- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- коя беше първата ви любоф
Запознахме се в 6-ти клас. Разделихме сме в 11-ти. Аз още я обичам (студент съм), за нея също съм почти сигурен. Но не сме заедно. Съдба.
Тлъст, злобен металяга, на който изневерявах много и след година ме заряза. Още се мразимЛошото е, че две години подред го сънувах по 5-6 пъти на месец - и то как ме моли да се съберем отново. Кофти ралта. Сега не се сещам за него, алелуя.
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Защо?....Първоначално написано от Анонимко
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Мария от детската градина, после я замених с Бритни Спиърс![]()
Как да го нарека? Гаден микс от обстоятелства? Може би гордост. А може би страх. И едно невероятно добро момиче, на което съм решил да дам всичко мое и което няма да си простя ако разочаровам.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Твърде дълго се лутах в безцелни връзки и заблуди, сега имам човек до себе си, когото ако трябва света ще обърна, но ще направя щастлив.
Е, щом е така - защо не се съберете.. Има ли желание - има и начин!Първоначално написано от Анонимко
![]()