- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Порасвала ли ви е..?
Не я храни и ще умре :P :P :P :P :P Отиди на гинеколог да та види и да ти предпише нещо и кажи на приятеля ти да отиде на уролог. ВиК-отпушва![]()
![]()
![]()
![]()
УЛИЦИТЕ НЕ СА ПИСТИ...
___BMW M-POWER___
TUNING IS NOT A CRIME
не![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
не!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
И на мене,ходи на доктор.Първоначално написано от marina star
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
не![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
не![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
не![]()
ne ama moje da ne e ne si misli nai lo6otoПървоначално написано от marina star
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Отиди на кожен лекар.Аз съм чувала за херпес такъв,но не и за брадавица.И също е от значение дали си имала някакви полови контакти...Абе иди на кожен лекар
Мисля,че има и други важни неща,освен пари,водка и секс..........само че не знам кои са .....
Не забогатва е мн гадно
![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
звучи гнусноне ми се е случвало и се надявам да не ми се случва
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
така си еПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
вие сте зле бе
ние, като не може да видим, как да ти кажембеги на лекар
![]()
Отивай на лекар![]()
![]()
Teh Awesome Juda
Майна сити РУЛЗ! :P
Не
Голям размер на картинката! /machoka/
нее![]()
phahahahahahahahaha ima li kosum![]()
аааааа![]()
![]()
тва е малко гнусно ..
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...