автора...на темата....
Абе кой нормален човек,ще има такъв сериозен проблем и ще седне да си прай теми по форумите...-нещо ми се струва много неадекватна тая история...де да знам
Извинявам се ама да ти предстои на 15 години да ставаш родител...и да седнеш да си споделяш проблема в някакъв си тийн форум...за мен не е нормално...Според мен ако тази история е истина...последното нещо за което ще се сетиш е ФОРУМ...,поне според мен е така...
Айди живи и здрави и много успехи на автора,ако е истина... честито...вие вече си подадохте документите в училището на живота...и в семейната академия също...Успех
A qui
Точно като имаш такъв сериозен проблем започваш да търсиш помощ от почти всяко място, където могат да ти я окажат. Освен това надали на пича и на проятелкатаму би им било готино другите около тях да знаят какво става, та те дори от родителите си искаха да скрият.
Но решението на родителите е неприемливо. Детето не бива да се ражда. Да, жестоко е, заради нечия глупост да страда невинен живот (въпреки всички спорове относно това дали е живо същество или не). Факт е обаче, че ако това решение е с цел само наказание и назидание, както и много хора споменаха в темата през последните дни - да видите сега, като трябва да гледате бебе - не е правилно. Първо, че те двамата ще страдат. След това я си помислете каква обстановка се създава за това бъдещо дете? Не върви отвсякъде. Да правят аборт и да не се правят на интересни повече...
Може да е рисковано. Така е. Но е по-доброто решение.
Po dobre edin boi, otkolko tq da se izlaga na takyv risk (aborta na 4erno) !!!!
Ein Volk, ein Reich, ein F
Майчицееее!Незнам какво да кажа освен късмет![]()
До 3-ят месец не е същество дори е научно доказано.Още е ембрион.Въпреки че малко гадно звучи.
Първоначално написано от Анонимко
Какво????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ПРАВИ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВПи4,аз съм на 13 ама го знам макар,4е не съм правила секс(рано ми е).Нау4и пове4е за секса и не повтарай същата грешка!!!Сега кажете на родителите си,те ще направят това,което е необходимо.Те винаги мислят за децата си!!! Успех ви пожелавам!!!!
...
Абе тва за родителите винаги е лесно еми просто кажете на родителите си те мислят....НА БАБАТ И ХВЪРЧИЛОТО
и нас доста ще ни е страх да кажем,но нали не е на нашата глава?![]()
Каквото и да си говориш е по-добър вариант да кажете на родителите си, отколкото да правите глупости(които са особено опасни за момичето), като нелегален аборт и т.н
Вие явно не само за деца, но и за секс сте малки ...
Била любопитна ... сега дали и е любопитно какви са родилните болки?
Аман от безстрашни хора...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Един въпрос към автора:
АБЕ ТИ УСЕЩАШ ЛИ КОГА ЩЕ СВЪРШИШ?!
ами ако съм на мястото на приятелката ти ще споделя с майка ми че водя полов живот с гаджето ми и ше и обясня какво по-точно се е случило с мен и така ще отида на лекар да махнат бебето-аборт.Просто твърде малки сте за дете!спасявайте се само по 1 начин-тя да направи аборт .Ако този който направи аборта е добър в работата му мисля ,че няма да има проблеми за по-нататък в бъдещето и.Сега има мн добри доктори!
успех!![]()
kajete na roditelite si ne mislimo e da naprvi abort na 4erno prekaleno riskovanoe roditelite vi 6te vi podkrepqt uspeh
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
в моята страна хората раждат на 10 години
![]()
братовчед ми прати такова нещто масово по скайп миналата седмица АБСОЛЮТНО ИДЕНТИЧНО !!! или някой се ебава или наистина е братовчед ми ... форко ти ли си бе идиот ???Първоначално написано от Анонимко
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
che kato go pravihte bez v neq li svarshi?ako e bilo taka tva e goqma greshka ako go beshe izvadil predi da svarshish veroqtnosta ot bremennost e mnogo malka...v takav sluchai nai dobre e abort..proto nqma drugo reshenie...vse pak ako imate dete osven che shte imate problemi s vashte shte si provalite jivota i obrazovanieto..takache nai dobre abort![]()
![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
С 1 дума - Д У Х А Ш!!! Кажи на баща си да те убие.