- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПРИЯТЕЛИТЕ
Моля кажете ми какво да напрая , като с най-добрите си приятели се разделям и напрао сърцето ми всичко ме боли!Като осъзнавам колко моменти сме преживели заедно и колко не сме направо сърцето ми се къса![]()
![]()
![]()
Как очакваш да ти помогнем,след като не си споменал причината за това отдалечаване?!![]()
ами всеки отида да учи в друго училище и се разделяме![]()
а се познаваме от малки съвсем малки....
Спокойно. Аз също се разделям с моите приятели с някои, от които съм била в един клас цели 8 години, а с други 4. При това в новия ми клас няма да познавам никого и ще съм сама, но това не ми пречи да се сприятеля с новите ми съученици да си намеря приятели. А и със приятелите ти можеш да се виждаш извън учебно време(както правя аз), все пак живота не е само училище.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
То,че ще сте в различни у-ща,не пречи.Може да се виждате в извънучебно време и пак да сте си приятели!Да не говорим,че ще срещнеш много нови хора и ще си намериш безброй други приятели!![]()
И аз съм го преживяла.Наистина ми беше много гадно и мъчно за тях.Но няма как!Както и да е сега с някои от тях дори не се поздравяваме,което го намирам за доста тъпо,но е така.
Не се притеснявай!Ще намериш нови приятели![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...