- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- айде че УТРЕ на ДАСКАЛО!
Миналата година и аз бях заек...супер се притеснявах, но не давах вид на притеснена, гледах злобнопосле една от моя клас до последно се страхуваше от мен хах...ама може да ви се струва най-кофти ден, но повярвайте ми после ще искате да дойде следващия ден за да се видите с новите приятели
Всичко започвате на ново..никой не ви познава, не ви знае мизериите от миналите години в старото квартално даскало, така че главата високо вдигната
също е яко че първите 1-2 седмици учителите трудно ще ви запомнят и ако се издъните по коридорите, бързо ще се забрави. Как и да е, аз много искам да дойде утре, че да видя шматките
Успех на всички зайчета и не се притеснявайте за нищо
[/b]
МомИче съм!
Някой може ли да ми разясни какво общо има първия учебен ден със секса, защото съм по-тъпичък от вас и не мога да се сетя?![]()
Супер се чувствам.Ще съм в 11-ти клас.Голям купон ще пада,особено като първата седмица ще си стоим вкъщи,щото училището е в ремонт,т.е. още ч седмица почивка.![]()
Явно според автора има връзка.Първоначално написано от яж ма
МомИче съм!
Първоначално написано от яж ма
![]()
Нашето го ремонтирахаПървоначално написано от devil_feel_f
![]()
Lelele...veche iskam da e utre...kolkoto i da se pritesnqvam i da mi e stranno...do opredelena stepen pyk adski mnogo se kefa...novi zapoznanstva...novi fr-4eta...nova kompaniq...a ve spored men vsqko novo na4alo e 6ans za ne6to po-dobro ot minaloto...nadqvam se da otkriq hora s koito imame shodni interesi...MMm dam dnes daje sre6tnah edin u4itel koito raboti v sa6toto daskalo v koeto 6te sam i az sega i toi mi kaza 4e edno ot nai-vajnite ne6ta e da vyrvq s gordo vdignata glava i da se dyrja na visoko nivo s vsi4kiamm...poslednoto ne go razbrah mnogo ama 6te se probvam da napravq ne6to po vaprosa
![]()
![]()
![]()
..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
~|~Atila - Vuvedenie~|~
_____~|~ www.kornfenka.aha.bg ~|~_____ <-PIC
Цаката е да си намираш приказки със всеки да те запомнят после кат се вийте по коридорите "о ко стаа как си" е такиа не да стоиш кат путка междучасието в някой ъгъл и да не говориш с никой![]()
Айде честито с двойка да почнете![]()
Момиче съм ! ! !
Оопс тва бях аз ама закво не ме е логнало нз...
Както и да е... само няя се притеснявате от нищо в новите даскала. Всичко си има решение \/
Според теб трябва да има учебни стачки, или не ? Дай своя глас тук! ->Цък<-
na men pak mi e mn veselo-nz 6to..mojebi 6toto 6te si vidq sau4enicite-ddzn?!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
На мен пък ми е напълно безразлично![]()
Ам, кво мисля.. Ми че ще се видя с доста хора, ще се е*авам също така с доста хора и ще е забавно. После кафе-мафе, вечерта дискотека с няколко близки човека от даскалото и така.. Пфууу![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И на менПървоначално написано от sexita
![]()
Какво ли е да си 12ти клас![]()
![]()
Не съм против да ходя на училище,но 15 септември не го обичам.Много е тъпо и скучно.Добре поне че сега съм 11 клас и освен утре ще трая 15 още 1 път.
utre nqma da prekra4a portite na daskalo....nqma smisal![]()
Дъ бест аватар от галерията
o4akvam go s neturpenie.prosto obi4am da sam si v u4ili6te,a i 6e vida nekoi sau4nici s koito ne se vijdax lqtoto!abe qkooo!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как да се чувствам кофтииииииииииииииииии....а з съм 9-ти клас и съм си взел 26 моркова а зайците![]()
...много съм гаден нали
![]()
![]()
....а иначе кофти е ,че трябва да съчетавам тъпото даскало с тренирвоките по футбол..
i az taka nz kak 6e se sparvq a be az nz kak se sparvqh i do sega de........to se e vidqlo ..6e si dospivam v 4asovete !!Първоначално написано от sladkish_14
.!.
TO HUBAVO MA V MOITO DASKALO SA PO4TI VSI4KI BUFERI A AZ SAM KANAR AMA KARAI KUR ZA LOKOПървоначално написано от яж ма
леко развълнувана като се има факта че е вече 15-ти![]()
![]()
кога дойде бе![]()
са ше ни се ебе мамата със тия стачки щото ще учим 9 дни и после няма да учим няколко седмици пък за това ще учим лятото
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
бляя цяла вечер
разцъквам игрички
и след 3 4 часа трябва
на училище да хода
ебахти райха
Ах тази Мери.Първоначално написано от Whisskas
![]()
mara e opasna prosto nqma li mara nqma daskalo az sym taka ako ne pu6a ne hoq na daskalo ma seki den sym na daskalo 6tot bez da pu6a ne staaa mara ma iska i az e iskam i taixaxxa
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy