- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За УНифОРмИТе
поо простата причина, чее докато ги въведът ще съм завършила
shit happens![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Е нищо то не пречи и после да си ги носиш аз съм ЗАПървоначално написано от psycho_girl
![]()
Твърдо ЗА униформите !!! Сега съм 10-ти клас и се надявам да успея понося такова нещо [-o< [-o< [-o<
Късметлия си бацеПървоначално написано от templer
аз неам тоя късмет да видя съоченичките си с тези полички
![]()
БИх се включила в такъв бунт.Само дето съм недоскив и гласувах че не бих се включила ,защото ме е страхмм, само дето на нас ни казаха ,че в училището ни ако има униформи ще е само някакъв елемтн и ще се носи по празниците/ патронен и такива/ПРимерно сако, риза.нещо от сорта.Няма да е цяла униформа ,която д аносим през цялото време, така че не ме притеснява
![]()
Супер старомодно е, изключително скучно и еднообразно!Аз съм абсолютно против, изобщо нямам намерение да нося униформа, тц!
На когото му харесва и смята за по практично-ок, ама какво му е якото да гледаш всички с едни и същи дрехи, пък и момичетата всеки ден с пола..
дат ис со съкд !
![]()
Absolutno protiv uniformite sam!!!...
1) Glupavo e vsichki da sa ednakvi.
2) Predpolagam che materiite she sa ujasni
3) Zaqjdaniq vinagi shte ima...tozi pat ne zaradi drehite,a zaradi aksesoirite,ipod-te,gsm-te i.t.n
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
аз съм 12 клас в една от най елитните гимназия и да нося униформа би било гордост за мен да покажа къде съм влязал след 7-ми клас и къде уча...
1.Що-ти да не си на модно ревю?Първоначално написано от Nicole_Richie
2.Не са,много са хубави
3.Да,но ще са по-малко
Да, бе, заяжданията не се определят от дрехите. Просто едните пак няма да могат да си купуват скъпи коктейли в кафенетата. То се знае кой има пари и кой няма и това не проличава по дрехите. От магазин втора употреба също можеш да се издокараш с маркови дрехи....
ТЕзи униформи поне ще покажат,че независимо дали имаш скъп телефон или тн ще бъдем равни не само пред пред закона но и в училище с униформите.Пък и доста по-елитни ще станат училищата (е поне така ще изгллеждат)Първоначално написано от shadow4e
![]()
Иххааа аз съм за униформитемене ме приеха в ТГ-Бургас и тази години зайците от 8 и 9 клас ще носим униформи и ще ни излязат около 100лева
Униформата ни включва-риза,плетен пуловер,пола(панталон),врат овръзка и още нещо, ама забравих какво
![]()
Дано да са хубави!![]()
Против униформите съм.В началото ще ми е интересно да съм с униформа..Разбирам да ги носим в определен дни..да,ама тфа 5 години да се обличаш по 1 и същи начин..не мерси.![]()
"ПРОТИВ" униформите съм разбира се
1. Всеки има право да носи това, което му харесва
2. Разделение богат-беден винаги ще има...А и доста от тези "бедни" няма какво да се съжеляват...ми извинявайте ма мама и татко работят много, за да живеем що годе добре...ми аз какво съм виновна, че родителите на един ром примерно ги мързи да работят - не ги съжелявам хич
3. Казвате " В Европа носят униформи"....е добре-ма в Европа не ги е страх да не им падне даскалото на главата, в Европа не се чудят "днес ще успея ли да се кача в автобуса, за да ида до училище?" или " в 4 или в 5 часа да стана, за да стигна до училище до 8, ако въобще успея да се кача в автобуса"
е за щастие при мен униформи няма да се въвеждат и тази учебна година![]()
![]()
![]()
Да,даже аз бих го организирал/а
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Ако има бунт зарада униформи съм първа участничка![]()
Напълно съгласна съм с silver_moon
За щастие за сега няма възгледи за униформи в новото ми даскало ^^![]()
аз искам униформа!
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Protiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kak taka 6te vavejdat uniformi...vsi4ki da sme ednakvi!!! Po-golqma prostotiq ne bqh 4uvala...lele!
Ne znam kak 6te me nakarat da q obleka...ebati tapotiqta![]()
![]()
![]()
Няма нищо срамно в тва да се носят униформи!
Аз принципно съм по- съгласна да бъде задължителен един елемент от униформата, а не цялата: Например само вратовръзка, или само риза: Така хем ще имаме нещо еднакво, хем всеки ще има право на избор[/i]
ПРОТИВ!Така изчезва индивидателността на всеки човек.Ние в ТБГ-то вече сме затворници но нека поне спасим другите от тва пък кои знае може и нашите да ги махнат!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Да,ще се включаДа не сме в 19 век бе?! Какво ни тормозят с тея униформи,все пак маи трябва някои да им припомни на тея,че сме 21 век...
П.С Pink Floyd - Another Brick In The Wall едно поздравче по случая![]()
ACKI PROTIV ako ne ste gi videli moje da iskate no gi vijte parvo i togaa govorete UJASNI SAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Първоначално написано от bawarec
NI6TO PODOBNO ENA FR OT TBG MI KAZA 4E UNIFORMATA E BILA ZA SI4KI ZADALJITELNA za zakupuvane nezavisimo ot materiqlnoto polojenie na semeistvoto na deteto okolko 200 i pove4e lv sled koeto sa gi maxnali a mi kajete za kfo togaa sa si gi kopuvali decata az ne sam v zatrudneno materiqlno polojennie da ne gi iskam a prosto van6niq im vid i ne vijdam smisal v tova da gi nosim moje da ima ograni4enie da kajem pri momi4etata da ne nosat bluzi s mnou golemi dekulteta ili prekaleno kasi poli no se pak uniformite sa ne6to otvratitelno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^^Подкрепям^^^