- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За УНифОРмИТе
Питах в новото даскало и ми казаха,че до края на годината във всички училища ще се въведът.Аз не мисля да ги нося и смятам да организирам бунт.Проблемът е такъв,4е не си познавам новите съученици и не знам как ще го приемат.За да не се надявам напразно,че някой ще ме подкрепи искам да разбера колко от вас биха се вдигнали,ако във вашето даскало някой решии да надигне глава.Също така ми е интересно какво мислят вашите родители по въпроса-моята е твърдо против.А вие какви действия бихте предприели?
А, и да попитам,дали ще ми се размине изключването,като съм отли4на ученичка
Според мен зависи .........но както си решила с тоя бунт нищо няма да направиш не се мисли за бесмъртна (като перникшки Голф 2-ка)
Аз съм ЗА униформите в училище![]()
и защо си ЗА мен пък не ми харесваПървоначално написано от bawarec
![]()
.!.
Аз съм ЗА,защото просто трябва да има равноправеност между децата(учениците) в училище.Така на по-бедните или по-нямащтие средстава семейства децата ще бъдат на равно с тези по-заможните.Няма да има дискриминаци и фаленици от сора"еееееееееее баце виш ся къв Адидас за 200 лв си купих от Витошка "![]()
Лично мнение просто.Жалко,че не съм ученик за да видя тези реформи с униформите...........
![]()
koj kvot si ima bace koi im e vinoven 4e sa bedni ?![]()
TVURDO PROTIV nema nosa nekvo det mi spari topkite qhhhhhh gadno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е на тебе ти е лесно,защото ваще са те осигури ли ,а не си ли помислял за децата от домовете те също ходят в обикновенни училища като нас?Как би се почуствал ти ако беше на тяхното място?Първоначално написано от Анонимко
А те твойте дрехи каточели не ти спарват топките а![]()
боже,не разбирате ли ,че дискриминация пак ще има,ама сега ще е:Първоначално написано от bawarec
1Как ти седи униформата(не не вс им прилича една кройка)
2GSM
3Ланци,Обеци,Гривни
4Кой с какво идва на даскало(трабант,мерцедес,т кси или автобус)
...
Все ще се намери за какво да се дракат децата
А,за бедните 1 униформа не стига,2 също-ВОНЯТ след 2 обли4ания,а зимата съхнат по 3 дена.3 униформи минимум лятни+3 зимни по 35лв ще са (1/3 от министерството,1/3 от дасклото и 1/3 поемат децата от общо към 100лв-така е решено)и става към 200лв твърдо-за тя пари аз си купих вс необходими дрехи.
Ти нали си носила униформи та знаешА,за бедните 1 униформа не стига,2 също-ВОНЯТ след 2 обли4ания,а зимата съхнат по 3 дена.
А един мърмот завива шоколада в станиол3 униформи минимум лятни+3 зимни по 35лв ще са (1/3 от министерството,1/3 от дасклото и 1/3 поемат децата от общо към 100лв-така е решено)и става към 200лв твърдо-за тя пари аз си купих вс необходими дрехи.![]()
а бе а някой споменавал ли ти е колко дааже и само горе долу струва една униформа...после ми говори за беднитеПървоначално написано от bawarec
![]()
.!.
Аз съм против, родителите ми са ЗА!
Все си мисля,че за по-бедните ще има помощи относно закупуването на униформите![]()
ПА вие си прайте бунтове и си трошете главата според мене тез униформи са за добро,а че идеята ще се упорочи и ще се спекулира е друг въпрос.
До някаде всички постове над моя са прави.ДА аз искам да има униформи някак си по-престижно ми сядят но това е мое мнение.АЙде със здраве!
Не мога да кажа, че съм против униформите, макар и да са по-скучно облекло.![]()
аз също съм за.....носила съм униформа на работа...ами все още си я нося....за 2 път пиша в подобна тема и мисля че вече е безсмислено да ги обсъждате тия униформи...Въвели са ги и точка...Не е толкова лошо да носиш униформа....според мен даже е по удобно...ще се наспивате..няма един час фльорците да висат на огледалото и да се чудат кой парцал да облекат..и после в училище отиват при по-затворените или по-скоро при по-нормално облечените и почват"Виж вчера си купих тея дънки от еди къде си.." ТЪПО Е да се противопоставяте на нещо което е нормално навсякъде по света...Ами да ви задам един въпрос...Теоретично...Отиват е да кандидатствате за вашата мечтана работа и ви казват че трябва да носите униформа.....Ще се откажете от тъй желаната и мечтана работа само заради униформата ли?...![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Миличка,аз съм с тебДори с моите фр тези дни си говорехме за униформите,защото в нашето училище 100% ги въвеждат,а аз съм твърдо против!Така че аз бих организирала бунт!Това си е моето мнение.Не искам да нося униформа.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Пффффф честно казано ми е все едно същност не ми пука за тия униформи.Лично аз съм против тях дедазнам как ще ми стой аз немога да си позволя да изглежда смешно(то никой не би позволил де).Освен това цената за мен не е проблем но за други е не всеки има по 250(нали толкова бяха)лева за униформа.Не искам униформа и аз лично съм Против униформите и подкрепям кампанията(или там както е)
Пфф,твърдо против съм.К'ва ли е следващата глупост,която ще измисля?!?![]()
![]()
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Бунт ще ми дигали... ахахахах СМЕШНИЦИ!
Това сте вие, СМЕШКИ!
Като не ти харесва,не ходи на училище.Не ти въвеждаш правилата.
Така е от една страна,но от друга страна за какви правила си говорим в България?Първоначално написано от Under_my_skin
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Имам познат от Гъпция и като го питах,той каза,че там не смеят да им въвеждат,защото знаят,че абсолютно вс са против и ще се надигнат на стачка.Тоест ще стане вандал.Та с какво сме ние по-доло от тях,че да се подчиняваме на вс наложено???И с какво повече да се гордеем с нашите училища,че да носим униформата-емблема на келявото си даскало?!-Ако беше Харвърд -да,престижно е ,ама сме в България,където оная свиня в парламента-министъра 5 пари не струва(и не дава) ,та за какъв престиж да говорим!!!!
а например Америка,те по-тъпи ли са от нас че носят униформи ?!Първоначално написано от lilit_666
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...