- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От колко годишни носите сутиен?
Ми не помя точно,то аз сама си го купих,май бях на 12...не съм много сигурна.Никога не съм имала проблем с гърдите,дори искам да са ми по-малки.
май на 11.. нещо такова![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ами аз на 12 и половина някъде(ваканцията м/у 6 и 7 клас)
Ама по въпроса за това дали да носиш сутиен ако нямаш нищо...Имам една съученичка,която като я погледнеш отстрани има сувсем нормален бюст за 7 клас.Аз не съм мнг гъста с нея,но една нейна по-добра приятелка ми каза,че всъщтност гърдите и са малки,а носи сутиени дебели два пръста.Ами,ей тва не го разбирам...
Почнах на 13 щот тогава ми бяха порастнали бабунките![]()
На 14![]()
на 12
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
slojih sutien,kogato gardite mi porasnaha dostata4no za takav na 13-14
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
14
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
мии началото на тази година...тоест на 13 ...то можеше и по-рано амаа мн ме беше срам![]()
![]()
az zapo4nah da nosq sutien na 12 godini za6toto taka mi be6e po udobno,ne za drugo![]()
az puk slojih v 4etvart klas,no ne da se fukam,prosto mn me be6e srami mnogo revah.no ina4e mnogo si li4aha zurnata mi
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
на 13
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
14![]()
Любовта няма граници .. :>
От 6-ти клас май беше... Нямах какво да слагам в него, ама определено всички ми се подиграваха че съм плоска и сложих. А сега може да не са ми големи гърдите, но се стегнати и формата им е бомба (сега избягвам да нося сутиен и тея с големите цици се пръскат от яд, защото ако не са със сутиен им увисват...)![]()
Аз още не нося,ама все пак трябва да имам какво да слагам в него.Сега имам за 1/3 сутиен
![]()
![]()
![]()
Kraq na 5-ti na4aloto na 6-ti klas..ne6to takova! No ako nqma6 kvo da slaga6 ne6to nqma smisul..
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
НА 11Ама имаше какво да сложа в него
![]()
Ами Аз зАПО4нАХ дА ноСя СутИЕН от 1-2 СедмицИ (ся СЪм нА 13) , НО ОПрЕдЕЛЕНо нЕ зА дА Се ПРаВЯ НА гъЗаРКа , а ПОнеЖе Ве4Е ми Се нАлага![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
аз от 13 и половина, а по другия въпрос - наистина имам момичета, които си пълнят сутиените с подплънки, поради липса на други неща. Няма лошо, щом така се харесват.