- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За УНифОРмИТе
АБЕ ЗЛЕТА ВИЕ САМО НА СВОБОДИЯТА СЕ КЕФИТЕ .... ЕБАСИ ЗЛЕТАТА ТЪПИ СТЕ ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти ходи в казарма, ако искаш! Стига се заяждала с всички![]()
в нашето училище вече има униформи някви тъпи поли нещо като плетен елек някво поло ии 2 тениски а за момчетата същото само че с панталон УЖАС УЖАС УЖАС ... но ние не ги носим противопоставяме се![]()
В нашето даскало има всекидневна униформа (която се състои от адски спарваща блузка, в която се потя като бизон лятото) и униформа за патронните празници, манифестации и прочие.. (риза, пола, сако, врътовръзка, емблема- за момчетата панталон ест и същите изброени елементи) .. хубаво, че тряа да има някакъв етикет ама не разбирам защо през цялото време.. като може само манифестациите примерно! Сега правят и потници и по- тънки, леки блузки, ама пак съм против...
Така де тъй ш я карам, само че най- мн се нервя като ми кажат .. : "Като не искаше униформа, що влезна тука?!"![]()
az sum za yniformite vupreki 4e tova koeto kazvate ne e vqrno 4e kato se vuvedat uniformite 6tqlo da ima ravnopravie mejdu bogati i bedni za6toto moqta uniforma struva6e 140 leva za tolkova pari nqkoe bedno semeistvo moje da oble4e deteto si mnogo dobre i preli4no.Navsi4koto otgore nie trqbva da si vzimame obuvki i tuikato uniformata e oficqlna i nie trqbva da si vzemem oficialni obuvki koeto 6te re4e o6te 200leva e izvinete ama bednite kak 6te si pozvolqt 340 leva radvam se 4e nesum ot bednite za6toto ako bqh neznam kak 6tqh da se spravq s problemite im![]()
Първоначално написано от Yancheto
1- uniformata struva malko pove4e ot 140 lvПървоначално написано от ici_pi4a
2- koi nenormalnik she dade 200 lv za obuvki pri polojenie 4e nqma vuzmojnost![]()
мн ясно че трябват униформи че то като влезеш у даскало може да видиш к*рвета и гъзари с разпрани гащи напрао отврат ...
Първоначално написано от Drogiranata_
чакам деня в който някой ще се помъчи да ме накара да облека униформамоите родители не са супер богаташи, но мога да си позволя всякакви дрехи каквито ми харесват, това за богати и бедни - хората не се познават по дрехите все пак, ако някой е селянин дори и богат, никой няма да му обръща внимание, а ако някой с не големи финансови възможности е готин дори и в дънки и тениска може да бъде душата на компанията. Тук въпроса е че всичи ще приличат на роботи
![]()
против
в мойто даскало биваха г/д на външен вид,обаче материята беше отвратителна!!напрао немам думии ... ужасна :хх
uniformata e ne6to stra6no tupo! kvo da ne sme v kazarma plus tva vseki si ima indivdualnoost i q sledva v na4ina si na obli4ane.ne stiga 4e ima pravila kum po4ti vsi4ko pa i uniformi ?!?!az da ne sum v 4astno u4ili6te bre?!?!
THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS
Ми не ми пука честно казано. Даже миналата година имаше анкета дали искаме униформи(повечето бяха пртив естествено). Не ни сложиха униформи. Единият въпрос беше ако ни сложат униформи какви да са и повчето бяхме посочили:джинси,тениска и суитчър..
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
ПРОТИВ !
Против съм. Радостното в случая е, че засега в моето училище, което се води за най-елитно в града (ха-ха), нямат намерение да ни слагат униформи или поне не тази година. А за мен тя е последна...(и аз да извадя късмет веднъж).За следващите обаче не знам, тъй като държавата сериозно смята да увеличи парите за училищата, които въведат пълен комплект униформа. Но въпреки че не ме грее особено какво ще стане след една година, пак съм твърдо против тях, тъй като след като веднъж са били премахнати, то повторното им връщане е доста безсмислено. Освен това уникалността сама по себе си е безценна. Да, наистина не е добре, че някои я постигат само с дрехи. Но все пак са открили някакъв начин. Той не трябва да се отнема.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
аз съм ЗА униформите...даже мисля че в нащо даскало тази година ще слагат частични униформи
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
еми учих 5 години във ПВМГ (профисионална варненска морска гимназия) там има униформи за 5 години я сложих няма и 10 пъти и то само част от нея ,но не мисля че тя помага да има равенство..
а относно бунта дето искаш да го правиш файда няма не си мисли ,че 10 човека като утидете без униформа ще постигнете нещоние 60 процента ако не и повече от училището ходихме без униформата ,но пак не я премахнаха ,но понеже бяхме супер голям процент не ни и наказваха
![]()
..impossible...
...is nothing...
Моето мнение е ,че ще бъде интересно с униформите(няма да се чудя какво да облека на следващия ден)А тези които не искат униформи уважавам тяхното мнение защото всеки е индивидуален.
Няма да умреш,ако носиш униформа няколко часа на ден!За изключването-нямам представа,зависи от самите учители...А односно бунта,който искаш да огранизираш,пожелавам ти успех.Но не мисля,че ще трогнеш някой.Това са само дрехи!Както и да е...На мен ми е все едно.Хубавото на уноформите е,че ще се понамалят префърцунените кифли,които само се перчат с дрехите си.
ne,az iskam yniforma.daje v na6to daskalo sa mn qki i ne sa zaduljitelni imame zimni,a letnite sa samo teniska sus kartinka i nadpis na daskaloto .zimnite bqha besplatni kato za purva godina.
p.p. mislq 4e 6te sloji pone po bednite deca na po gorno nivo za da nqma takova ignorirane![]()
off ne iskam da nosim uniformisa se pak az kazvam moeto mnenie no koi zn s kvi bokluci 6te ni navlekat az ne iskam za vas nz
![]()
skype-natito_0889
И на мен не ми се иска особено да нося униформа, обаче какво да се прави... ако ни задължат..![]()
тая година сме с нов директор ... казаха ми че вече са реши ли че ще бадем и с униформи и повечету даскали се пенсионират и ши има нови .. просту нямам думи ..![]()
![]()
![]()
ще баде ужас
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
ами,заради едни причини съм ЗА,заради други съм ПРОТИВ,има момичета,които се обличат толкова разголено,че ще кажеш,че отиват на магистралата,а не на училище,така че е хубаво да поносят униформи и да се научата пък съм против,защото то си е досадно и омръзва цяла година да носиш едно и също
но ако има бунт,не бих се включила
"Аз съм това,което оцелее от мене."