- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дали ще се сетите?
Наскоро научих от един познат, че една от електро фирмите в града, в който живея, има нещо като договор с полицията да съобщава за абонатите, които използват пракелено много електричество. На една не малка част от тях се прави обиск...ха познайте защо.![]()
Един приятел така го спипаха ............живея в Пловдив незнам дали тогава е била същата фирма въобще-2001 година направиха му обиск и още е в затвора.........баси дадоха му 8години ...........пича с деца, жена оба4е освен оранжерииките и 2 разглобени коли в гаража,ина4е беше мноооо аиляк супер човек,ама скоро ще излиза...........![]()
![]()
![]()
Та тия работи ги е имало и ще ги има макар че не е мнооо справедливо ,според мен,де.
Добре де така не се ли нарушават правата за частната собственост или там квито и да е права?................т'ва ми е болна тема мноооо се дразня
dam i az tva se 4udeh dali ti se naru6avat tes prava i dali moje6 da gi sudi6 vinagi sym si me4tal da sydq kuki![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ама то да ти кажа май няма смисъл да съдиш кука...........щото те винаги се измъкват,гадовете нали знаеш как е ......Тук ни знаят кой друса и кой не и даже са ме прибирали ей така без видима причина просто 'Я бързо в колата пак сте се надрусали,ей ся вече няма на къде'
Бяхме с един приятел в парка близо до нашия блок и хоп в районното ама тогава нямахме години и те знаеха.....имаше период,едно лято беше пребираха постоянно някои от компанията,и тва всеки ден,без да намират нещо просто за разходката и обяснението в районното..........тъпаци
da e to i tuka na znaqt pak i az sym leko qven takyv ddz pone tai si mislq s tas qrko 4ervena kosa i obe4kata naprao kat me vidat i me djobat vednaga ni6to 4e imam li4na karta ama obra6tam djobovete i predi nqkolko dena edna kuka me pita Nikolai taka se kazvam ima6 li ne6to v djobovete koeto ne trqbva da go ima6 a az togava imah 2 grama djoint v men i mu vikam ne nqmam i kasmet 4e ne me djobi golqm kasmet naprao o6te nemoga da povqrvam kak se otarvahina4e da znam 4e nqma smisal da gi sudi6 ama se pak mi e me4ta ko da naprq da mu zema parite na gadniq u6av axxaxa i da gi izdrusam da mu e gadno e takova
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
ООООООО СТРАХОТНО щЕ Е НАПРАВО АКО СТАНЕ ПУСКАШ ЕДНА ТЕМА ТУК И ИДВАМЕ СУПЕР МНОООО ХОРА ТО ТВА НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ НАПРАООООО ЛЕЛЕ ФИЛМ щЕ Е , щЕ СЕ РАЗМАЖА ОТ КЕФ![]()
![]()
![]()
Какво се възмущавате, ве?! Че това е честа практика в някои страни в чужбина... Просто там го правят явно, тука изглежда не... Ама то си има начини, но това е друга тема...