- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НаЙ-ПроТИвнАта ИзвЕСтНа ЛИчнОсТ
Майкъл Мур![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Бе имаше някъф Петьо ли беше Пентьо ли, не знам точно, в тва Големия Брат ли е там, кво е...е тоя направо е бахти повръщньока
![]()
+ Чад Майкъл Мъри... тоя лигльо адски ного ме дразниПървоначално написано от ^Sam90^
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Всички поп-фолк изпълнителки + Парис Хилтън, Аврил Лавин, Албена Вулева, ония футболист с големите зъби (), Акон, 50 стинки, Пусикат долс, Пеньо от Биг Брадър (
), Риана, Токио Хотел, us5, Мерлин Менсън иии всичко живо, що е било в Биг Брадър въобще ... и т.н., и т.н.
![]()
Риана,Азис,Парис...има още многоооооо-като бръмбари са!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
+1Първоначално написано от CuRly Doll
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Azis![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
+1Първоначално написано от aniezina
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Джефри Стар.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Евгени Минчев,Митьо Пищова..ам Албена Вулева..аа аде да не породължавам да злобея
обичкам си наскоОо!!
![]()
Тоя Пеньо от Биг Брадър.. леле колко е гнусен тоя, насоро даже нещо си превключвам каналите и го гледам пее няква песен.. бляк щях да повърна като го видях.
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Парис,направо не мога да я гледам
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Мерилин Менсън
Парис Хилтън
Гергана
Андреа
Азис
Лили Иванова
Глория
Галя от "Каризма"
Галя от "Сатен"
Пенъо
Камелия
Борис Дали
Алисия
и имаше една Теодора ли ... Теди ли ... дето пее една песен с Алисия...
еми за сега са тия ... има и други ама ся не се сещам в момента ... то не че ги мраза ... ми са ми некви много гадни ... отвратителни са ми
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
BG-Mitio Pi6tova,Dim Dukov,Veneta Raikova,Gloriq....Andreq..i pove4eto folk-pevici(sas saaavseem malki izklu4eniq)
Sveta-Paris Hillton..i mai samo tq...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Що толкова я мразите тая Венета, бе..Първоначално написано от VerryBerry
![]()
What you give is what you get!
БарековДруги.. Парис и най - вече всички български футболисти!!! И всички политици като начело е човека със звучното име Бойко Борисов (гадна и мръсна българска мутра).
Първоначално написано от FuckLove
basi ***** si ti e 1. mi krade6 staria nik koito vse o6te izpolzvam posle obijda6 manson !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6ta biq e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iskam izvinenie
Смърт...
Краят на надеждата,приятелят на самотните.
Лечителят на болката...
ехее как може да мразите Менсън фее ..
моите най-омразни са секфи чалга звезди
Абсолютно всички широко известни идоли на поп културата са сложени от zog, масони, илюминати и ционисти, така че абсолютно всички са ми еднакво гнусни!
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
Аз за пореден път ще се запитам публично...Не мога да разбера защо има хора които искрено се интерсуват от личностите на някакви си известни личности....само мен ли не ме брига кфо, как и къде правят
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
И какво като ни "брига"?Първоначално написано от Momchence
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Адски странно ми е. Какъв смисъл влагате точно в това. Има ли някаква цел или нещо подобно. Същото ми е мнението за зодиите, хороскопите, суеверията и т.н. това са възможно най-разпространените неща с възможно най-малко смисъл..а накой хора влагат толкова услия, време и нерви....жалко е..поне за мен..
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Български- Наско Сираков,Азис,Валери Божинов също Иван и Андрей
чуждите- Роналдинио,Риана и фифти цент!![]()
Light The Universe