.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    Guest
    Знам,че всички ви го казват,но това е много глупава постъпка от ваша страна .Трябва да кажете на вашите колкото е възможно по-бързо.Не му мислете дали ще ви се карат или не-просто им кажете Заедно ще обмислите ситуацията и ще решите какво да правите.Но аз ви предлагам да направите още един тест за бременност,може да сте сгрешили с първия .

За дете сте малки,а за секс-не,така ли ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Знам,че всички ви го казват,но това е много глупава постъпка от ваша страна .Трябва да кажете на вашите колкото е възможно по-бързо.Не му мислете дали ще ви се карат или не-просто им кажете Заедно ще обмислите ситуацията и ще решите какво да правите.Но аз ви предлагам да направите още един тест за бременност,може да сте сгрешили с първия .

и доколкото знам теста се прави две седмици след половия акт
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Guest

Re: Твърде малки за деца

Здравейте.

Аз съм момче на 15 години преди 2-3 седмици правихме секс с приятелката ми.Тя също е на 15 и двамата многог го искахме правили сме го няколко пъти но винаги с презерватив но точно преди тези 2-3 седмици тя искаше да го направим без презерватив че и е било любопитно.Добре аз се съгласих и го направихме но преди 3-4 дни тя ми каза че я боляло корема и и много и се гадило на моменти веднага отидохме и купихме 2 теста а бременност за да бъден сигорни какъв ще е резултата.Оказа се че е бременна и двамата го възприехме много трудно и сега незнаем какво да правим.Ако кажем на родителите си е ужасна идея защото моите родители ако разберат че момиче е бременно от мен не ми се мисли.А тя ако каже на техните ще стане много лошо и за мен и за нея.И двамата сме малки за дете!А знам че и аборта е много опасен.Затова моля ви дайте ми някои съвет.

Положението е много сериозно и не историята е истина!

Дайте ми съвет как да постъпим.Не се майтапете и не говорете глупости. Само молим за съвет.
    пич, когато бях на твоите годинки, имам предив кгоато нямах сериозна приятелка, давах на момичетата едни хапчета- пустинор се казват. да ги пие до 48 след като си се испразнил вътре. не помння вече как ставаше. от 3 години си имам сериозна приятелка и не и давам такива работи. обачр за хапчето- ебава мамата на половата система на гаджето ти. но нищо .. след 6 месеца всичко е на ток и жица ! няма страшно. ако имаш некви въпроси shadow_2bgg yahoo com 5 години DJ и имам кви ли не преживявания. За тези които ше кажат-хвали се - не сам влязал с профила си точно за това, и давам друг е-маил адрес !

Град
    Асеновград, България

Здравейте.

Аз съм момче на 15 години преди 2-3 седмици правихме секс с приятелката ми.Тя също е на 15 и двамата многог го искахме правили сме го няколко пъти но винаги с презерватив но точно преди тези 2-3 седмици тя искаше да го направим без презерватив че и е било любопитно.Добре аз се съгласих и го направихме но преди 3-4 дни тя ми каза че я боляло корема и и много и се гадило на моменти веднага отидохме и купихме 2 теста а бременност за да бъден сигорни какъв ще е резултата.Оказа се че е бременна и двамата го възприехме много трудно и сега незнаем какво да правим.Ако кажем на родителите си е ужасна идея защото моите родители ако разберат че момиче е бременно от мен не ми се мисли.А тя ако каже на техните ще стане много лошо и за мен и за нея.И двамата сме малки за дете!А знам че и аборта е много опасен.Затова моля ви дайте ми някои съвет.

Дайте ми съвет как да постъпим.Не се майтапете и не говорете глупости. Само молим за съвет.
    пич, когато бях на твоите годинки, имам предив кгоато нямах сериозна приятелка, давах на момичетата едни хапчета- пустинор се казват. да ги пие до 48 след като си се испразнил вътре. не помння вече как ставаше. от 3 години си имам сериозна приятелка и не и давам такива работи. обачр за хапчето- ебава мамата на половата система на гаджето ти. но нищо .. след 6 месеца всичко е на ток и жица ! няма страшно. ако имаш некви въпроси shadow_2bgg yahoo com 5 години DJ и имам кви ли не преживявания. За тези които ше кажат-хвали се - не сам влязал с профила си точно за това, и давам друг е-маил адрес !
    Постинор не се произвежда вече. В момента има Ескапел (Escapelle).
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от .:Darkness:.
    Преди 2 часа с много страх говорихме с родителите ни.И моите и неините решиха да се роди бебето(първоначално помислиха че се шегуваме ама след като разбраха истината много ни се караха но трябаше да му мислимю).Ние неможем да направим нищо Обещаха ни да ни помагат с гледането за да завършим образование.Немога да си представя че ще стана 15 годишен баща Ама сме много глупави трябваше да му мислим преди 3 седмици сега неискам да мисля за напред.А този където е написал коментара че не разбирам нищо.Да прав си не разбирам много,но знам достатачко че ще ставам баща. Даваите ми съвети за по напред какво трябва да прави тя за да мине всичко добре докато се роди. Благодаря предварително
    Аве пич стига си съчинявал и ходи си играй с камиончетата...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    За дете сте малки,а за секс-не,така ли ?

A ti si mnogo golqm nali

една приятелка даде 50 лв за 2 изжекции и беше в 1вия месец. не знам какви точно, ама се интересувайте и не губете време щото...

И наистина, кажете на родителите си, те винаги мислят най-доброто за децата си [-o<

Аз пък ей сега,като прочетох абсолютно всички постове...и се замислих...най-вече за автора...на темата....
    Абе кой нормален човек,ще има такъв сериозен проблем и ще седне да си прай теми по форумите...-нещо ми се струва много неадекватна тая история...де да знам
    Извинявам се ама да ти предстои на 15 години да ставаш родител...и да седнеш да си споделяш проблема в някакъв си тийн форум...за мен не е нормално...Според мен ако тази история е истина...последното нещо за което ще се сетиш е ФОРУМ...,поне според мен е така...
    Айди живи и здрави и много успехи на автора,ако е истина... честито...вие вече си подадохте документите в училището на живота...и в семейната академия също...Успех
    A qui

Guest
    Точно като имаш такъв сериозен проблем започваш да търсиш помощ от почти всяко място, където могат да ти я окажат. Освен това надали на пича и на проятелкатаму би им било готино другите около тях да знаят какво става, та те дори от родителите си искаха да скрият.

Но решението на родителите е неприемливо. Детето не бива да се ражда. Да, жестоко е, заради нечия глупост да страда невинен живот (въпреки всички спорове относно това дали е живо същество или не). Факт е обаче, че ако това решение е с цел само наказание и назидание, както и много хора споменаха в темата през последните дни - да видите сега, като трябва да гледате бебе - не е правилно. Първо, че те двамата ще страдат. След това я си помислете каква обстановка се създава за това бъдещо дете? Не върви отвсякъде. Да правят аборт и да не се правят на интересни повече...
    Може да е рисковано. Така е. Но е по-доброто решение.

Po dobre edin boi, otkolko tq da se izlaga na takyv risk (aborta na 4erno) !!!!
    Ein Volk, ein Reich, ein F

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Майчицееее!Незнам какво да кажа освен късмет

До 3-ят месец не е същество дори е научно доказано.Още е ембрион.Въпреки че малко гадно звучи.

Здравейте.

Какво???? ВИНАГИ ПРАВИ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВПи4,аз съм на 13 ама го знам макар,4е не съм правила секс(рано ми е).Нау4и пове4е за секса и не повтарай същата грешка!!!Сега кажете на родителите си,те ще направят това,което е необходимо.Те винаги мислят за децата си!!! Успех ви пожелавам!!!!
    ...

Град
    Къде ли не
    Абе тва за родителите винаги е лесно еми просто кажете на родителите си те мислят....НА БАБАТ И ХВЪРЧИЛОТО
    и нас доста ще ни е страх да кажем,но нали не е на нашата глава?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Каквото и да си говориш е по-добър вариант да кажете на родителите си, отколкото да правите глупости(които са особено опасни за момичето), като нелегален аборт и т.н
    Вие явно не само за деца, но и за секс сте малки ...
    Била любопитна ... сега дали и е любопитно какви са родилните болки?
    Аман от безстрашни хора...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Къде ли не
    Един въпрос към автора:

АБЕ ТИ УСЕЩАШ ЛИ КОГА ЩЕ СВЪРШИШ?!

Супер фен Аватара на rakiQ
    ами ако съм на мястото на приятелката ти ще споделя с майка ми че водя полов живот с гаджето ми и ше и обясня какво по-точно се е случило с мен и така ще отида на лекар да махнат бебето-аборт.Просто твърде малки сте за дете!спасявайте се само по 1 начин-тя да направи аборт .Ако този който направи аборта е добър в работата му мисля ,че няма да има проблеми за по-нататък в бъдещето и.Сега има мн добри доктори!

успех!

Град
    sofiq
    kajete na roditelite si ne mislimo e da naprvi abort na 4erno prekaleno riskovanoe roditelite vi 6te vi podkrepqt uspeh
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Guest
    в моята страна хората раждат на 10 години

Град
    Къде ли не
    Коя е тя ? Циганска махала?

Град
    Търново.... Велико Търново

Здравейте.

братовчед ми прати такова нещто масово по скайп миналата седмица АБСОЛЮТНО ИДЕНТИЧНО !!! или някой се ебава или наистина е братовчед ми ... форко ти ли си бе идиот ???

Град
    LuNaTa
    che kato go pravihte bez v neq li svarshi?ako e bilo taka tva e goqma greshka ako go beshe izvadil predi da svarshish veroqtnosta ot bremennost e mnogo malka...v takav sluchai nai dobre e abort..proto nqma drugo reshenie...vse pak ako imate dete osven che shte imate problemi s vashte shte si provalite jivota i obrazovanieto..takache nai dobre abort
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от rihannka
    che kato go pravihte bez v neq li svarshi?ako e bilo taka tva e goqma greshka ako go beshe izvadil predi da svarshish veroqtnosta ot bremennost e mnogo malka...v takav sluchai nai dobre e abort..proto nqma drugo reshenie...vse pak ako imate dete osven che shte imate problemi s vashte shte si provalite jivota i obrazovanieto..takache nai dobre abort
    Не видяхте ли отговора от автора ?!? Темата е приключена!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Samo edin vupros , ei taka za statistikata. Kato go pravihte bez prezervativ ti izprazni li se v neq ili be6e s prekusnat polov akt. Inache po vuprosa osven da kajete da roditelite ... drug na4in nqma. Uspeh vi pojelavam , i pi6ete posle kvo e tsnalo

С 1 дума - Д У Х А Ш!!! Кажи на баща си да те убие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си