- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- екшън с контрольори
Да вярно да подам жалба ми трябват доказателства. Само едно не ми е ясно, с контрольора имахме спор - той твърдеше че не съм се качил на тази спирка и съм бил по-преди в рейса и съм тръгнал да перфорирам като съм го видял. Както казах по-горе той ми попречи да си продупча преди да си е сложил контрольорския елек, т.е. аз или е трябвало да го познавам лично или да съм някакъв вид врачка. Аз твърдях обратното - че съм се качил на същата спирка на която и той и той нарочно не ми е предоставил достатъчно време да си купя билет за да може да ме глоби. Не е важно дали аз съм правият или той - важно е че изходът от един такъв спор е ясен - контрольорът винаги е прав и като доказателство за своята правота използва физическото насилие. Я не му платиш глоба, я си останал без зъби. Какво доказателство имаше контрольора, за да подкрепи своята версия? Никакво! Ако беше викнал полицай, както се заканваше отначало, аз щях да изложа моята версия пред полицая, той своята. Но той така и не викна полицай а започна да ме джоби и т.н.Първоначално написано от hcb
Вчера гледах по новините за някакви контрольори които напръскали със спрей нередовен пътник в лицето и даже някаква случайна жена е пострадала. Май както го виждам градския транспорт ще фалира, защото хората ще спрат да пътуват поради съображения за личната им безопасност.