.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Guest
    Запознахме се в 6-ти клас. Разделихме сме в 11-ти. Аз още я обичам (студент съм), за нея също съм почти сигурен. Но не сме заедно. Съдба.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Тлъст, злобен металяга, на който изневерявах много и след година ме заряза. Още се мразим Лошото е, че две години подред го сънувах по 5-6 пъти на месец - и то как ме моли да се съберем отново. Кофти ралта. Сега не се сещам за него, алелуя.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Запознахме се в 6-ти клас. Разделихме сме в 11-ти. Аз още я обичам (студент съм), за нея също съм почти сигурен. Но не сме заедно. Съдба.
    Защо?....

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Мария от детската градина, после я замених с Бритни Спиърс

Guest
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Защо?....
    Как да го нарека? Гаден микс от обстоятелства? Може би гордост. А може би страх. И едно невероятно добро момиче, на което съм решил да дам всичко мое и което няма да си простя ако разочаровам.

Твърде дълго се лутах в безцелни връзки и заблуди, сега имам човек до себе си, когото ако трябва света ще обърна, но ще направя щастлив.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Защо?....
    Как да го нарека? Гаден микс от обстоятелства? Може би гордост. А може би страх. И едно невероятно добро момиче, на което съм решил да дам всичко мое и което няма да си простя ако разочаровам.

Твърде дълго се лутах в безцелни връзки и заблуди, сега имам човек до себе си, когото ако трябва света ще обърна, но ще направя щастлив.
    Е, щом е така - защо не се съберете.. Има ли желание - има и начин!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си