.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    СРЕСАН ХАМСТЕР
    Guest

Въпросче относно сексът без презерватив...

Такам...здравейте на целия бар...от няколко седмици чета форума и се забавлявам доста...има мн интерсни теми и случки,но да си дойда да думата...
    Значи имам си сериозна приятелка...просто казано...преди 6 мин направихме 9 месеца... =D> прваиме си редовно секс винаги с презерватив =D> ,но мъжете знаем че тва си е сиромашка радост...жените се им е тая ма за нас горките не е така...
    Тя е малко кекава относно лекарства...малко и е капризен организма и не и деистват мн хапчета...+ тва страда от лек стадии на анемия и желязото и е малко...имам предвид че организма и е кекав...
    Идеята ми е дали не можа да си праваиме ние секс ма без презерватив като вземем всички мерки...или по точно какви са вариантите за това...тя е на 16 аз на 18...страхувам се че такъв вид лекарства няма да и подействат или че е малка за това...или че организма и допълнително ще се товари и може да влоши болестта...
    Сигурен съм в себе си че няма да се изпусна в нея,НО винаги има опасност и не искам да рискувам...затова питам какви са вариантите за секс без презерватив в моят случай...ако има такива...ако не...здраве да е...

Аре...МИР!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Купувай глобули от аптеката. Действат 3 часа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

За тая работа хората са измислили лекари гинеколози ала бала,и не са ги направили да си стоят в кабинетите ми са се посещават от такива кат вас.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не правете секс. по-добро от това няма.
    Сега по-сериозно. Отидете в център за семейно планиране илии на гинеколог. Нека той да ви препоръча ефикасен противозачатъчен метод.

Град
    Асеновград, България
    Какво ви пречи да се посъветвате с гинеколог ?!?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си