.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    когато съм се местила,а това е било 2 пъти,никой не е идвал с мен.от къф зор да го праи?са ако съм малка 6е дойде,ама аз 5,6 клас,естествено 4е сама си отидох...6то за глупост днеска една нова майка и до6ла смех.. а 8ми клас .. единствената с родител,мани....
    мнооого си зле...не сички са отворени кат тебе и да са праят на голямата кака в 5-ти клас
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    когато съм се местила,а това е било 2 пъти,никой не е идвал с мен.от къф зор да го праи?са ако съм малка 6е дойде,ама аз 5,6 клас,естествено 4е сама си отидох...6то за глупост днеска една нова майка и до6ла смех.. а 8ми клас .. единствената с родител,мани....
    мнооого си зле...не сички са отворени кат тебе и да са праят на голямата кака в 5-ти клас
    И аз тфа казвам, ский ми горе мнението.

Повече от фен
    ...

Guest
    ем аз ся съм 8 клас и не взех наще с мен,никога не ги визам освен от първо до четвърти... имаше деца с родители странно защо ? нз за кво ми са

........
    Guest
    phhahaha, o.c., born inlove, vie ste ZLE!!! Em tfa e 1 y4eben den, otiva6 da se zapoznae6 eventyalno s novite si say4enici ( ako si v novo daskalo est.) i ti 6e y4i6 s tqh zanapred, za tfa mn qsno TI otiva6 da se zapoznae6, a ne MAIKA TI ili BA6TA TI! Ina4e ako moje6 sam da ide6 do daskaloto za kfo da idvat s tebe, da ne te otkradne nqkoi po putq li ? Ne e nujno da si mn OTVOREN za da moje6 da ob6tyva6 normalno s vrustnicite si, bez podkrepata na mama i tati! Xxx, PORASTNETE!!!

Майка ми за последен път дойде с мен когато бях зайче в 8-и клас. Всъщност, тя по-скоро ме изпрати до оградата (хаха, като първокласник ), направи ми 1-2 снимки и си тръгна. Не мисля, че има нещо срамно в това, щом като следващият път когато ще стъпи в гимназията ми ще е на завършването
    Изгори, за да светиш!

Супер фен
    Май само в 1 клас бяха с мен

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не идват с мен с приятелки ходя, за какво да ходя с майка ми - на 16 години съм (че и 17 гоня ), а пък и като почвах 8 клас в новото даскало пак с приятелка ходих

mi az sam v novo daskalo 8 klas ne poznavah nikogo oba4e na6te ne sa idvali , makar 4e na mn ot novite mi sau4enici roditelite im bqha do6li

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от o.c.
    za golqma se smqtah da,tfa da te vodat roditelite na daskalo e tupo,sled 2,3ti klas,ne sa stupvali tam,xodix si sama,bilo to za 1vi ili posleden u4eben den
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

е не си права щото е така както аз не познавах абсолутно никой ииии кфо отиваш там -половн час си търсиш класа ии ако си в някой такъф забутан клас и никой не прдумва думичка ( не че мя са такива) и ти седиш сама а като майка ти или баща ти е с теб поне ще има с кой да си кжеш 2 думи!
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    mi togava da idvat maika mi i ba6ta mi s mene seki den na daskalo taka li? da vlizat i v klas s mene,ta da ima s koi da si lafa,i da mi podksazvat ne sum na tfa mnenie
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Да идва някой с мен??? От трети клас не го правят!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    Plovdiv
    Когато бях заек(8-и клас) майка ми дойде с мен....доставих и тава удоволствие да си спомни и тя за миналите години
    Мн. беше щастлива
    Никога не се страхувай от бъдещето и не съжалявай за миналото - живей за деня!!!!!

Майка ми ме эакара миналата година до училище(в 8ми клас)и дойде,за да ми види новия клас
    I wish i was a punk rocker with flowers in my hair...

Цитирай Първоначално написано от o.c.
    za golqma se smqtah da,tfa da te vodat roditelite na daskalo e tupo,sled 2,3ti klas,ne sa stupvali tam,xodix si sama,bilo to za 1vi ili posleden u4eben den
    това,че ти си такава,не означава,че си права

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Майка ми дойде на първите 3 учебни дни...После никой не е идвал с мeн...Аз тая година няма да кандидаствам, така че няма смисъл мама да ме придужава Иначе вингаи ми изсипва чашка вода пред вратата

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на rakiQ
    мойта майка до 7 клас идваше с мен ....от там нататък се отказа вече

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Когато отидох в новото даскало в осми клас наще, заедно с леля ми искаха да дойдат .. и дойдоха де Но седяха на дистанция от мен
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

е на 15 в 8 клас маика ми беше с мен но бързо я изгоних иначе тази година я немаше въпреки че гореше от желание да доиде.. (нали тя е учила преди там където сега аз уча.. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си