- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- препорачайте ми GSM
zdr na vsi4ki!moje li da mi prepora4ate nqkakav GSM v IR,Bluetooth,mp3,kamera abe ob6to vzeto da e hubav.mnogo 6te sam vi blagodarna ako mi otgovorite
![]()
Nokia 6280, Nokia 6288, Sony Ericsson W810i (аз съм с него и съм много доволен), Sony Ericsson K750i (сравнително евтин и с много добри функции), N серията на Nokia също е добра. Зависи с колко пари разполагаш.
добре де, малко по-надолу има тема за джиесеми, там са дадени и линове и всичко, и модели има, разрови се..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
nokia n 72
мисля че най- добрия вариант за теб е K750i
нокиа н95 има6е даже статия във вецтника че това е най-хубавия телефон в момента а и прави страхотни снимки и вади хубав звук![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
pxaxaxaПървоначално написано от gal4ety
той е над 1к
ко ми говориш аз за тея пари ще си взема бахти и якото моторче
иначе нокия 6280 е много добър и надежден телефон
It`s Like This
Зависи за колко пари![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Sony Ericson W550i![]()
Let The BEAT Control Your Body
az sym s samsung D900i.. i moga da ti kaja 4e e super gotin... 3MP kamera, 80mb vgradena pamet + slot za karta..MP3 awe kfot se seti6 .. telelfona e prosto perfekten
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
sony ericsson K510i ima vsi4ko izbroeno za 240lv. ako ve4e ne e i malko po-malko
![]()
аз съм с ткв...щом е в моите ръце...и още си е здрав...значи е добър телефонПървоначално написано от sladka_niki
![]()
![]()
xaxa mi i az poradi sy6tata pri4ina go predlagamПървоначално написано от ELiTyYy
![]()