- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември-майки?!?!?!
мнооого си зле...не сички са отворени кат тебе и да са праят на голямата кака в 5-ти класПървоначално написано от monityY
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
И аз тфа казвам, ский ми горе мнението.Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
...
ем аз ся съм 8 клас и не взех наще с мен,никога не ги визам освен от първо до четвърти... имаше деца с родители странно защо ? нз за кво ми са![]()
phhahaha, o.c., born inlove, vie ste ZLE!!! Em tfa e 1 y4eben den, otiva6 da se zapoznae6 eventyalno s novite si say4enici ( ako si v novo daskalo est.) i ti 6e y4i6 s tqh zanapred, za tfa mn qsno TI otiva6 da se zapoznae6, a ne MAIKA TI ili BA6TA TI! Ina4e ako moje6 sam da ide6 do daskaloto za kfo da idvat s tebe, da ne te otkradne nqkoi po putq li? Ne e nujno da si mn OTVOREN za da moje6 da ob6tyva6 normalno s vrustnicite si, bez podkrepata na mama i tati! Xxx, PORASTNETE!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми за последен път дойде с мен когато бях зайче в 8-и клас. Всъщност, тя по-скоро ме изпрати до оградата (хаха, като първокласник), направи ми 1-2 снимки и си тръгна. Не мисля, че има нещо срамно в това, щом като следващият път когато ще стъпи в гимназията ми ще е на завършването
![]()
Изгори, за да светиш!
Май само в 1 клас бяха с мен![]()
Не идват с мен с приятелки ходя, за какво да ходя с майка ми - на 16 години съм (че и 17 гоня), а пък и като почвах 8 клас в новото даскало пак с приятелка ходих
![]()
mi az sam v novo daskalo 8 klas ne poznavah nikogo oba4e na6te ne sa idvali , makar 4e na mn ot novite mi sau4enici roditelite im bqha do6li
za golqma se smqtah da,tfa da te vodat roditelite na daskalo e tupo,sled 2,3ti klas,ne sa stupvali tam,xodix si sama,bilo to za 1vi ili posleden u4eben denПървоначално написано от o.c.
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
е не си права щото е така както аз не познавах абсолутно никой ииии кфо отиваш там -половн час си търсиш класа ии ако си в някой такъф забутан клас и никой не прдумва думичка ( не че мя са такива) и ти седиш сама а като майка ти или баща ти е с теб поне ще има с кой да си кжеш 2 думи!
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
mi togava da idvat maika mi i ba6ta mi s mene seki den na daskalo taka li?da vlizat i v klas s mene,ta da ima s koi da si lafa,i da mi podksazvat
ne sum na tfa mnenie
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Да идва някой с мен???![]()
![]()
От трети клас не го правят!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Когато бях заек(8-и клас) майка ми дойде с мен....доставих и тава удоволствие да си спомни и тя за миналите години![]()
Мн. беше щастлива![]()
Никога не се страхувай от бъдещето и не съжалявай за миналото - живей за деня!!!!!
Майка ми ме эакара миналата година до училище(в 8ми клас)и дойде,за да ми види новия клас![]()
I wish i was a punk rocker with flowers in my hair...
това,че ти си такава,не означава,че си праваПървоначално написано от monityY
![]()
мойта майка до 7 клас идваше с мен ....от там нататък се отказа вече
Когато отидох в новото даскало в осми клас наще, заедно с леля ми искаха да дойдат.. и дойдоха де
Но седяха на дистанция от мен
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е на 15 в 8 клас маика ми беше с мен но бързо я изгонихиначе тази година я немаше въпреки че гореше от желание да доиде.. (нали тя е учила преди там където сега аз уча..
)