.

Виж резултатите на анкетата: За Бунта срещу униформите-ще се включиш ли

Гласували
180. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,даже аз бих го организирал/а

43 23,89%
  • Да,ще се включа

60 33,33%
  • Не,аз искам униформа

68 37,78%
  • Не,не бих,страхувам се да не ме изгонят

9 5,00%
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 147
    Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    поо простата причина, чее докато ги въведът ще съм завършила

shit happens
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от psycho_girl
    поо простата причина, чее докато ги въведът ще съм завършила

shit happens
    Е нищо то не пречи и после да си ги носиш аз съм ЗА

Град
    софия , младостъ
    Твърдо ЗА униформите !!! Сега съм 10-ти клас и се надявам да успея понося такова нещо [-o< [-o< [-o<

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от templer
    Твърдо ЗА униформите !!! Сега съм 10-ти клас и се надявам да успея понося такова нещо [-o< [-o< [-o<
    Късметлия си баце аз неам тоя късмет да видя съоченичките си с тези полички

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    БИх се включила в такъв бунт.Само дето съм недоскив и гласувах че не бих се включила ,защото ме е страх мм, само дето на нас ни казаха ,че в училището ни ако има униформи ще е само някакъв елемтн и ще се носи по празниците/ патронен и такива/ПРимерно сако, риза.нещо от сорта.Няма да е цяла униформа ,която д аносим през цялото време, така че не ме притеснява
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер старомодно е, изключително скучно и еднообразно! Аз съм абсолютно против, изобщо нямам намерение да нося униформа, тц! На когото му харесва и смята за по практично-ок, ама какво му е якото да гледаш всички с едни и същи дрехи, пък и момичетата всеки ден с пола.. дат ис со съкд !

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Absolutno protiv uniformite sam!!!...
    1) Glupavo e vsichki da sa ednakvi.
    2) Predpolagam che materiite she sa ujasni
    3) Zaqjdaniq vinagi shte ima...tozi pat ne zaradi drehite,a zaradi aksesoirite,ipod-te,gsm-te i.t.n

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами аз нося униформа вече 4 години...вече се примирих...Ама е досадно някак си....Всички сме еднакви. Обаче на даскалото "Захарий Круша" са адски смешни униформите горките деца...вие кво мислите за тях. Според мен ще изглеждат като някви шотландци

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Русе
    аз съм 12 клас в една от най елитните гимназия и да нося униформа би било гордост за мен да покажа къде съм влязал след 7-ми клас и къде уча...

Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Absolutno protiv uniformite sam!!!...
    1) Glupavo e vsichki da sa ednakvi.
    2) Predpolagam che materiite she sa ujasni
    3) Zaqjdaniq vinagi shte ima...tozi pat ne zaradi drehite,a zaradi aksesoirite,ipod-te,gsm-te i.t.n
    1.Що-ти да не си на модно ревю?
    2.Не са,много са хубави
    3.Да,но ще са по-малко

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Да, бе, заяжданията не се определят от дрехите. Просто едните пак няма да могат да си купуват скъпи коктейли в кафенетата. То се знае кой има пари и кой няма и това не проличава по дрехите. От магазин втора употреба също можеш да се издокараш с маркови дрехи....

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Да, бе, заяжданията не се определят от дрехите. Просто едните пак няма да могат да си купуват скъпи коктейли в кафенетата. То се знае кой има пари и кой няма и това не проличава по дрехите. От магазин втора употреба също можеш да се издокараш с маркови дрехи....
    ТЕзи униформи поне ще покажат,че независимо дали имаш скъп телефон или тн ще бъдем равни не само пред пред закона но и в училище с униформите.Пък и доста по-елитни ще станат училищата (е поне така ще изгллеждат)

Иххааа аз съм за униформите мене ме приеха в ТГ-Бургас и тази години зайците от 8 и 9 клас ще носим униформи и ще ни излязат около 100лева Униформата ни включва-риза,плетен пуловер,пола(панталон),врат овръзка и още нещо, ама забравих какво
    Дано да са хубави!

Град
    София
    Против униформите съм.В началото ще ми е интересно да съм с униформа..Разбирам да ги носим в определен дни..да,ама тфа 5 години да се обличаш по 1 и същи начин..не мерси.

"ПРОТИВ" униформите съм разбира се

1. Всеки има право да носи това, което му харесва
    2. Разделение богат-беден винаги ще има...А и доста от тези "бедни" няма какво да се съжеляват...ми извинявайте ма мама и татко работят много, за да живеем що годе добре...ми аз какво съм виновна, че родителите на един ром примерно ги мързи да работят - не ги съжелявам хич
    3. Казвате " В Европа носят униформи"....е добре-ма в Европа не ги е страх да не им падне даскалото на главата, в Европа не се чудят "днес ще успея ли да се кача в автобуса, за да ида до училище?" или " в 4 или в 5 часа да стана, за да стигна до училище до 8, ако въобще успея да се кача в автобуса"

е за щастие при мен униформи няма да се въвеждат и тази учебна година

Да,даже аз бих го организирал/а

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Ако има бунт зарада униформи съм първа участничка
    Напълно съгласна съм с silver_moon
    За щастие за сега няма възгледи за униформи в новото ми даскало ^^

аз искам униформа!
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Protiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kak taka 6te vavejdat uniformi...vsi4ki da sme ednakvi!!! Po-golqma prostotiq ne bqh 4uvala...lele!
    Ne znam kak 6te me nakarat da q obleka...ebati tapotiqta

Град
    Пловдив
    Няма нищо срамно в тва да се носят униформи!
    Аз принципно съм по- съгласна да бъде задължителен един елемент от униформата, а не цялата: Например само вратовръзка, или само риза: Така хем ще имаме нещо еднакво, хем всеки ще има право на избор
    [/i]

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    ПРОТИВ!Така изчезва индивидателността на всеки човек.Ние в ТБГ-то вече сме затворници но нека поне спасим другите от тва пък кои знае може и нашите да ги махнат!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Антарктида :)
    Да,ще се включа Да не сме в 19 век бе?! Какво ни тормозят с тея униформи,все пак маи трябва някои да им припомни на тея,че сме 21 век...
    П.С Pink Floyd - Another Brick In The Wall едно поздравче по случая

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ACKI PROTIV ako ne ste gi videli moje da iskate no gi vijte parvo i togaa govorete UJASNI SAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от bawarec
    Все си мисля,че за по-бедните ще има помощи относно закупуването на униформите
    ПА вие си прайте бунтове и си трошете главата според мене тез униформи са за добро,а че идеята ще се упорочи и ще се спекулира е друг въпрос.
    До някаде всички постове над моя са прави.ДА аз искам да има униформи някак си по-престижно ми сядят но това е мое мнение.АЙде със здраве!

NI6TO PODOBNO ENA FR OT TBG MI KAZA 4E UNIFORMATA E BILA ZA SI4KI ZADALJITELNA za zakupuvane nezavisimo ot materiqlnoto polojenie na semeistvoto na deteto okolko 200 i pove4e lv sled koeto sa gi maxnali a mi kajete za kfo togaa sa si gi kopuvali decata az ne sam v zatrudneno materiqlno polojennie da ne gi iskam a prosto van6niq im vid i ne vijdam smisal v tova da gi nosim moje da ima ograni4enie da kajem pri momi4etata da ne nosat bluzi s mnou golemi dekulteta ili prekaleno kasi poli no se pak uniformite sa ne6to otvratitelno

^^^Подкрепям^^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си