- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Позволяват ли ви да каните гаджето?
davat li vi da si kanite gadjeto na gosti i da hodite v tqh?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ем чи от да не ни даат ?
ДаС това никога не съм имала проблем, ама като ходех в тях първите няколко пъти майка ми ме караше да обещая, че няма да правим секс/бях на 16/
![]()
e,kogato imah gage-da,no sega sam svobodna i hodq samo po kafetata![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Разбира се, че ми дават да го каня у нас. Но за повечето случаи когато съм ходила у тях те не знаят![]()
>>> House Music <<<
НЕ ми дават,нито у нас , нито у тях![]()
И за тфа само 2 пъти е идвал у нас(ама аз у тях съм си редовно...БЕЗ наще да знаят хахаа)
Той почти живее у нас.Спи при мен.заедно готвим,пие ракия с баща ми...
даа даже спеше в нас месец и половина хахахаха
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Мда дават ми да го каня и да ходя в тях(макар че за ходенето в тях майка ми малко мрънкаше отначалото..ама се примири вече)![]()
Няма проблеми с това. Той не иска. Не е първа любов на баща ми и го знае много добре.
ПознатооооПървоначално написано от krem4et0
Никога няма да забравя какви им бяха физиономиите, когато се запознаха
В последствие обаче свикнаха един с друг.
Онтопик: Някакси склонява и спи в нас, а относно престоя ми в тях - нямам никакви проблеми.![]()
Е, баща ми не го мрази, защото е той. Баща ми мрази всеки, който се навърта около щерките му.
Никога не съм им искала разрешението.
никога не съм имала проблеми със това![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ТочноПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Обаче гледам да е когато няма никой вкъщи, нямам желание да се засичат![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мммдаа естествено.. ...мама и тате само питат кога ще дойде пак
:P \
/
:P :P :P
![]()
![]()
i az,ponqkoga daje mi lipsva da kaja "mamo moje li tva ili onova"Първоначално написано от Whisskas
![]()
Next Time I`ll be True...
Да защо да не ми позволят да си поканя гаджето, само да не се лигавим много![]()
Estestfno che da az dori ne pomnq da sym gi pitala. Te go poznavat mnogo dobre a i go haresvat kazvat che bil dobro momche e estestfeno bashta mi ne go obujava no vse pak e dovolen che sym s nego a ne s nqkoi dryg idiot ( kakto vika na povecheto momcheta). Tehnite roditeli sushto me poznavat dosta dobre i obshto vzeto sme vseki den zaedno i ili sme v tqh ili u nas za malko ili za celiq den ili vecher nqma znachenie.....
oh malko se mraz6tqt 6toto tova e 3-tata mi taka da se kaje seriozna vrazka .. i vse gi vodq i nakraq kasame ... no vapreki tova ne pravqt problem.. sega zimata mislq pove4eto vreme da prekarvame v nas i v tqh...
И при мене е такаПървоначално написано от DEviL_BG
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Както каза крем4ето, баща ми мрази всеки който се навърта покрай щерките му. Моят е сащиятНе ми разрешават той да одва в нас, но пък аз често ходя в тях, а уж съм в приятелка
![]()
♥ ♥ ♥
те не ми позволяват,те ме приканват!![]()
![]()
Не питам изобщо какво може или не...
Walk go home boy...
За сегашното въпросът е безмислен. Те направо отидоха другаде да живеятпросто беше време да живея сама
Но винаги ми е било някак сложно да запознавам родителите ми с приятелите ми. С Александър нещата станаха по-лесно, понеже те вече го познаваха от бившия ми (той му е приятел) и по-скоро съобщаването на новината беше по-странното. А и после дойде новината на сестра ми, че са заедно с бившия и на родителите ми им стана каша в главата![]()
За оставане вкъщи никога не е било проблем. С баща ми сме близки и той предпочиташе да идват в нас, а не аз в тях. А на майка ми й беше все едно къде, с кого и как![]()