- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отива ли си?
nz dali temata e za tozi razdel no reshih ad q psuna tuk zashto tomi trqq samo za 1 den.. ta vaprosa mi e otivat li si svetli danki s tamno dankovo qke.. primerno svetli danki takiva nebesio sinio i dankovo qke nehsto kato kafqvo zelenikavo takova nqakkavo ????
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Абе зависи от всичко ....
Най-якият начин ,по който можеш да съчетаеш дънки и горнище(според мен) е , като гледаш какъв цвят са шевовете на дънките (и копчетата) и си сложиш такова горнище.
Моите обикновенно са червени или зеленки![]()
Дънки с дънково - НИКОГА!!!
По въпроса ти - твърдо НЕ!
Дънки с дънково яке са добра комбинация стига само да се подхождат якето с дънкитеПървоначално написано от be_true
![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Едва ли ще е възможно най-добрата комбинация...![]()
НЕ!!! Въобще не отива и ще стои много грозно! По-добре или съчетай дънките с дънково яке от същия дънк и цвят или пък якето. Можеш да съчетаеш също така дънките с яке друга материя или якето с някакъв друг панталон.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
"дънк"?![]()
казва се "деним"....ъъ...получих микроинфаркт....
Дънки с дънково яке е лоша, лоша, лооооша комбинация!
Най-най-най-най,ама най-ораэната ми комбинация эа дрехи е дънки с дънково яке.А пък и даже в раэлична гама,направо ужас.Попринцип не харесвам дънкови якета,а пък в комбинация и с раэлечн цвят дънки,направо трагедия..![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от be_true
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, плата се казва деним, но аз съм чувала много стилисти да употребяват думите ''дънк'', както и ''джинси'' за дънките. А дънки с дънково яке е лоша комбинация, когато са различен дънк, но когато са еднакъв дънк и цвят не е лоша комбинация. Дори някои дънки се продават с дънкови якета.Първоначално написано от be_true
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
ох...Първоначално написано от KaTinCeTy
Не, грозно е.
mi moito dankovo qke e po tamno ot dankite ama az si go nosq kvo hi4 ne mi puka udobno mi ,haresvami taka 4e si hodq![]()
И аз така мисляПървоначално написано от Presley`n`Sum
i az taka mislqПървоначално написано от KaTinCeTy
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ne,ne i pak NE!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
NE !!! UPSURT PROSTO ! KO IZOB6TO PITA6 , OKS AIDE MOGA DA PREJALQ DUNKI I DUNKOVE QKE AMA V SU6TIQ CVQT MAKAR 4E STAA PREKALENO BANALNO I DUNKOVO AMA V RAZLI4EN CVQTTT....TCTCT KATEGORI4NO NE ;]
![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ако си цялата в дънково.. ще заприличаш на някакъв работник. Гарантирам ти..