- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се отваря дебела девстена ципа?
hilti
иначе някой много забавни отговори тук
ами значи пробвах го това с лубрикнада и то точно на дурекс, но не свърши работа. абе момичето много я боли. пробвах да натисна ама не става, а имам опит, знам как трябва да се натиска. май ще прибегнем до услугите на чико доктор![]()
пак съм аз.Първоначално написано от Анонимко
Iam problem hora, a ve ne moga da si hvana momi4e veee!
Na parvata vika mi - mnogo dalag, ne i haresval![]()
Vtorata -debel i dalag bil![]()
Tretata - Ne i se ebalo![]()
4etvarta - ne i haresvali topkite![]()
Tarsq si momi4e bre, 25 sm-eE tui e egati problema, vsi4ki s momi4eta, az kat diskriminiram sam zarad penisa si, bahti ujasa. Ne e 4estno prosto. Q ako ima momi4eta, naviti - pishete, ako imate pak savet - pishete. Sorry za latinicata.
Първоначално написано от Анонимко
Тая сонда можеш да си я навреш в мазния гъз , човека има сериозен проблем вий се гаврите тука, ууу да ви еба майката нещастници
модерирано от ramaiana
т.9 от правилника
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Земи некфа прътолица и ръгай ръгай се че се сцепим нейната семка .... една ципа не би ме спряла да правя секс ! НЕВЪР !
Един приятел беше ползвал отварачка за консерви и каза че станало, малко я боляло но карай....![]()
еее все че стана. не съм ползвал никакви кой знае какви средстава. просто доста бавно действах. няколко дена по няколко часа и накрая стана. е пак я боля но не колкото предишните опити
благодаря на всички. още не мога да повярвам че стана
oh 6te mi obqsni6 li malko po-podrobno kak stana,za6toto imam su6tiq problem i ve4e i az naistina si mislq 4e e nevuzmojno..mn 6te sum ti blagodarna..spec za tova se registrirah tuk..
![]()
чакай малко ти момиче ли си или момче? имаш лично съобщение от мен.Първоначално написано от lkjhgf