- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пънкари vs. Скинари...ЗАЩО???
Ами не съм от тия с кубинките и бръснатите глави, които гледат на кръв всичко живо. Естествено обаче имам нооого приятели, които ходят и се бият с пънкове. Ясно е, че по някога боя е неизбежен. И аз съм имал такива случаи, но това става, защото някой от компанията ми види пънкари, почне да им вика, те му отвърнат, става меле и аз кво-да стоя и да гледам как приятелите ми ядат бОй! ли? В конкретния случай (стана точно на паметника на съветската армия) успях да ударя 1 като хората, но после изядох доволно много ритници. Кръв, синини и тн... И за чий х*й? Щото едните били с бели връзки, а другите с червени. В крайна сметка млади момчета, които ощя нямат 18 вече имат дела, привикват ги по разни РПУта, не смеят да ходят сами на определени места, защото ще ги изгърбят, постоянно ги е страх... А и дори идеологиите да са различни, все пак всички сме от едната страна на барикадатаПървоначално написано от Punkstyle
Имам дори "леви" приятелчета (не пънкове но все пак) с които си движим. Глупаво е просто да се съди по това за един човек. И от едните и то другите има боклуци. Примерно нямам нищо против exploitedteen. Не псува всеки различен от него. И не парадира с това видите ли, аз съм пънк и мразя фашаги.
За това иде реч. Ако постоянно трябва да се бием за такива неща, трябва да се почнем и за футбол, и за религия, и за коли, и за жени и всякакви такива неща, закоито няма 1 с 1 еднакво мнение![]()
а, не, изобщоНе псува всеки различен от него. И не парадира с това видите ли, аз съм пънк и мразя фашаги.![]()
както и да е....имам само един върпос към автора на темата...
сложил си си надпис gegen nazis в подписа, а в същото време питаш нас защо си го сложил? все едно да питаш "ама защо мразите циганите, кво са ви направили" и в същото време да видиш циганче на улицата и да го сриташ с думите 'марш, мангал мръсен'...малко няма логика, не мислиш ли
относно т.нар. вражда - тъпо нещо, но без нея явно не може, винаги е било така и ще бъде...лошото е, че май и едните, и другите са на принципа 'щом не си с нас, си против нас'
все едно пък не се случваАко постоянно трябва да се бием за такива неща, трябва да се почнем и за футбол, и за религия, и за коли, и за жени и всякакви такива неща, закоито няма 1 с 1 еднакво мнение![]()
какво това питаш от началото, бе , момче ?!Това питам от началото но както и да е :І
защо трябва да има вражда? защото такива като тебе си слагат примерно 'геген нацис' в подписа. затова.
разбирай ме както си искаш.
а, и още нещо.
това да мразиш скинове (и в частност фашисти) не те прави пънк, ако пък така си мислиш.
поздрави
Значи незнам каква е тая история..
Само знам , че лично аз не съм нито пънк нито скин нито метъл нито фешън нито чалгар нито емо...
Просто съм нормален човек...
И винаги ше скоча за скиновете , щото имат идея за обединение , не за разюздан живот...
Сори ама тва е мойто мнение - нищо не разбирам от тва , обаче съм си изградил представа..
Виж войната е защото вие пънкарите ни копирате по облекло както и сте срещу нас тва ще рече АНТИФАШИСТИ не казвам че свички пънкове сте АФА но така е станало още по времето на Хитлер ето аз съм бил наци-пънк и знам какво е но съм бил наци а не афа-пънк сега разбираш ли защо е тази война. моля не спори защото по тази тема има да се спори до безкрай!
![]()
аз ще ви кажа заради кво е враждата в България
повечето т.нар. скинхедс всъщност си бръснат главите, защото лятос им е топло, може и заради паразити - но има и друго - чалгарките си падат по скинове
освен това, скиновете обичат бира, ракия и водка и понеже са фашисти, иксат да имат от всякой от тези алохоли по много, а да лишат другата част от населението от тях в своя полза
тук се появяват метълите и пънкарите, които имат същите изисквания и можем да наблюдаваме борба за "природни ресурси" - алкохол, по-добри места на разни концерти, 2 ст, заклещени между паветат пред парламента и евентуално, ако има такива, които харесват пънкари - жени
всички афи, нацизми и разни истории са параван и конспирация, за да се прикрие истинският мотив
много ясноПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ти големия скин не си ли запознат с факта че наци скиновете идват след пънка?!Първоначално написано от hackers
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни