- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Безцветна vs. цветна спирала за мигли?
Цветна - черна![]()
po princip miglite mi sa tumni i nqma osobeno golqma razlika..kato me murzi si slagam bezcvetna (sega sums i porachala nqkakva blestqshta :P) imam i edna turkoazeno sinq i cherna..kakvoto mi padne..raznoobrazie e vajno da ima!![]()
Първоначално написано от _Cuddly_
Точно.. най-често използвам черна, но и тъмно кафява имам :P
Еми слагам черна, но трябва да си взема безцветна, защото няма голям смисъл, понеже миглите ми са дълги, обемни, извити и черни (не се хваля, но е така. И на майка ми са били такива) и за това ми трябва само подхранване.
Иначе и двата видя ми харесват
![]()
Задължително черна!
черна
първо безцветна, после цветна.. всякакви цветове харесвам.. но най-много зелена.. отива на очичките ми![]()
cherna
черна и по възможност за обемче
mdaaa to4noooo... az polzvam MaxFactor Masterpiece Max /4erni4ka/ i sam dovolna sqka6.. vsa6nost ne sam probvala bezcvetnaПървоначално написано от _Cuddly_
... samo iskam da sspodelq
, 4e drygite cvetove - lilavi, 4erveni, sini i taka natataka me ybivat.. 4estno mn me draznqt....
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Безцветна ако не е подхранва6та не ползвам попринцип само 4ерни![]()
99% съм с черна,но имам и бяла и е мноооого готина,понякога съм с нея-прави миглите страхотни
...Скоро ще си зема и някой друг цвят
за по интересно...
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И двете ги ползвам но бзцветна по рядко.
кафява![]()
не знам, на мен по - добре ми стои от колкото черна![]()
Ползвам кафява спирала, стои по-естествено. Имам и синя. Преди бях с черна.
Но безцветна съм нямала никога, затова не мога да дам обективно мнение.
![]()
Не ползвам спирала ежедневно,но когато използвам е винаги цветна (задължително черна). Пробвала съм и безцветна, но изобщо не забелязвам разлика дали ще съм със или без нея, те и без това миглите ми са светли и едвам си личат.