- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НаЙ-ПроТИвнАта ИзвЕСтНа ЛИчнОсТ
О, гледам, че се е заформила дискусия около Слави Трифонов.
Познавали го, свестен бил...успял бил.....пфф...докато такива...ъъъ...идиоти печелят в тази държава(и най-вече в медиите, не е само телевизия, някои хора без нужното образование и радио правят...)нищо хубаво няма да излезе.............
Напълно съм съгласна с OtherDimension, няма какво да спорим, Слави не струва...ху'о - има кинти...и дотам.(точка)
+ 1 бляяяякс .....от наще дим дуков.... има една чалгарка противна галена малеееее не може да пее и тва ее беееПървоначално написано от FuckLove
![]()
![]()
![]()
![]()
ъъъъ дам лилито иванова също .....хам не са тва сички ама са не се сещам за повече
ще добавям
.!.
Подкрепям с 2 ръце! \Първоначално написано от woshia_style
/
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ще говоря за наш'те звезди само, без да Ви чета 8-те страници с умности по темата. Само тук като гледам колко има.. Галка(малка, заспалка) от "Каризма", Софи Маринова и Евгени Дайнов. Първите две май още доста пъти ми предстои да ги виждам на живо (поводът е без значение), а с последният поне не ми се налага да общувам. Нещо твърде често взехме да се засичаме с него просто. Сещам се още и за Вили Кавалджиев и за сина му Роро. Но няма да споря за последният. Лично мнение.
Еми за мене определено най-противен е Мерилин Менсън... знам , че има хора, които са му почитатели, аз определено не съм от тях!Ужасен ми е ! Направо се едно гледам смъртта.. Адско изчадие..![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
кво му е на джони деп ма ейййй алоооооПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а забраих миналия път да спомена албена вулева малиии отвратително същество е тва![]()
.!.
Koi me drazni li?-Angelina Jolie, Paris Hilton, semeistvo Beckam, Colin Farrell, Marylin Manson
No cause is lost, if there's been one fool to fight for it!
mi az sym na sy6toto mnenie KAKVO MU E NA JONNY DEPP?Първоначално написано от woshia_style
![]()
ama vseki ima pravo na li4no mnenie![]()
az sym sre6tu.... i az nz sre6tu kogo sym... moje bi ot vsi4ki po-izvestni ma e podraznil Simeon Sakskoburgotskia i da ne zabravq Bush
![]()
мен страшно много ме дразни Хачо Бояджиев...като го видя по телевизията ми иде да повърна!!! също Камелия ме дразни, Галя от Каризма, Жоро Любимеца ако някой още го помни...Миглена Ангелова, субекти от рода на Васко Кръпката, Милена... и т.н от чуждите- определено Никълъс Кейдж и Парис Хилтън- не мога да ги гледам и 2-та...
Marylin Manson много е грозен един от най грозните извстни личности \/
Albena Vuleva nqma po otvratitelna lichnost ot tazi.Zlobna kompleksarka![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
даПървоначално написано от sunny_flower
![]()
направо ми идва да счупя ТВто като го видя, егати изрода!
борат - и тоя от филма, и тодор батков
Snoop Doggmale mn mi e protiven toq ima edna zaspala fizionomiq
![]()
![]()
![]()
"Тем подобни"?Първоначално написано от 43r3p4370
Като не разбираш от едно нещо, не говори за него.
Аман от черепосани метъли...
po princip ne haresva metalite , no imam dosta priqteli koito sa svqstni i ne se oblichat tochno i samo v 4erni drehi za da ustoqvat na stila si
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Дим Дуков,Слави Трифонов,Marylin Manson,Миглена Ангелова... Тоя дето води новините по НОВА... даже не го знам как се казва,ама не мога да го понасям.. Милен Цветков и той.. оф много са хахаха
Някои фолк "певици",чиито имена на мога да изредя,защото вече не ги различавам..50 cent,Rihanna,Маргото-тая дет участваше в Сървайвър след като й сложиха изкуствени цици,Галка-малка от Каризма,а..и имаше една водеща по Сити тв ..Вяра или нещо такова..дет прилича на плъх..та и тя ме дразни : )
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Май съм пропуснала Bob Marley... добре че го няма вече.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Парис Хилтън естествено ..ужасна е
И аз сън съгласна за чалгарките от планетаПървоначално написано от cherinka
!!!Ти пък какво го нападаш и как прецени че е "черепосан метъл",кефите ме с тея ваши неподготвени изказвания...сякаш теб са те убидли на чалгарка та го наричаш.......Аз не слушам нито един от двата стила ама да си имаме уважението към останалите...
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
Мерлин Мейсън ужасен индивиди азис и тои
![]()
o i na men nai-protiven mi e Merelin Menson ...UjAsEn e!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Just smile...