- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември-майки?!?!?!
Ем наще не са идвали на 15ти когато бях 8ми клас и започнах в ново училище![]()
хъхъ..
Последно дойде мама в 8клас в новото школо. Иначе само в 1клас беше цялата рода. В 8клас малко ме беше срам, че мама беше с мен, затова и казах да не се движи с мен![]()
Сега ще съм 8 клас и никой няма да ме придружава \/ Не искам да се излагам в новото даскало
![]()
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Е че и майка ми е учителка,ама като почвах 8ми клас в новото даскало и майка дойде с мене и после като си намерих класа я изгоних да си ходи там при нейния клас./А и тя работи в друго даскало/Първоначално написано от KaTinCeTy
аз бях сама на първия в новото даскало
все пак не си 5ти клас :P
то лошо няма ама ....според мен некси не върви...освен ако не живееш тера далече от даскалото
зависи от годините.... ако детето е малко да
ама ако е на 15-16.. малко е смешно
не мислите ли
?
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
DaПървоначално написано от Анонимко
))))
Да, майка дойде с мен като ставах осми клас. Не за друго, ами просто аз тогава въобще не познавах града ( всеки ден пътувам от село) и нямаше как сама да се оправя до даскало, защото го бях виждала само веднъж - като се записах. Та тя затова ме придружи и ме показа на класната ми. Нямаше да се оправя сама сигурно![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Ми само ми изсипват водане идват с мен от 4-ти клас
4e kakvo lo6o maikati ili nqkoi dr da doide s tebv novo u4ili6te kato sa te prieli-kakvo tolkova vi e sram tezi hora davat vsi4ko za da vi e dobre
Мама дойде с мен в новото училище, но не ми пречеше.Тя си седна и почна да си чете вестник, а аз си намерих моя прияетел и се разкарвахме.После тя ми пожела успех и отиде на работа.
moita maika doide za pryv i posleden den v 1 klas poi4e ne e idvala ba6ta mi i toi ne idva nikoga direktori mirektori nikoga ne idva i maika i tq i az ne hoda kat trqba da otida voob6te men v daskalo ne ma zanimavat s ni6to ni6to nemogat mi kajat 6tot znaqt 4e ne mi puka
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
+1Първоначално написано от namina
Е за какво ми е майка ми? Аз да не съм бебе та да немога да си намеря класа! Днес веднага си намерих съучениците и класната без никакъв проблем.Първоначално написано от pink_champagne
Просто присъствието и щеше да е излишно.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Sega 6te sum 8mi klas i mama 6te doide s men![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
v 8mi klas maika mi doide s men,no stoq samo dokato si namerq klasa(abe roditelite tr da sa s teb,za moralna podkrepa)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ми 9ти клас и никой не дойде(хах то оставаше и да дойдат),те ме питаха ам аз им казах,че не ми трябват
аа за кво са ти родители...само да ги разхождаш. Аз кат' ходих в новото даскало си бях самичка
Наще не са идвали с мен на 1ви учебен ден, от 6ти клас.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Spomnqm si che kato bqh 5 klas maika mi me zawede do nowoto uchilishte samo za da mi pokaje otkyde da mina,sled towa si trygna ... w gimnaziqta nikoi ne me e wodil ... to towa ostawashe samo uhaxhuax :P
именно!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
когато съм се местила,а това е било 2 пъти,никой не е идвал с мен.от къф зор да го праи?са ако съм малка 6е дойде,ама аз 5,6 клас,естествено 4е сама си отидох...6то за глупостднеска една нова майка и до6ла
смех.. а 8ми клас .. единствената с родител,мани....
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Еми майка ми дойде с мен до входа и аз поогледах и си видях класната и тя ме остави![]()
До последната:Къв ти е проблема на тебе?Може би някои деца просто искат да са с родителите си, може да са притеснени, да не познават никой! Егати тъпото келеменце бате! Било срамно да се покажеш с родителите си, така ли? Предполагам когато майка ти поиска да дойде с тебе ти просто казваш-срам ме е не искам да те гледат приятелите ми?
И още нещо-ти 5 клас за голяма ли се мислеше?