.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ем наще не са идвали на 15ти когато бях 8ми клас и започнах в ново училище
    хъхъ..

Мега фен
    Град
    София
    Последно дойде мама в 8клас в новото школо. Иначе само в 1клас беше цялата рода. В 8клас малко ме беше срам, че мама беше с мен, затова и казах да не се движи с мен

Сега ще съм 8 клас и никой няма да ме придружава \/ Не искам да се излагам в новото даскало
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Аз ще съм 9 клас тая година. За първа година в новото даскало, но никой няма да идва с мен, пфф...да не съм случайно малко дете та да ходя с мама и тате! Мама ме заведе 1 и 2 клас, след това сама, а пък и да искам да е с мен няма да може, защото е учителка и трябва да си посреща класа в нейното даскало.
    Е че и майка ми е учителка,ама като почвах 8ми клас в новото даскало и майка дойде с мене и после като си намерих класа я изгоних да си ходи там при нейния клас./А и тя работи в друго даскало/

Голям фен
    аз бях сама на първия в новото даскало
    все пак не си 5ти клас :P
    то лошо няма ама ....според мен некси не върви...освен ако не живееш тера далече от даскалото

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    зависи от годините.... ако детето е малко да
    ама ако е на 15-16.. малко е смешно
    не мислите ли
    ?
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Re: 15 септември-майки?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте!Искам да ви попитам на 15 септември , ако сте в ново училище някой от родителите ви ще идва ли с вас?
    Da ))))

Да, майка дойде с мен като ставах осми клас. Не за друго, ами просто аз тогава въобще не познавах града ( всеки ден пътувам от село) и нямаше как сама да се оправя до даскало, защото го бях виждала само веднъж - като се записах. Та тя затова ме придружи и ме показа на класната ми. Нямаше да се оправя сама сигурно
    Memento moriendum esse!

Ми само ми изсипват вода не идват с мен от 4-ти клас

Guest
    4e kakvo lo6o maikati ili nqkoi dr da doide s tebv novo u4ili6te kato sa te prieli-kakvo tolkova vi e sram tezi hora davat vsi4ko za da vi e dobre

Мама дойде с мен в новото училище, но не ми пречеше.Тя си седна и почна да си чете вестник, а аз си намерих моя прияетел и се разкарвахме.После тя ми пожела успех и отиде на работа.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    moita maika doide za pryv i posleden den v 1 klas poi4e ne e idvala ba6ta mi i toi ne idva nikoga direktori mirektori nikoga ne idva i maika i tq i az ne hoda kat trqba da otida voob6te men v daskalo ne ma zanimavat s ni6to ni6to nemogat mi kajat 6tot znaqt 4e ne mi puka
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Guest
    Цитирай Първоначално написано от namina
    самичка
    +1

Град
    Русе
    Не родителите са идвали само за 1 и 2 клас после не \/

Цитирай Първоначално написано от pink_champagne
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Аз ще съм 9 клас тая година. За първа година в новото даскало, но никой няма да идва с мен, пфф...да не съм случайно малко дете та да ходя с мама и тате! Мама ме заведе 1 и 2 клас, след това сама, а пък и да искам да е с мен няма да може, защото е учителка и трябва да си посреща класа в нейното даскало.
    Е че и майка ми е учителка,ама като почвах 8ми клас в новото даскало и майка дойде с мене и после като си намерих класа я изгоних да си ходи там при нейния клас./А и тя работи в друго даскало/
    Е за какво ми е майка ми? Аз да не съм бебе та да немога да си намеря класа! Днес веднага си намерих съучениците и класната без никакъв проблем. Просто присъствието и щеше да е излишно.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Sega 6te sum 8mi klas i mama 6te doide s men
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    v 8mi klas maika mi doide s men,no stoq samo dokato si namerq klasa(abe roditelite tr da sa s teb,za moralna podkrepa )
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ми 9ти клас и никой не дойде(хах то оставаше и да дойдат),те ме питаха ам аз им казах,че не ми трябват

аа за кво са ти родители...само да ги разхождаш. Аз кат' ходих в новото даскало си бях самичка

Град
    София
    Наще не са идвали с мен на 1ви учебен ден, от 6ти клас.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Spomnqm si che kato bqh 5 klas maika mi me zawede do nowoto uchilishte samo za da mi pokaje otkyde da mina,sled towa si trygna ... w gimnaziqta nikoi ne me e wodil ... to towa ostawashe samo uhaxhuax :P

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    майка ми дойде на 1 учебен ден на 1 клас и след тфа на изпращането на випуска ми на 24 май тая година.. толкоз.. а баща ми не е стъпвал в даскалото..
    именно!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    когато съм се местила,а това е било 2 пъти,никой не е идвал с мен.от къф зор да го праи?са ако съм малка 6е дойде,ама аз 5,6 клас,естествено 4е сама си отидох...6то за глупост днеска една нова майка и до6ла смех.. а 8ми клас .. единствената с родител,мани....
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Еми майка ми дойде с мен до входа и аз поогледах и си видях класната и тя ме остави
    До последната:Къв ти е проблема на тебе?Може би някои деца просто искат да са с родителите си, може да са притеснени, да не познават никой! Егати тъпото келеменце бате! Било срамно да се покажеш с родителите си, така ли? Предполагам когато майка ти поиска да дойде с тебе ти просто казваш-срам ме е не искам да те гледат приятелите ми?
    И още нещо-ти 5 клас за голяма ли се мислеше?

Град
    СофиЯ
    Тати днес беше с мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си