- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За УНифОРмИТе
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от rubi
Каквото и да правите няма да стане на вашето. Униформи Ще има! Аз също бях против като се въведаха в моето училище преди 2 години, но се примиряваш няма как. И ние правихме подписки "бунтове" незнам си още какво, без обсолютно никакъв ефект. Така че ...
Ама в крайна сметка не е кой знае какво.. свиква се. Друг е въпросът за децата, които нямат възможност да си ги купят, наистина е кофти. В моето даскало беше отпусната неква сумичка за тях. Надявам се и в другите у-ща да има нещо такова. В крайна сметка съм за последна година и няма да я нося още дълго униформата![]()
![]()
![]()
И какво като тук е България били ми обяснила каква е разликата между нашите училища и техните?Учила ли си та знаеш какво е?НЕ си мисли,че като в нашите учиище кенефите са зле и всичко е зле?Това,че учениците незнаят кой е Чарлс Дарвин и немогат да изброят 5 герой от български произведения ,а знаят само кой е Азис и за кой се е оженил учителите и държавата не са виновниПървоначално написано от lilit_666
![]()
Хубаво,хубаво това го измислят ЗА УЧЕНИЦИТЕ,а няма ли да попитат УЧЕНИЦИТЕ какво искам нека направят анкета или нещо такова това,че някога е имало униформи и учениците са били дисциплинирани незначи че сега ще е така отново,а относно това за равенството ми както каза някой от форума,дори и да въведат униформи винаги ще има за какво да се дрункат учениците 1 униформа няма да промени училището,ако искат да променят училището към нещо по добро,най-добре да вземат даскали на който им пука,и да им пука не само за това кога ще си вземат заплатите и пр.,а да им пука за това как и на кого преподават,защото има ученици,който преминават класа само защото учителите не искат да се занимават с поправитлни изпити,ноо това вече е друга тема и отново-НЕ на униформите!!!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ако униформите са хубяви (хаха на нас тази година ще въвеждат) ... таа... ако са хубави ще им се кефа, ама ако не са ще вдигаме буууууууууунт!![]()
Golemi ste mi buntari ...Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
znaete li kakvo e bunt dori?
Аз съм против униформите! Не искам да нося нещо ,което е грозно и не ми седи добре или да дам пари за да нося грозотии.Не бих вдигнала чак бунт,но ако един випуск тръгне на у-ще без униформи ще бъде яко и бих се навила!
а до айка ми-тя казва,че не е лошо стига да ги направят както трябва!
представи си, знам!Първоначално написано от Majestic12
![]()
Аби вий нормални ли сте?!?!Униформиии бляяяяяяяк!!!!
Да не си носиш твойте си готини модни парцалки
ами тея гадни униформи сички да сме еднакви.УЖАС!! Гадното е,че тая година и на нас ни ги въвеждат,поне ще е само частична унифора
![]()
Ми ... аз видях от някакво даскало, не знам дали при нас ще има ... и честно казано това, което видях много ми хареса и не виждам нищо лошо в униформие. Даже ще е супер яко. И най-якото е да видя погледа на фешънките, които живеят заради дрехи. АХАХхХАХх. Да видя как ще гледат като виждат всички да са като тях. МухАХхАХхахха. Ше бъде много зло![]()
Memento moriendum esse!
хахах искаш си твойте парцалки с които ще се фалиш и ще се размотаваш пред другите деца които нямат възможност да си ги закупят а ?Първоначално написано от pink_champagne
![]()
С тези униформи ще падне така да се каже "финансовата дискриминация"
А към бунтарите искам да ви кажа следното като сте толкова буйну натури толкова дейни и толкова умни место да дигате бунтове земете малко и прочетет някоя книга образовайте се ,и изграходвайте енергията си на белия лист хартия където ще бъдете оценени!Айде със здраве![]()
Днес класната ми ни увери, че в нашето училище няма да се въвеждат униформи. Униформите са въведени по избор - всяко от училищата само си решава дали да задължи учениците си да носят такива или не. Поне за сега е така![]()
А това, че униформите се въвеждали заради по-бедните деца... извинявай, ама дали ще си купиш униформа за 100 лв. минимум (да не говорим, че ти трябва и още една за смяна, че и зимна на всичкото отгоре), или 2-3 блузки и дънки за същата сума, е все едно. Даже вторият вариант е много по-добър.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Да,даже аз бих го организирал/а
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mi mn qsno 4e trqbva da ima uniformi. U4ili6teto ne e diskoteka kudeto razni maloletni tupa4ki da se razvqvat da se fruckat i da se pravqt na veliki. I da s uniformite vsi4ki 6te sa ednakvi. Ama to taka ili ina4e na u4ili6te ne ti trqbva da se razli4ava6 po tva kakvi sa ti parcalkite. Ako iska6 da se otkroi6 6te trqbva da se pomu4i6 pove4ko. V uniformite nqma ni6to lo6o i sre6tu tqh roptaqt samo bezmozu4nite horica koito osuznavat 4e ve4e nqma da se interesni
Наще са 20 леваПървоначално написано от valantain_love
и включват суичер,фанела с дълъг и с къс ръкав..и чанта
![]()
W nashto daskalo ne si i pomislqt da gi vavedat shtoto zanqt 4e nikoi nema go navle4e tva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ас гласувах не,искам униформи!просто искам във всяко едно у4или6те трябва да има униформи или поне само за празниците!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Мии то си е за тебе.Това значи ,че не зачиташ правилата и законитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Въпроса за и против униформите е един от най-дискутираните между ученици,родители,учители и училищната администрация навсякъде по света.Естествено като всяко нещо и то си има своите плюсове и минуси.Много хора смятат,че с въвеждането на униформите,ще се премахне разделението между учениците,но наистина ли е така?По-заможните деца винаги ще си имат своите айподи,мп3 плейъри и мобилни телефони.И това създава завист в много от по-ограничените в средства деца.И това е факт-понякога деца биват пребивани или малтретирани,затова че те са имат по-добро финансово състояние...или по-скоро техните родители...Затова могат да бъдат въведени униформите,които те парвят горд,че учиш в твоето училище.С т тях по-лесно ще се разпознава дали детето е ученик в това училище или не.Но чрез униформите се разрушава индивидуалността на учениците,макар че в днешно време почти всички ходим като стадо овце,а не бива!Училището не е моден подиум,място където се трупат знания.униформите ще ни спасят от мисленето сутрин какво да облечем.Но аз съм против,защото ние не сме Англия,където времето е умерено-очертават се само пролет и есен,в България си имаме 4 сезона и това означава 4 униформи или по скоро три,защото ние горещото лятото не го хващаме!Не можеш да ходиш с пуловер през Септември и Октомври,защото си е топло,но не е и достатъчно топло за къс ръкав!Тоест ти се нуждаеш от есенна,зимна и пролетна униформа!Хубаво добре но ти ще трябва да купш по две от всеки вид,защото тази униформа се цапа,или пък човек се поти и все пак става неприятно.А и този градски транспорт определено не става за носене на униформи.Та родителите ни освен дрехи,ще трябва да ни купуват и униформи,защото все пак не можеш да ходиш с тях на кафе,среща или кино...Това ще коства много средства и ще аддеш парите си,за нещо котео въобще може да не се окаже добро или удобно.Надали някой ден ще има единудушен отговор по този въпрос,затова предполагам ще се стигне до някакъв комромисен вариант-например като в първа английска гимназия в София където са въвели само частична униформа.
Епа си тия бунтове дет ще ги дигаш май и в учебниците по история ще те пишеПървоначално написано от lilit_666
То за всяко едно нещо винаги ще има неразбирателство даже и за това има ли смисъл от тая тема която се развива така бързо.Както казва госта трябва да има консенсус и да има компромисен вариант и от двете страни да има разбиране и да има частични униформиВъпроса за и против униформите е един от най-дискутираните между ученици,родители,учители и училищната администрация навсякъде по света.Естествено като всяко нещо и то си има своите плюсове и минуси.Много хора смятат,че с въвеждането на униформите,ще се премахне разделението между учениците,но наистина ли е така?По-заможните деца винаги ще си имат своите айподи,мп3 плейъри и мобилни телефони.И това създава завист в много от по-ограничените в средства деца.И това е факт-понякога деца биват пребивани или малтретирани,затова че те са имат по-добро финансово състояние...или по-скоро техните родители...Затова могат да бъдат въведени униформите,които те парвят горд,че учиш в твоето училище.С т тях по-лесно ще се разпознава дали детето е ученик в това училище или не.Но чрез униформите се разрушава индивидуалността на учениците,макар че в днешно време почти всички ходим като стадо овце,а не бива!Училището не е моден подиум,място където се трупат знания.униформите ще ни спасят от мисленето сутрин какво да облечем.Но аз съм против,защото ние не сме Англия,където времето е умерено-очертават се само пролет и есен,в България си имаме 4 сезона и това означава 4 униформи или по скоро три,защото ние горещото лятото не го хващаме!Не можеш да ходиш с пуловер през Септември и Октомври,защото си е топло,но не е и достатъчно топло за къс ръкав!Тоест ти се нуждаеш от есенна,зимна и пролетна униформа!Хубаво добре но ти ще трябва да купш по две от всеки вид,защото тази униформа се цапа,или пък човек се поти и все пак става неприятно.А и този градски транспорт определено не става за носене на униформи.Та родителите ни освен дрехи,ще трябва да ни купуват и униформи,защото все пак не можеш да ходиш с тях на кафе,среща или кино...Това ще коства много средства и ще аддеш парите си,за нещо котео въобще може да не се окаже добро или удобно.Надали някой ден ще има единудушен отговор по този въпрос,затова предполагам ще се стигне до някакъв комромисен вариант-например като в първа английска гимназия в София където са въвели само частична униформа.
И да няма бунтове и такива селяний(не че ше има тука само се говори) айде спора е решен
![]()
Абе при нас още нищо не се говори за униформи...въведоха само в едно даскало и то чак втория срок почват да ги носят...ние може и да се отървем ( много се надявам)....