Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
Нещо не ми се вързва... имал си билетче до тук добре , но не си го продупчил и тъкмо искаш да го продупчиш и те хващат. Защо контрольора ще се заяжда като вижда , че отиваш да го дупчиш ? Също вижда , че имаш и билетче? Или историята е измислица или момчето е нямало билет , ако си нямал билет и аз бих ти взела телефон или каквото имаш !!! Трябва да се научите на ред .. било то и с бой , а ще се оплаквате от побой едва тогава когато се научите на ред .. вярно е че рейсовете са боклуци , но имате крака няма да се качвате !!!!!!!!!
Тъкмо се качвам, ровя за билет, откривам че нямам, отивам до шофьора да си купя, купувам, отивам да го продупча и контрольора без да е облечен с елече си сложи ръката на перфоратора. Това е в детайл - връзва ли се сега, а? Той много добре видя всичко, но видя и че съм ученик и си помисли че е улучил джакпота. Много по-лесно е да вземеш яке или маратонки или GSM от дете. Я да пробва да някой възрастен да ги вземе, ще му посегне на бой ама оня може да се защити. А аз какъв шанс имам срещу някакъв 140-килограмов дебелак.